I like it when you do that stuff to me




Jag gillar utmaningar

Så därför ska jag börja med en nästa vecka. Springa 5 km fyra dagar i veckan, jag kan om jag vill! Är man ledig kan man lika bra utnyttja tiden till att bli vältränad ;) Kommer skriva om det i bloggen så ni kan följa mig;)! Här kommer en före bild så lägger jag in en ny efter en månad!


I feel happy

Dagarna har gått, har inte orkat eller har tid. Helgen har bestått av Åhus och födelsedags fest med utgång. Riktigt bra helg och efter den här helgen känns allting lite lättare! :) Har mina fina vänner att tacka! Idag blev det pool häng hos mammas kompis, sen hämtade jag bilen och nu ikväll har jag och Sape varit på järavallen.. och sen kom Emma hit en sväng så blev det kaffe och prat! :) Mysig kväll!

Imorgon är det Stockholm och Norrtälje som gäller med Peder! :D Vi åker imorgon kväll och kommer hem på fredag! Kommer bli hur galet och kul som helst:D !!

En vinkväll med vänner

Idag är en seg dag, har fått en del gjort. Som att klippa av mina replay jeans till shorts och snygga blev dom!! Ska snart ner till affären och handla lite inför ikväll, ska göra två olika pajer tänkte jag! Och lite mousserande vin är ett måste! Blir en mysig vinkväll här med söta vänner, me like! Imorgon åker jag till Åhus bara över natten, bo på hotel och kolla handboll känns mer än helt okej! 

Bild på min outfit idag 



I try to not think about you

Har haft en mysig dag på stranden med familjen och kusinerna..Blev inte så mycket till press iallfall eftersom Ville ville leka i vattnet hela dagen, jämn bränna får man iallfall ;)  En glass senare och lite middag så letar vi resor för fullt här hemma.. Jag hoppas på rest resa snart! Behövs!



En resa, en fjäril och Stockholm

Har haft en mysig dag med lillebror, vi har mest varit hemma, spelat massa spel och bara tagit det lugnt.. Och nu ikväll har vi haft gäster.. En resa blir bokad inom snart framtid, en fjäril och Stockholm nästa vecka. Det behövs! Nu kollas det bilder från USA, fast jag avstår för det gör alldeles för ont, speciellt bilderna från frihetsgudinnan..kärlek är inget bra ibland.

Imorgon blir det stranden med Lotten hela dagen, pressa!! Så sängen nästa!

Mabey you broke my heart but you didnt take away who Iam

Jag är tillbaka med mitt bloggande. Har behövt en paus från det mesta men jag är back on track. Jag har världens bästa familj och vänner, thank god!

Har haft en sjukt bra helg, Båstad i fredags och karnevalen igår! Skriver mer om det imorgon, det var gaaalet! Ikväll blev det Shrek den tredje på bio med lillebror och Peder, mys! Den var bra och rolig ! Lite mycket kärlek så jag vill haft dö ibland men så är det.. Tur man hade en underbar vän brevid! Annars hoppas jag på fin fint väder imorgon, behöver solen nuu! Och sen i veckan ska det bokas tid för något jag har velat hur länge som helst men inte vågat, ÅH YES!:D Men mer om det senare i veckan, nu blir det sängen!

Outfit bild från idag..





När man känner en enorm lättnad

Idag har jag gjort något jag borde gjort förlängesen. Det var jobbigt men det var så värt det och en lättnads känsla har dragit sig över mig.

Jag borde sova nu men jag glömde tvätten somvanligt så får stanna uppe ett tag till. Imorgon blir det att gå upp i tid för imorgon måste här diskas och städas. Mamma kommer nämligen hit imorgon! :D OCH....
sen åker jag med hem, ett beslut jag tog idag och det känns rätt. Så fram tills september är jag i Skåne sen får jag se.


En gång var vi som tagna ur en saga

Idag är saknaden enorm. Vi har varit underbara, vi kan vara underbara.



När man är nervös

Inför senare idag...
och
idag tänker jag extra mycket på dig.

Fotboll och ett glas vin

Alexandra kommer snart hit, har lite halft panik eftersom min lgh ser ut som fan rent ut sagt. Men får snabb städa lite....Det blir fotbolls finalen, lite vin och massor av prat! Perfekt söndag :)

Vad tycker ni om mina nya header? Profil bilden ska snart bort också, passar inte direkt in..


Vad..

vad jag vill ha sagt är att jag är minst lika besviken men ändå hoppas jag på att allting blir bra.

Jag skulle vilja tänka en underbar tanke

Men jag förbjuder mig själv. Jag önskar bara att allting blir bra igen, kanske för mycket begärt men det är det ända jag vill.

Underbara sommar kväll

Kom precis hem från Gröna Lund, har haft en jätte mysig kväll med Alexandra. Vi har åkt massor av karuseller, spelat, ätit och druckit vin. Perfekt lördagskväll! :) Sen var vädret på topp, åkte hem i shorts nu utan att frysa, underbart! Hade aldrig varit på grönan innan men utsikten över vattnet och stan är helt underbart vacker! Lägger in lite fler bilder imorgon!




Sov gott allihop <3


Mot Stockholm

Idag har jag solat lite men såklart är det lite molnigt så gav upp ganska fort. Ska snart plocka undan lite här, diska och ta en dusch för vid fyra kommer Alexandra hit. Ikväll ska vi faktiskt in till Stockholm och gå på Gröna Lund. Ska bli roligt! Behöver komma ut lite och komma på andra tankar :)



jag tänker på dig.


Jag vet inte vad jag ska säga

Mer än att jag är förvirrad och ledsen. Låten är jätte fin...





When you want the days to go faster

Vaknade tidigt idag, såklart. Har försökt styra upp dagen lite, en promenad, lite solning och sen ikväll blir det mys med Ida. Jag tänker bara nu är det bara tre dagar kvar, jag står ut. Om jag bara kunde sluta älta allting hundra elva gånger varenda dag, tänk om jag hade gjort så, eller så, eller så. Men det ändrar inte vad någon annan vill, lär ju märka hur det är om två veckor. Ibland önskar jag att jag också kunde vara helt iskall men det tänker jag inte vara.

Fick bli en kort promenad idag har noll energi i kroppen just nu och 2 kg lättare har jag blivit på fyra dagar. Något positivt finns det iallfall i det hela. Nu ska jag försöka få i mig lite ananas sen blir det sol och bad resten av dagen:)

När man känner sig tom inuti

Jag känner en enorm tomhet, saknad framförallt. Det enda jag kan göra är att hoppas.

en sak är jag säker på, om detta skiter sig så tänker jag aldrig mer bli kär för det gör fruktansvärt ont i hjärtat.

Jag vill bara

ringa. Men jag ska inte. Ska stå ut 13 dagar till hur det nu ska gå till..Mycket jobb vilket är bra....

Ingenting är gott längre

Får panik på mig själv, chips är inte gott längre och det smakar inget. Det enda som är okej är macka med ost och skinka eller ananas bitar, vatten och saft. Det är inte lätt att äta när ingenting smakar gott längre.. AH! Som någon sa med något dåligt kommer något bra och kilona rasar av, bra. Var precis nere och handlade lite så köpte hem massor av ananas så får bli ananas hela veckan nu, yummy! Bad innerligt att ingen skulle se mig när jag gick till ica men såklart såg nån mig. Var såhär söt i min keps...




en låt, en text som jag har fått på huvudet är denna:




Standing in the rain, dealing with the pain
Everything's the same and it doesn't really matter what I say
Picking up the phone, come to take you home
You will say no doubts, the reality of today

Busting my thoughts fly back to thee
They always fly back to thee
Please won't you understand that without you by my side there's no me

So will you ever love me again, only time will tell.


När man brukar få sin vilja igenom

Jag brukar få som jag vill men inte alltid. Men idag känns det som en sån dag, har tänkt ut en massa bra saker att säga senare så jag får min vilja igenom.. Om vad tänker jag inte berätta ännu! Idag är en bra dag just nu, har sysselsatt mig hela morgonen och tänker göra det resten av dagen också. Har hunnit med en lunch med Alexandra i stan och dessutom hunnit shoppa lite, lägger in bilder sen! Ska cykla bort till skolan om en stund och fixa med lite papper, sen borde jag städa här.. det är såå tråkigt väder idag, såklart när jag äntligen är ledig från jobbet..

En bra sak idag är att min iphone lever igen och jag får den på posten denna veckan, det gillas!
En dålig sak är att jag saknar dig så att jag vet inte vad.

Summer lovin

Idag var det jobb, fick lära mig köket så nu blir det jag som gör frukosten på morgonen. Ganska skönt att slippa kassan ibland..Sjukt varmt har vi haft idag så mötte Alexandra efter hennes jobb sen gick vi ner till kärleksudden för att sola och bada. Rätt kallt i vattnet men skönt att svalka sig lite. Efter har jag bara varit hemma, har pratat lite med Sara och Ida på gården en stund, plockat lite hemma och nu ser jag filmen på fyran.

Imorgon är jag ledig men det ska tydligen bli dåligt väder så ska först luncha med Alexandra i stan sen blir det kanske stranden om det är fint väder. Ska ta en dusch nu sen sova, behöver ta igen lite sömn.








När man inte vet hur man ska tänka längre

Jag vet inte längre hur jag ska kunna tänka, hur jag ska orka ta mig upp ur sängen varje morgon men jag gör det med tanken att komma på andra tankar för några timmar och slippa gråta en stund. Jag kan inte sova längre, jag kan inte äta längre. Jag försöker se ett ljus någonstans, jag hoppas att jag kan få som jag vill till hösten, jag behöver det hur allting än blir.

men mest av allt behöver jag dig

Make the time go faster and faster

Jag är glad och förväntansfull.
För imorgon blir det först 5 km att springa, sen jobb 10.45-15.15, göra vid mig snabbt på med klänning och klackar. Sen ta bussen 15.30 till Arlanda där mitt plan går mot Malmö!Wiho!:) På kvällen sägs det bli hämtmat med världens bästa, prat och mys! Lördag är det kalas sen får vi se och på söndag fika med vänner. En underbart bra helg! Har försökt packa nu i flera timmar, är helt död efter jobbet men har iaf tvättat allting och lagt fram så nu ska jag bara trycka ner det i väskan. Har valt en mini liten väska så får nog lämna kvar lite kläder här...





Nej packa klart, sen en snabb dusch och sen sängen!

RSS 2.0