Kräftor & räkor

Har gjort hur mycket som helst idag, planerat mycket och hunnit tvätta en hel del, städat och rensat ur mitt gamla rum. Ska nog måla om nu i höst också så blir det mer som ett gästrum/ lite mer vuxet.. Har precis lagat mat åt familjen, lax med pesto och bulgur! Gott kan jag lova! Ikväll kommer Peder så ska vi äta lite kräftor och räkor, mysigt värre! Blir inte sent för imorgon är det Yoga 07.45;) Det finns nog inget bättre för själen än yoga, man blir som en ny människa när man går därifrån.



Ibland undrar jag hur jag ska kunna svara på allting när jag inte vet själv vad svaret är, mycket tankar nu, mycket att bestämma. Men jag tänker ta varje dag som den kommer.

Why are you soo scared?

For once in life we are at the same road but we choice to walk alone instead of together.





Kort till långt!









Vad tycks? :) Fina Lina har gjort det, hon är grym!

Var positiv!

För ett år sen fick jag en bok av mamma "Var positiv", en bok som faktiskt hjälper när man behöver tänka positiv. Det står t.e.x :

Glöm inte att alla problem har lösningar.

Stora förhoppningar ger stora människor.

Oavsett vad som händer idag väntar en orörd dag, imorgon.

Bestäm dig för att bli lycklig.

När så många andra har klarat det kommer du också att klara det.

Gjort är gjort- framtiden börjar här och nu, det är bara att gå vidare.

Det finns alltid utvägar när vi gått vilse.


Den absolut viktigaste är denna: Det är viktigt att kunna uppskatta det vi uppnått och kunna njuta av det.


Den här boken är verkligen perfekt när man behöver bli lite glad och positiv!

Pictures from the weekend

Låter bilderna visa hur helgen har varit !











Nu blir det sängen, Gonatt! :)

If it doesn´t kill you it makes you stronger

Det är så sant, jag måste nästan tacka för det. Jag är mer taggad än nånsin med skola och jobb. Är hur trött som helst efter helgen men ikväll blir det att försöka samla ihop allt som ska med hem igen, rensa ut ordentligt! Imorgon åker håret i igen, det gillas, träna och försöka träffa lite vänner innan veckan är slut.



I do think of you

´cause you made my heart go boom, boom, boom.



Gonatt,


Malmö nästa

Outfit... ursäkta röran bakom...;)



Vissa dagar är svårare än andra

Och då är långa promenader det bästa!






Idag är kaffet min bästa vän

Kaffe i massor när man pluggar ekonomi är det bästa. Ska läsa in mig lite innan skolan börjar igen, lika bra! Så idag har bara varit massor av plugg, har hunnit sola också och tvätta.. Sånna här dagar behövs ibland! Ska ut och gå en timme lite senare ikväll också. Imorgon är det jobb och hel dag med Peder:)


Finaste boken ever

En försenad present, en väldigt fin present. Här är några bilder ur boken jag fick av Peder i present. Den gjorde mig tårögd, så fin!! Fina fina vän! Jag hjärtar dig!














Dagens vill ha

Armand från Syster P






Det som inte dödar dig gör dig starkare

Så sant, jag känner en enorm lättnad idag. Herregud så skönt, jag har väntat på den här känslan så länge.

Idag har det varit filminspelning i Ystad, filmen heter Kyss mig! Hannes skulle vara statist men slutade med att både Hannes, mamma och jag fick vara det.. Sen om vi kommer med något i filmen, det får vi se! :) Sjukt segt var det men roligt att se hur allting går till! Så nu är jag hemma, helt död så blir sängen snart.. För imorgon står det jobb på schemat hos pappa.


Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Underbart bra, behöver jag säga något mer? Melissa Horn var hur bra som helst och hennes texter är underbara. Efter blev det lite mat, massor av prat och sen Winnerbäck. Nu är jag hemma igen, blir snart sängen för imorgon är det filminspelning i Ystad! :) Spännande, berättar mer imorgon!

Gonatt!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Melissa horn nästa!



Some days you need something new

Fin fina boots från scorett råkade bli mina idag.







Do you know, do you know, do you know, do ya?

Saturday





Friday with fantastic friends

Fredag var underbart bra.

Började med en lång powerwalk med Lotten, förfest hos Emma med Emma och Peder, myntha efter där vi träffade rappe, Beek och några andra och sedan åkte vi till skeppsbron! Sjukt bra kväll, lagom fylla (för de flesta ;) ) och mycket dans! Tack fina vänner!

Idag har jag varit ute och gått med Emma och Emma sen varit på Malmöfestivalen, sett maskinen och ätit... Nu blir det film med lillebror och hans kompis, är barnvakt ikväll. Och imorgon flyttar fina Emma, dig kommer jag sakna! Dessutom fick jag idag en jätte fin present av Peder!!! En bok "Med dig är varje dag ett äventyr" 20 enkla anledningar till varför du är min bästa vän. Så fin bok, gjorde mig tårögd! Massor av bilder på oss, 20 små texter om oss. Några av texterna var:
"Du gillar gult, jag tycker det är fult"
"När jag har utväxt har du det också"
"Om jag får en galen idé är du galen nog att säga ja"
"När jag blir ful på kort blir du det med"
"När du skrattar, skrattar jag"

Tack, jag har nog världens finaste vän!!

Efter detta kommer jag aldrig mer att hoppas igen

Jag skulle kunna göra en lång lista på alla gånger du har sårat mig på olika sätt men också en otroligt lång lista på alla gånger du har gjort mig till världens lyckligaste. Jag trodde aldrig vi skulle hamna här, aldrig. Jag trodde faktiskt en gång att vi var något extra och att vi kunde klara allting. Alla förändras, ingen av oss är som vi var när vi var 17 år och precis hade träffats. Att förändras behöver inte vara något dåligt det gäller bara att släppa varandra in på livet vilket vi inte har gjort. Det gäller att offra något för att kunna få något. Det gäller att tänka sig för innan man kläcker ur sig hemska saker, hemska saker som jag aldrig trodde vi skulle kunna säga till varandra. Vårt största problem har alltid varit att när vi kan få vara med varandra så är alltid underbart men så fort vi inte kan vara med varandra så är allting ett rent helvete. Det finns nog inte så mycket mer att säga än att det är sorgligt för jag trodde verkligen jag hade träffat dig föralltid, att vi skulle flytta ihop och en dag säga förevigt.

Efter detta kommer jag aldrig mer hoppas igen.


Ibland måste man förändra

Jag har haft mycket tankar den senaste månaden om allt, om livet och om framtiden.  Mycket man borde göra, borde ha gjort och mycket man faktiskt kan göra nu, idag, imorgon om en vecka, om en månad, om några år. Jag skrev en lista på allt jag har velat göra som jag har hindrat mig själv ifrån eller som jag bara inte har gjort av andra anledningar. Listan blev lång men jag ska göra allt jag vill på listan.

Som att hoppa fallskärm
Som att ändra mitt hår
Som att bleka tänderna
Som att åka till USA, Hawaii, Los Angeles och Las Vegas.
Som att läsa mer ekonomi
Som att kunna springa 8 km
Som att få jobb i Danmark sen
Som att köpa ett par Hunter stövlar
Som att läsa mer böcker
Som att se Sex and the city 2
Som att resa, resa, resa
Som att få jobb utomlands
Som att läsa mer engelska




GONATT ! :)


Lovekiller

Har haft en lååång dag! En lång bra dag.

Började dagen med en timmes powerwalk med Melker, sen jobb till 12, handla massor, fixa massor och laga mat. Sen kom Sape och sen blev det avskedsmiddag hos Josefine som flyttar nästa vecka! Sorgligt men bra, nu har vi placerat ut oss i hela landet så nu blir det många besök! ;) 

Har även hunnit med en mysig kvälls promenad med fina Emma, behövdes, tack!! :)

Jobboutfit








Och ibland kan man inte förlåta bara glömma och aldrig mer titta tillbaka.


Måste ha






Från och med du, från och med nu

Jag skulle kunna skrika rakt ut men jag väljer att hålla det för mig själv. Nya tag får det bli, en ny dag imorgon med en timmes powerwalk på morgonen sen jobb några timmar och avskedsmiddag på kvällen. Kan inte annat än bli bra :)




Idag känner jag något av ett lyckorus, allt har löst sig med jobb och dessutom är jag redo att släppa allt och kasta mig ut.

Help please!

Kort eller långt hår?



Gammal bild..


When it´s good it´s fabolus

Det är onsdag och ännu än grå dag, blä! Blir snart lite mys och ikväll träffa Emma! Igår kom Emma E hit blev film, bakning och nyttigheter, mums! :) Vi såg "What happends in Vegas" rolig film!! Och som alla kärlekssagor slutar så slutade den också lyckligt. Ska hoppa in i duschen nu så jag blir klar nångång! Outfit får ni senare!

It´s going good

Jag har inte uppdaterat er om min träning. Efter min semester i Grekland gick det lite bakåt faktiskt men nu är det mot rätt väg igen! Har lyckats hålla mig hyfsat nyttig, äter mindre och har börjat röra på mig mer, min fot och rygg strejkar lite men det blir bättre och bättre. Igår var jag och Peder ute och gick en timme och idag ska jag ut och gå. Blir power walk varje dag denna veckan och nästa ska jag förhoppningsvis kunna börja springa igen, underbart! :)

Det är inte regn som faller

En dag med regn, massvis med regn och tankar. Man borde inte titta tillbaka vad vad som har hänt för man kan inte göra något åt det som redan hänt. Man borde bara titta på framtiden och på hur allting kan bli bättre. Borde. Jag kan inte låta bli att tänka, att hoppas, att längta, att sakna, att älska.






Nu ska jag laga lunch till killarna sen blir det en runda till solariumet och en lång promenad med Melker.

I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?

En lång runda på järavallen och stranden nu, rensa tankarna behövs idag..


When you don´t know what to say anymore

När man vet vilken väg man borde ta men man vill ta den andra, den mest komplicerade.



Birthday boy

Världens finaste lilleboo fyller 11! Så nu blir det laserdome nästa denna dagen!!


You makin me smile







Change is good

Jag funderar ofta kring framtiden. Vad jag vill göra med mitt liv och hur. Många tar dagarna som dom kommer, jag med till en viss del. Jag vill planera, jag vill drömma, jag vill ha mål och jag vill vinna. Jag har chansen att enbart satsa på mig själv nu, vilket jag ska, jag ska ha det där jobbet jag vill ha. Jag ska hitta en praktik plats där jag vill jobba sen, där jag kan utvecklas. Jag vill läsa mer engelska, ge mig ut i världen, jobba någonstans. Jag vill för mycket men jag har lång tid på mig att få allt jag vill. På ren vilja kommer man långt!


Running away

Bulgursallad

Nyttigt, gott och enkelt!
Bulgur, grön-och röd paprika, tomater, persilja och dressing på rapsolja och citronsaft.



+
löpning



= Nyttighet och kondition.




You made my day great

I onsdags var det utgång med Sosso, Emma och Sara, bilder kommer nedan! Tror bilderna säger det mesta om kvällen :) Igår fyllde mormor år de firades med restaurang med släkten, mina fina släkt! Och mina söta kusiner gjorde min kväll totalt, små glädjespridare är vad dom är!! Idag blir det mys med Lotten, Tl och Coffe, var längesen så ska bli kul!!









Jag är stark, du ska aldrig mer få knäcka mig.


Honey im home!

Och det har varit sjukt bra. Tack mamma och pappa verkligen!!!:) Mer om resan sen, nu blir det ös för snart blir det Lund med tjajorna!





Underbara hetta

Behover jag saga att det ar fantastiskt fint har? Och varmen ar extrem men jag gillar det. Dagarna ar underbara, stranden hela dagarna. Jag skulle vilja vara i varmen ett bra tag till, nagra dagar till far jag iallfall! Nu blir det poolen en timme till..

do I need to say that you are missing..

Baby, tonight






Nu drar jag till Grekland, hörs om en vecka!!

A vaccation with no end

Eller inte. Imorgon blir det Grekland en vecka. Så om en vecka hörs vi :)
 
Förresten sa jag att tis-fre var jag med fina Sara i Stockholm! Galet och det bästa på länge! Mer om det om en vecka, lovar!:) Bjuder på en bild från stureplan.se

Snygga vi!



hjärtar dig min vän.

Love the butterflies

En vecka blev fyra. I adore you and I hate you. To fucking good to be true. Fairytale and butterflies, one time. I hate love but when it´s good it´s amazing. Romantic summer.





love,

RSS 2.0