A day sunny but cold day

Har gjort hur mycket som helst idag, kom precis hem efter några timmar hos mormor med små kusinerna, mycket lek både inomhus och utomhus så nu är jag lagom frysen! Snart blir det kvälls fika med Emma i Lund, mys! :)




Uppdaterar ikväll, då ska ni få se fyndet jag gjorde hos mormor och min nya accesoar till mina jackor!


beacuse you are in my heart

En dag med plugg, jobb sökande, en runda på center syd på jakt efter sparkcykel till lillebo. Har fixat praktik plats idag, ska dit imorgon och prata lite, lämna papper. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig från början, polarn och pyret.. Men det det verkar vara hur bra som helst, kommer få gå brevid butikschefen hela tiden om jag vill! Perfekt, tänk hur mycket jag kommer lära mig!!

Annars idag har jag gjort scones och bjudit mormor på fika, snart blir det dansaerobic med mamma och ikväll myskväll.. :)

Outfit idag!




I like it like it is

Like på dom senaste dagarna, jag är glad och befinner mig nog i en slags bubbla..
Iallfall så blev det myskväll igår, tidig morgon och har fått hur mycket som helst gjort!! Varit ute och gått med Peder i 1,5 timme, pluggat, varit med hannes på trumlektion, varit hos Emmas mamma och lekt med världens sötaste små valpar, varit på Nova med Ella och Hannes och nu är jag helt slutkörd. Men lite lillebror och kusin mys är alltid bäst!

Imorgon ska jag fixa min lia plats klart, ut och springa på morgonen och sen ta dagen som den kommer. Har en skol bok att läsa ut, en bok som verkligen får mig att fundera massor.. Vilket betyder att den tar fem år att läsa ut. Analysera, analysera mera.





Take my breath away







Cause im free fallin´

Ikväll lyssnar jag på free fallin´ som går på repeat en sånhär tråkig plugg kväll.



Jag borde

plugga ryska



Men Elsas mode lockar mer...



MEN jag behöver verkligen städa




lite städning på det, rent rum.. tända ljus och plugg kan nog funka..


Behöver jag säga något mer?

Jag tror bilderna visar själva. Im back on track just nu iallfall tack vare alla underbara människor i mitt liv.

Vad jag egentligen vill säga är att det är inte värt det, inte någonstans. Jag är långt ifrån klar med detta men jag är åtminstonde halvvägs idag och jag förstår inte hur jag kunde låta mig själv må så dåligt. Det var någon som sa till mig att det finns tre olika steg, steg ett så är man kvar i allting och ser ingen återvändo, i steg två börjar man tänka och fundera om allting och i det sista steget börjar man inse vad som har hänt och hur man ska gå vidare. Det känns skönt att säga att jag är på sista steget och om jag klarar detta så kan jag klara allting hur svårt det än är! Dock har några underbara personer i mitt liv hjälpt till extra mycket, käärlek till er!

Jag bryr mig inte om någon tycker att jag inte borde skriva något om detta här, jag har ingen anledning till att dölja det och om någon annan kan få upp ögonen och förstå av detta så är det värt allt!











fyra kilo plus och det var längesen jag mådde såhär bra!

Tonight i´m gonna call you candy

Kom precis hem från fotbollen, duktig är min lillebo! :) Nu sticker jag till Peder en stund sen blir det förfest i Lund! Wiho!

Liten outfit bild från innan idag, ikväll blir det nog shorts, linne, strumpisar och högklackat eller klänning.. hm?

Iallfall.. Scarfs från New Yorker, Klänning från H&M, Kavaj (gammal), kofta från H&M, tights från indiskan och skor från Scorett :)



Ses i dimman!:)

Belive me when I say

En fredag. Har snart städat hela huset CHECK och tvättat CHECK. Ska snart ut power walka sen laga lite mat och sen är det match! Ikväll blir det mys eller utgång? Fuck yeah.

Fixade lite lunch, bulgur sallad med räkor, hur enkelt som helst, nyttigt och gott!:)
Först kokar man bulgur i 12 minuter på låg värme, sen är det bara att blanda bulgurn med räkor, avocado, rödlök, sallad, ruccola, fetaost, mini tomater, gurka och majs. Sen brukar jag hälla på lite olivolja, citronsaft, salt och peppar!



Nej nu ska jag fixa klart allting, lägger in en kvällens outfit sen!

I´ve got my power back

Yes I did. Ryskan går fint men mycket plugg.. Hej helgen! Allt annat flyter på och imorgon ska jag skissa på rummen på pappas jobb. Kommer bli hur bra som helst! Veckan har varit full med olika saker, Ullared två dagar med klassen och lite skit kom jag hem med iallfall sånna bra att ha saker! Sen igår blev det utgång på Vg nation i Lund med Peder, Ida och Ida, nation är galet fuck malmö säger jag bara! Haha massa bytisar och tokiga människor! :) På kvällen somnade jag och Peder gott i min säng och idag har vi power walkat 80 min, jag har pluggat, städat och lagat mat..

Imorgon blir det träning vid tio, städning, skissning, plugg, fotbollsmatch och filmkväll. Gonna be great! :) Det är hårdsatsning för mig och Peder nu för nästa år SKA vi springa tjejmilen i Sthlm. Så mindre alkohol, mer träning och nyttigheter. I like!

Vet att ni gillar mitt hål på knäet.





I´m happy.


She´s a dirty dirty dancer




When the sun doesn´t shine, you have to shine

Har legat sjuk i soffan halva dagen, försökt plugga en del. Tagit tag i mig själv och åkt ut och köpt ett headset till lektionen jag hade idag, ryska på internet! 1,5 timme varje måndag, svårt verkar det vara men ska göra mitt bästa så i veckan blir det hårdplugg tänkte faktiskt ladda ner någon ljudbok där man kan lyssna på uttal osv. Det svåra blir nog bokstäverna, herregud. Men vill man så kan man!

Råkade springa in på H&M och få med mig lite nya hårtofsar och en ny grön genomskinlig skjorta som jag tänkte ha till mina svarta jeans som ni ser nedan.. Eller i stoppad i ett par blåjeans och ett smalt skärp till.. Borde ta tag i tvätten nu och packa lite, åker ju iväg imorgon..



Vi kör GI hemma nu, gott! Pastasallad(fullkorn) med lax och mozarella.



When the weather is bad

Tråkiga väder! Och att vara sjuk dessutom fast kan vara bra en sånhär dag, har fått mycket gjort.. Sökt jobb, pluggat och fixat. Ska läsa ut min bok, handla och laga lite mat. Tydligen kör vi GI här hemma nu, det gillas nyttigt är gott! Borde nog tanka bilen och packa ihop lite saker till imorgon, då blir det Ullared med klassen, kan nog bli roligt!

Soon it will be you that are hiding behind your sunglases






I loved you first




Två bilder från helgen får säga allt idag








It´s a new day tomorrow

Idag har jag sovit halva dagen, var sjukt trött sen bilresan igår.. Har gjort scones till frukost/middag, lite hopplös I know! Sett Kung fu panda, sökt lite jobb överallt, kommit in på ryska steg ett halledaaa! Varit på Nova med mormor och gått hem med en ny svart kappa (bild imorgon promise).. Och såklart varit ute i ös regnet med vovvisen.

Annars idag är jag sjukt besviken. Besviken är nog den värsta känslan jag vet, fy säger jag bara. Jag försöker alltid tro det bästa om andra vad som än hänt förrut men ja ..

dålig bild, jag vet ni får ursäkta!



Put on a smile

And make the best you can of the day.



positivt tänkande, thats the spirit!

Back on track

Igår packade jag bilen och körde hem 7 timmar tog det, regnade rejällt och blåste.. Kom hem iallfall! Idag är jag helt slut, tänkte baka lite scones nu till frukost/lunch, gå ut och gå med Melker, packa upp och söka några jobb. Känner att jag måste ha lite mer att göra under hösten och extra pengar är aldrig fel!

They are the best you can have

Min fina mamma. Sen jag flyttade hemifrån har vår relation växt och sen två månader tillbaka är vi ännu närmre varandra, något jag är väldigt glad över!
Jag hjärtar dig.


A long day!

Skola hela dagen, ett nytt projekt " företagande för en dag", skrivit på sista papperna på lägenheten, packat det sista, fått helt JA till att läsa distans hela hösten, lagat mat, fixat med banken och sen har vi gjort Cupcakes till imorgon! Vi gjorde ca. 70 stycken, tre olika sorter som vi ska sälja imorgon, vi har redan tjänat 100 kr och mer ska det bli! Vinna vinna vinna!! Nu blir det sängen, Ida kommer vid åtta, måste duscha imorgon, måste packa bilen, måste hinna till läkaren, måste åka hem! :)







Sleeep tight!

Jag är bara människa

Att inte kunna somna, att fastna framför maday på tvn och bli påmind. Att vara dum nog att läsa gamla blogg inlägg och bli påmind, påmind om allt ledsamt om alla skratt och all lycka. Lycka framförallt. Att tänka tillbaka på allting, att gå vidare, att släppa taget, att börja om. Jag glömmer aldrig när vi en gång började om, när allting var dåligt och du hälsade på i USA, när du följde mig till kontrollen på flygplatsen, när vi skulle på olika håll, när vi höll om varandra och jag grät hela vägen hem. Jag kommer aldrig glömma och vissa dagar kan jag inte annat än bli påmind och gråta några tårar. Jag är bara människa, jag är inte känslolös och jag bryr mig för mycket om andra människor.

Tiden läker alla sår.. en dag.

I like to have some

Tre måsten. Jag har ju sagt det hela tiden, rött is the shit! En svart trenchcoat ska inhandlas, röda fina baskern,mina svarta boots och skinnhanskar med rosetter på. Jag hjärtar hösten! Sen klänningen är i jobb syfte och behövs i garderoben..och strumpisarna är översöta.








Sometimes you need to stop thinking and start acting before its to late

Jag har kommit in i mitt totalt störda träningsstim igen och JAG älskar det. Utan träning funkar jag inte, jag behöver ta ut allting på något och att springa är det absolut bästa. Ska nå mitt ena mål i veckan och ge mig på 8 km!




Love me or not, mabey im hard to love but you are not that easy either.




Sometimes we need a break from everything

Så därför tänker jag inte blogga på en vecka. Ibland behöver man bara få vara och samla krafter..



I´m running out of words

but i´m tryin to be strong.

If you love someone let him go. If it's meant to be, he'll come back




en varm dusch och en säng.


I could need some sun today


Powerwalk, banken, polisen, solariumet, städning..



or just your heart..

Your love is my drug





If we could change the time, if we could take back all the bad thing, if, if, if. Or at least move forward and see the furture.

Hey sunshine

Jag måste säga att jag älskar min lägenhet ganska mycket, den är så mysig. Tända ljus överallt, en filt och en bra bok gör min kväll ikväll. Precis varit ute på en kvälls runda med Melker och innan idag har det varit spring mellan hyresföreningen och skolan fram och tillbaka flera gånger.. 3 timmar tog det innan allt var klart! Csn pappret blev påskrivet och allting med lägenheten löste sig. I´m happy! Ska skriva på allting i slutet av veckan, då blir det utflyttning siste oktober och till våren blir det delad lägenhet med en tjej från klassen januari-mars.. Sen är det lia 7 veckor, 3 veckor skola sen examen. Hur sjukt är inte det? Tiden kommer ju springa iväg!

Och som pricken över i:et så blir det nog en resa med Peder nästa år, jag gillar! Tur att vi båda vill så mycket och är lika galna till att säga ja till allt tokigt vi kommer på! ;)



We make it through
and I hope you are the one I share my life with


Mysiga mysiga söndag

Haft en super bra dag med Elin blev Ikea där vi shoppade lite, kom hem med nya vinglas, lite doftljus och en ny sallads skål. Bilder kommer imorgon! Sen idag har jag varit ute och gått, träffat Jerry en stund och nu är det mys kväll hemma. Det behövs ibland, en bra film, tända ljus, pyjamas, täcke, cola, dipp och grönsaker, en bra bok och bara inte röra sig en meter. Det är som rehab, otroligt skönt och behövs ibland.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla tankar jag har, ibland kanske det vore det bästa. Små tankar som man ibland får som man vill säga men inte borde, som skadar men än gör nytta. Idag eller imorse är väl rättar rätt ord, så var jag och Melker ute och gick så mitt i allt flyger en citron gul fjäril förbi, nu måste jag nästan göra min tatuering..Att man är fri och med sina vingar kan man flyga vart man vill..

En söndag

Igår blev det en lugn kväll med Jerry, kebab tallrik, lite godis och sex and the city 2! Idag pep Melker vid 6, typ tack för den men det var bara att gå ut.. Sen har jag hunnit fixa lite frukost, gå en runda och nu blir det lite ös för ska iväg med Elin snart. Blir nog Ikea eller Täby centrum, nya jeans behövs!

Ikväll blir det träning och sen tänkte jag försöka börja plugga lite, tar en dag i taget och det ska nog gå bra. Har bestämt mig för att åka hem igen den 16 sen får jag se :)

Somedays it´s harder to breath

Men då förtränger vi allting och lever vidare. Att vilja är en sak men att kunna är en helt annan sak.

Att vara duktig

Idag har jag haft för mycket att göra, verkligen. Men har hunnit tvätta 6 maskiner tvätt, göra frukost till familjen, kört Hannes till skolan, tränat, lagat pannkakor till mig själv och tre små killar, har börjat med packningen.. Och nu måste jag handla en flaska vin till ikväll, ska fixa mig, klippa mig halv fem och vara i Lund klockan sex. Stress!

Bjuder på en fjantig bild idag, hinner nog inte lägga in kvällens outfit sen så får göra det imorgon:)




If someone should make you happy, you have to make your self happy first.

To tired to say anything

Lång dag, Yoga, gått runt i mysiga Lund, afro dans, Lunds nation, frisören och fotboll. Behöver jag säga att jag är helt slutkörd? Så sängen snart!

PÅ tal om träning så är det allvar nu, jag har fått ett litet lyckorus vilket resluterade till några kilon extra. Träna bort 2 iallfall ska göras och känner jag mig själv rätt så är dom borta inom två veckor. Träningsnörd som man är!





before you made me happy, now i´m the one who make me happy.

RSS 2.0