Going with the flooooow

Lägenhets tittande seriöst 24/7. Inte helt lätt, allting måste vara okej eftersom jag inte vill renovera. Just nu har jag varit på är det 4 visningar?... Nästa vecka blir det två till jag hoppas på båda! Ena är vid värnhem nära Gustav den andra ligger på Ribban ganska nära till stranden, känns inte helt fel. Hur som helst kommer det bli compact living men efter två år så är jag nog rätt grym på det! Nu är det bara att vänta.

Idag blev jag av med min sjukskrivning känns underbart, pengar hallå! Jobba imorgon vilket känns bra, jag har ingen ro att gå hemma. Gör allt tråkigt skit idag, söker nya jobb, planerar min framtid, städar och rensar ut hela mitt rum på skit som inte ska med sen ändå. Lika bra att ta sånna här dagar till det! Trodde jag hade rensat bort det mesta efter flytten till Norrtälje men tydligen inte eller så har jag bara köpt på mig mer skit antar jag, kläder i massor!

Har myror i benen behöver seriöst träna men min fot vill inte ännu, kanske får bli en kort pw senare. Och allt annat rullar på man kan inte ha tur i allt eller hur? Men livet går vidare. Mitt gör iallfall. Jag har fina vänner och mycket positivt framför mig tack för det. Avicii snart, flytt snart hoppas jag, Bulgarien vecka 8 och släktresa till Gran Canaria veckan innan påsk och en tatuering ska fixas en fin fjäril!






Det finns ingenting som jag inte klarar av

Dom orden har gått runt runt runt i mitt huvud de senaste snart fyra veckorna... Har inte skrivit här på hela sommaren, herregud vad mycket som har hänt.. Framförallt har jag jobbat heeela tiden, bra pengar iallfall. Och efter fem år är min andra hälft borta. Men jag kan. Den senaste veckan har jag varit på två lägenhetsvisningar, fyra till väntar nu ska jag flytta så är det bara. Ett nytt jobb hade inte heller suttit fel, dock fått fler timmar på mitt nuvarande, positivt!

Ibland spräcks lycko bubblan man lever i men nu tänker jag skapa min egen med mig själv. Ber halft till vem som än finns där uppe att jag får jobba nästa vecka, min röst vill inte fungera och med en envis läkare blir jag hemma en hel vecka till...


RSS 2.0