This place is about to bloooow

En fredagskväll med jobb, två timmar hos Karin och fick träffa Emma, höjdpunkt! Men lika kul var det att träffa alla andra, längesen! Blev tidig hemgång för mig och Mia, åkte hem till S och somnade rätt hårt. Hela dagen idag har jag spenderat på jobb, mycket att göra det gillas. Ikväll var tanken utgång men blev hemma kväll, pappa drog ut på maten och sen var jag ännu mer död. Har fått lite gjort iallfall, lagt ut två skor på tradera och nu är jag däckad framför Godzilla. Pensionärs varning på mig?

Det får nog bli skärpning efter tisdag. Imorgon är det jobb och en lång bilresa till Norrtälje som väntar. Inte jätte sugen, blir bara sön-mån dessutom. Lite skola och packa ner resten av lägenheten, det ska dock bli skönt.

Träning ska bli mitt liv igen, jobbet har varit mitt liv de senaste två veckorna och när jag idag fick höra; meen vad händer, annars tränar du ju varje dag?! Sant. Aj! Ops! Ja, tisdag kör jag igång. Och idag var jag faktiskt ute en runda och sprang, hur skönt som helst!



This is making me, whatever





Lets go wild

En grymt bra lördag. En födelsedagsgris, tapas, vin, lekar och sen intog vi Tegners och dansade tills fötterna värkte. tack fina fina tjejooor








Mr sunshine please shine for me

Jag tror att allt som händer har en mening. Att efter regn kommer solsken. Denna veckan, eller ja dom senaste tre veckorna har någon verkligen hatat mig. Motgång föder framgång så var det ja. Gnällspik ggr 10.
Slut med det. Förrutom ovissheten om vad som händer så är mitt huvud på snurr. Tänk om, varför inte? Jag borde. Nej det går inte, jag vill. verkligen men nej det funkar inte så. 22 år och mitt nästa move är att flytta.

Igår sprang jag tills svetten rann totalt på löpbandet, herregud vad skönt! Jag har glömt bort hur underbart det är att springa, dumma väder som gör det tråkigt att springa, tummen upp för löpband! Imorgon ska det bli löpbandet igen, jag har börjat storm älska att träna sent på kvällarna. Väldigt lite folk på gymmet perfekt!

Annars är jag en workoholic just nu, sista fulla veckan sen blir det mindre igen. Möte på torsdag vilket kan bli något bra i framtiden.


ett lite bittert inlägg av en lite bitter tjej just nu.

For better and for worse

Jag lever. Okej? Jag har bara jobbat sådär jätte mycket så tiden inte räcker till riktigt.
Idag är jag ledig, halleluja! En runda på Nova, lite möte och träffat Josse, nu är det plugg i en timme sen blir det 24/7 med Josse en timme! Jag behöver. Denna veckan har sugit träning finns inte på schemat tyvärr, dumma jobb tider. Men promenader har jag hunnit med! Nästa vecka ska jag bo på 24/7 efter jobbet. DEAL?
Det har gått bra iallfall 2 onödiga kilon har trillat av på 2 veckor, känns okej. Bara ett helst två kvar. Jag kan!

Neeej plugg nu!






Finally, two days to weekend




Outfit från idag.
Skola idag, killing me. Fast det var inte helt hopplöst, fanns bra stunder. Är propp mätt nu, kunde skippat den där sista måltiden så jag slapp bli kräkmätt. Fast träningen gör mig galet hungrig. Frukt ? mmmm!! Det går faktiskt riktigt bra men min nyttiga vecka än sålänge och jag är inte ens sugen på att äta något onyttigt. I helgen tänker jag äta massor av vindruvor, morötter och päron. Yummy! Träningen går galet bra känns det som, ser redan skillnad på kroppen dock går vikten inte som jag önskar. Men man kan inte få allting direkt eller hur? Imorgon kör jag vilodag med en lång promenad. Ikväll har jag kört Spinning medel, helt död efter!

Behöver jag säga att jag vill spy på skolan? Och det lär bli mera mera arbete när jag ska jobba. Skjut mig. Eller ja ge mig juni nu tack och helst ett nice jobb. Och och och och och och och... Tur jag har viljan iallfall.



What a day

Igår levde jag på energi, herregud vilken energi jag hade. Först spinning, gymmet 40 min, en promenad på 40 min och sen 1,5 timmes promenad med Alexandra. Idag blev min värld lite kaos men på ett bra sätt tror jag?
Jag har fått offra denna dagen till att lösa det och nu tänker jag köra kondition på gymmet en timme för att slippa tänka.

Over and out. Förresten om tre dagar får jag besök, hjääärtligt.


RSS 2.0