Karma will hit you back

Fylld helg. Jobb hela helgen, mysig fredags kväll och mycket prat. Lördagen spenderade jag först med emma, vin och sushi. Sen kom sara och Sosso också hit, bra förfest:) kvällen slutade i total kaos och tidig hem gång. Hade nog druckit lite mer än vad jag trodde så plötsligt blev jag nog "jag klarar allt"= kaos! Och arg blev jag, sprang på några vänner som jag inte ens minns, pinsamt. Jaja bara att skicka några förlåt sms dagen efter och ta det lugnt ett tag nu. Dock kom det ur visa positiva saker från lördagen och jag har fått ett annat perspektiv på några saker, good for me! Söndagen var jobb, åkte hem till familjen en stund och blev attackerad av en väldigt glad vovve, snodde med mig lite verktyg och körde till sara. Blev taco mys hos mig och sen skulle vi sätta upp mina hyllor i köket. Herrejävlar det gäller ju att ha tålamod när man gör det och jag höll på att bli galen.. Första och sista gången jag använder en skruvdragare. Det slutade med att jag har tre hål i väggen och att vi gav upp och såg the walking dead i soffan med kladdkaka. Idag är det äntligen Rihanna!!! Lite extra jobb på triangeln först sen middag och vin på bakfickan:)

I know it sounds crazy but that is what it feels like

Fredag morgon. Underbara lediga fredag! Dock enormt besviken på vädret, jag som skulle gå min långa pw vid havet. Kan jag glömma, får bli ett intervall pass på gymmet istället. För träning är ett måste , för mig är det där skakar jag av allt negativt och när jag går därifrån är mina axlar lite lättare. Jag är en tanke människa och jag tänker alltid mer än vad jag borde.. Ska bort en sväng till mobilia sen, ligger farligt nära mig.. Och ikväll blir det after work med min gamla chef som är fantastisk! Perfekt fredag. För sen väntar jobb hela helgen... You make my life easier..

Outfit for today, work day!

img_6707 (MMS)

Outfit for today, work day!


Lång dag. Bra intervall träning på gymmet....

img_3540 (MMS)

Lång dag. Bra intervall träning på gymmet. Perfekt en sån här dag, springa löser det mesta!


Jag vill mest säga att jag lever. Är snart...

img_3724 (MMS)

Jag vill mest säga att jag lever. Är snart tillbaka igen, 6 kg lättare och taggad till tusen till att förändra mitt liv. Motgång föder framgång, true.


RSS 2.0