Going darker

Oh yes, ska ner och köpa färg senare och sen är jag mööööörk mörk brun!


Det gillas! :)













Pauline

You are making me crazy

Jag har varit som en stel pinne sen i tisdags, nackspärr och inflammation i benet var det ja! Så i fredags blev jag hemkörd ner till Skåne där jag har tillbringat min helg, mys! :) Och nu efter några dagars av smärtstillande konstant så kan jag röra mig normalt igen så imorgon blir det praktik! Det gillas :)!!

Har haft en bra helg hemma i Skåne, hann gå på Idol i Malmö som var sjukt bra, 12.000 pers!! Och sen besök hos mina små kusiner en stund, snor och dregel överallt men kramar och pussar gör att det där inte spelar någon roll. Världens sötaste är båda två. Sen blev det utgång, ja och då kunde jag gå, wiho så lite smärtstillande senare så kunde jag t.o.m dansa! Blev en riktigt bra kväll och roligt hade vi!!

Igår blev det en lång dag i bilen, mindre roligt. Och idag tvättar jag för fullt och ska ner och storhandla senare. Har fixat lite i lägenheten också, blev rätt bra och nu ska bara lite julpynt upp sen blir det super :)!!
















Jag får ångest av den sista bilden, ska köpa mööörk färg idag, eller ska jag kanske bli blond snart???






Pauline

I´m not doing this anymore

Fan fan fan. Här ligger jag i mörket i sängen helt jävla orörlig. Min rygg protesterar totalt idag och min nacke. Är som en gammal tant i kroppen och det enda som funkar är att ligga ner på rygg. Så idag kunde jag inte gå till praktiken, det gick bara inte. Och det blir läkaren nästa så fort som möjligt. Ska snart försöka duscha och sen köra ner och hämta E från hennes praktik, vad gör man inte för sin kära vän ;)

Nu ska jag se paradise hotel på web tv, det ni!





Pauline ♥

If I just could erase you.

Både igår och idag är en depp dag men så är det ibland. Idag har jag botat det med power walk efter lian, var helt slut när jag kom hem. En lång varm dusch och sex and the city avsnitt.

Thats all for me today..




Pauline ♥


Fyra avsnitt av sex and the city senare..

Idag bestämde jag mig för att vara ensam resten av dagen. Det slutade med att jag tände ljus, kröp ner i soffan med täcket och satte på Sex and the city. Och nu fyra avsnitt senare, ligger jag fortfarande här.

Jag har än sålänge konstaterat att i avsnitten så sägs det många bra saker, saker som verkligen stämmer in på mig. Så nu snurrar tankarna ännu mer.





Pauline ♥

I don´t know about this feeling

Nu är jag i Norrtälje, kom upp i torsdags kväll. Och hur länge stannar jag?
Jo i 4 veckor men blir en helg i Skåne nästa helg! :)

Igår blev det utgång, eller ja tillslut men mest förfest. Elin kom hit, sen hamnade vi hos L och sen var jag på Mobergs och dansade i två timmar. Men det blev en bra kväll:) Ikväll ska det bli fest igen? Men jag borde ligga hemma med en film istället. Men så blir det inte, ska hoppa in i duschen nu och sen laga lite middag sen är det bara på det igen :)!



Pauline

Ute i god tid? SOMVANLIGT

Herregud.
Här sitter jag.
Och jag har inte packat en endaste väska ännu, klockan är snart elva och jag ska upp halv åtta imorgon. Men är det någon som blir förvånad?

Mitt rum är ett kaos, mitt badrum behöver en rejäl städning. Det får bli imorgon, för nu ska allt packas ner ännu en gång. Och ikväll så imorgon är det bara att damma och damnsuga! Och packa bilen, tanka.. göra mackor. vafaaan. Det här med planering ingår inte i mitt liv. Dessutom ska jag ligga och köra jätte bilen till Norrtälje imorgon, usch. Jag fasar redan för att parkera vid mitt hus.

Lär få hänga min klänning på en galge i bilen så den torkar, just det ja för en timme sen tvättade jag en klänning som ska med. LYCKA till med att den är torr till imorgon. Det är som jag sa det där med tid är inget för mig.

Nä nu
ska jag försöka bli klar så jag kan krypa ner i sängen. Har som sagt 6,30 timme att köra imorgon.



Pauline ♥

Feel the pressure

Jag är både överlycklig att det har löst sig med lian och samtidigt har jag en jävla ångest. För som det är nu kan jag få en jätte bra lia plats, men då flyttar jag upp till Norrtälje imorgon. Och jag vet inte om jag vill bo där eller här under denna lian.. Men det är en jätte bra plats! Ska ringa runt till lite andra och höra annars får det bli flytt imorgon.

Ska snart gå ut och gå en timme, väntar bara på att ipoden ska bli laddad. Sen ska jag ringa runt lite mer, tvätta och sen köra och byta däck på min bil. Ska träffa mormor ikväll också, byta bil om jag inte ska stanna i Norrtälje, annars får jag nog ta pappas. ÅH klydd. Ska hem nästa helg igen i vilket fall som helst, vi ska ju se idol :)


Nä nu ska jag försöka få lite gjort.




Pauline

Give me daddy and mommy

Denna underbaringen vill jag ha i julklapp! Den gröna filten skulle passa in utmärkt i min soffa!!!

Från russinnet.se och kostar 1195. Me looove.










Och den här över fina klänningen från Odd Molly vill jag gärna ha hängandes i min garderob. Från country-dreams.se och kostar 1895 kronor..










Giiiiive me!





Pauline



What´s wrong with this week?

Söndrig bil, 1500 kronor fattigare, P-böter på 400 kronor, problem med lia plats.

Vad vill allting mig denna veckan? ÅÅH!


Känns så osäkert med allting nu, imorgon vet jag förhoppningsvis hur allting blir, antingen blir det stanna i Norrtälje till söndag eller till nästa fredag. Ska försöka lösa allting imorgon, fixa bilen och packa. Säger bara thank god för att jag gick på yoga passet innan! Så nu orkar jag ta tag i all skit!


Nu ska jag tvätta håret i ägggulor och tvätta.




Pauline

Some fucking bad luck

Vad tror ni inte händer imorse när jag kör till lian?


Jo en lampa börjar blinka och jag som har noll koll får halft panik. Ringer pappa, ringer och S. Kommer fram till att det är något med motorn, får ännu mer panik och vågar knappt köra hahaha. Möter pappa på hans jobb, vi kör till verkstaden där dom säger att jag har hål i avgasröret. HAHA.. det är inte ens farligt. Så nu lär jag bli ap fattig, för måste byta ut en del. Har haft problem med att få bytat däcken hela veckan nu och sen nu detta. ASSÅ vadå otur? Sen tyckte dom inte att jag skulle köra sålångt med bilen nu iheller, som tur är så är Mormor världens ängel och lånar ut sin bil till mig :) thank god!

Sen letar jag ny lia plats nu och it feels great.


Pauline

Pay back time P!

En liten update om helgen är ju aldrig fel, eller hur?:)


Fredagen spenderades på lian, sen träning med Mia, skynda hem och sen kom Peder och Sosso. Gjorde oss iordning och åkte till Josse där det blev förfest :) Vi drog till Hipp senare, dansade som aldrig förr och hade roligt:D Slutade med buss hem till Josse där jag, josse och peder somnade eller mer däckade i josses säng haha. Stackars Sosso låg sjuker och fick inte en blund : /

Lördagen blev Nova, vi fick handlat present. Bakis? jaa. Sen segade jag hela dagen in i det sista tills det var dax för jobb på festen.Var faktiskt roligt :) Sen blev det 20 års fest efter, vi hade kul peder? herregud. Vi trodde klockan var ett när vi gick hem, men hon var tre. Lyckat! Sara höll på att skratta ihjäl sig när jag hade ett litet samtal utanför toan med en minst sagt wierd människa. HAHA men roligt var det! Om vi blev dryga? oh yes, somvanligt ville inte Peder gå hem och jag var nog bara allmänt pain in the ass. men det bjuder vi på;) Men annars var det jätte roligt att träffa alla, jätte många jag typ aldrig ser längre.

Min söndag gick åt till att vara bakis med Peder, sova till tolv och tro att klockan var nio. Åka till järavallen med Emma, sen avsluta med myskväll hos Lotten och Tl det gillas :)






This picture says it all!









Pauline

And then he kissed me and told me he would love me forever

Nu sitter jag här, blött hår och fryser. Jag har haft blogg torka länge nu, mycket har hänt, för mycket.


Igår kom Emma och hämtade upp mig, vi tog hundarna ut till Järavallen. Vi gick den långa rundan, super mysigt! Älskar när man kommer till den biten där man ser havet. Mycket prat blev det och lite bilder som ni ser;) På dom två sista fick Melker spatt, vilket syns. Vadå suddiga bilder?;)

Snygg klädsel är nog fel ord men, träningskläder, väst, joggingskor, världens sötaste mössa från åhlens city och vantar.





M fick spatt.










Nu ska jag plocka undan lite sen blir det sängen, är helt slut i kroppen.




Gonatt!:)



Pauline






Bruten nagel och kyla

Jag är helt död efter lian idag, så fort jag kom hem fick jag power napa 20 min för att orka ta mig till träningen, men tog tag i mig själv och körde dit. Körde ett step pass på 50 min, 40 kondition, 10 styrka och sen 15 min på löpbandet. Tog ut mig rejält på bandet.. haha! Och nu är jag hemma igen, ska snart en varm dusch och sen blir det sängen.. Förresten usch vad mina naglar ser ut efter lian, ska klippt ner dom helt nu, alla är verkligen sönder och jag som hade sparat.. Märkte att det kändes konstigt i vanten idag, såklart hade jag rivit av en nagel och det blödde.. mysigt......

Imorgon hoppas jag på något kul, kanske bli middag, idol och utgång i Lund? :) We will see.


Natti natti!



Pauline ♥

You won´t be lonely

En favorit just nu!















Pauline ♥


Sometimes you need a change

Jag tänker bli blond igen snart.
Jag tänker tillbringa januari-juni eller december i Norrtälje.
Jag tänker jobba utomlands när jag är klar med utbildningen.
Jag tänker jobba jobba jobba och bara åka långt bort.
Jag tänker få ett jobb där engelska är ett krav.
Jag tänker få långt hår.
Jag tänker bli mer självständig.
Jag tänker bara tänka på mig själv för jag vill uppleva och se nya saker.


´cause that´s what I need. Somethings are not ment to be, not jet.







Pauline ♥

So why don´t we just run away?

Den senaste veckan har jag tänkt extra mycket, så innan helgen måste jag ta tag i en sak, för min egen skull men det ska nog gå bra känns det som:)! Känns äntligen som om att alla pusselbitarna börja falla på plats, att gå ifrån något som man har varit vann vid de senaste 3,5 åren till ensam. Pappa hjälpte mig med allt ekonomiskt igår så nu börjar det gå framåt! Och har dessutom fått lite mer ordning på allt annat i mitt liv. Nu ska jag bara få in mina sista kläder i garderoben här hemma i skåne. Hemma, ja det har jag börjat kalla Norrtälje. Så igår adressändrade jag också! Vill ni ha den får ni säga till : )

Annars idag har jag legat hemma, har fått lite biverkningar från sprutan igår. Dessutom är jag öm i armen också, bättre idag iallafall än igår kväll. Annars idag händer inte så mycket, imorgon är det Lia och sen träning.







Pauline ♥

Baby

So baby don’t worry, 
You are my only,
You won’t be lonely,
Even if the sky is falling down
You’ll be my only
No need to worry
Baby are you down down down down down










Pauline ♥

Vaccin, fika och shopping

Har haft en heldag med mormor, mysigt!! :) Först blev jag vaccinerad, gick bra.. Blev bara lite yr och vit i huvudet haha, så fick ligga ner en stund men annars gick allt bra. Känns skönt! Vi hittade knappt dit, tur jag har min mobil! Mormor var helt chockad att man kan följa gps i mobilen haha. Sen åkte vi till Center Syd och fikade, gick i affärer och fick en del shoppat. Nya stövlar, två klänningar, öronhängen och saker till lägenheten. Mysigt med mormor dag, vi ska nog få naglarna fixade tillsammans nästa vecka också! Rätt bra med en mormor som är som en vän.

Så nu är jag hemma igen, ska ut i regnet med Melker snart. Ska ta mina gummistölvar och hundjackan haha. Sen ikväll blir det IKEA.


Nu ska jag gå, lägger in bilder sen!




Pauline

It´s monday


Har haft praktik idag sen var jag och tränade med Emma, blev step och sen stryka! :) Igår mådde jag inte bra direkt så vid två blev det en dusch, lite smink, leggings och en lång tröja sen åkte vi till mormor på middag. Mysigt med mina små kusiner :)








Helgen har varit fullspäckad av roligheter :) Det gillas, låter bilderna säga resten. Men bakfylla, kärlek, underbara vänner, drinkar i massor, dans, klackar, skrik, skratt, sing star och Ola.

































Nu ska jag sova.

Natti!



Pauline ♥





Back on track

Jag har varken haft tid eller lust. För er som inte vet så är det slut med S så denna veckan har varit sjukt tung.

Iallfall så är jag uppe tidigt idag, bra där! Har redan börjat tvätta, städa och fixa allt inför ikväll. Ska snart slänga på mig lite kläder sen köra till Landskrona där jag ska fika med Sape :) Sen ska jag hem och fortsätta städa... och sen kommer Emma så då blir det att laga mat och blanda drinkar, muuums!!! Sen blir det mat och förfest hos mig!!! Och utgång ikväll!

Igår var jag hemma med lillebror, han var sjuk och jag var förkyld så mådde mindre bra. Vi fick flipp och började baka och det hela slutade med att jag jagade hnom runt i huset med händerna fulla med chokladbolls smet..
Störda? JAA...


Nu ska jag faktiskt sätta fart så jag hinner med allt.......Wish me luck.



Pauline

Min favorit just nu















Pauline

Halloween
































Som ni ser så hade vi en riktigt bra kväll :D! Vi var först hos Josse, förfestade och sen vid halv ett stack vi till Babe. Hade verkligen roligt, kul att träffa alla igen också:D Sen stöttade jag Josse hem hela vägen ;) Och sen somnade vi eller ja mer däckade i hennes säng med Rambo MYS :)

nu ska jag äta lite innan träningen, ska hämta Emma och Mia sen! :D



Pauline

I love my new phone

















Pauline

När man är helt slut

Jag är helt slut, kommer somna vilken minut som helst! Jag och Mia har varit på Gerda och tränat, fyyy. Först lite cross trainer sen gymmade jag en timme och Mia sprang. Imorgon kommer jag ha fett med träningsvärk men det är braa! :) Känns skönt att ha kommit igång med träningen här hemma också, imorgon är jag ledig så tänkte ta en powerwalk på morgonen, kolla lite på rapporten vi ska skriva om lian, fixa med alla papper och träna.

Jag brukar alltid kunna komma på något positivt med allting alltid,men jag får nog erkänna mig besegrad denna gången. Jag försöker iallfall det är alltid något. Som att istället för att ligga hemma och må dåligt så tränar jag hela tiden, bra för kroppen och jag slipper tänka för ett tag.


usch jag vet inte, jag vågar inte hoppas på något mera, det blir ändå aldrig som man vill eller har tänkt sig i slutet. Jag lovar att imorgon ska bli en lite bättre dag, åtminstonde för bloggen!



Pauline ♥

Det är inte lätt när allting är svårt

Det är svårt när man inte har något val, när det inte finns en lösning. And it´s breaking my heart.

Dessutom har jag börjat på min lia idag, vet inte om det känns bra det iheller. Men ska ge det en chans! :) Har ju bara varit där en dag än sålänge ju. Det känns jobbigt att bo hemma, jag vill bo i min min min egna lägenhet. Jag vill kunna göra vad jag vill, jag vill kunna gå varje dag, träna när jag känner för det, äta när jag vill, vad jag vill. Men samtidigt är det skönt att träffa familjen lite och såklart alla vänner :) Ska upp till Norrtälje helgen den 20, 21, 22 ska bli riktigt skönt! Jag behöver en paus från livet i Skåne, redan.. inte okej.

Det känns jobbigt att förlora sin första riktiga kärlek, sin bästa vän. Jag har inte bara förlorat en person i mitt liv, utan hur många som helst omkring. Jag erkänner, det gör jävligt ont.



Nu ska jag köra till träningen innan jag somnar, är helt slut från lian!


Pauline ♥

Det är inte regn som faller

Jag minns den morgonen
När vi två gick i sommarregn
Och du sa:
Det här har inget slut
En annan dag och en annan jag
Står vid fönstret och ser ut

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind.





Pauline ♥

RSS 2.0