Lite nya saker i lägenheten

Nya gardiner från Indiskan!




Mina nya matta från Indiskan. 149 kr!








I love the way you lie

Idag kom min fin fina Odd Molly klänning, helt underbar! Och den satt hur bra som helst, nackdelen är att jag måste köpa hudfärgade underkläder eftersom den är väldigt genomskinlig. Men ÅH så fin den är, synd att min webcam är så kass för detaljerna är jätte fina vid bröstet.

Annars idag har jag fått en del gjort, ska snart möta Jerry och sen blir det lite fika innan både tvättstugan och sängen kallar på mig. Ska jobba frukost imorgon alltså 05.30 OH yeah! Men skönt för då hinner jag ner i stan en sväng efter och ligga ute och pressa nån timme. Braa!

Jag lyckades med en mindre bra sak för några dagar sen, visste inte om jag skulle börja gråta eller skratta. Stod i badrummet och hade skåpet öppet.. Och toalett locket var uppe så såklart trillar min hårborste ner på handfatet och studsar rakt ner i toaletten. VA fan liksom. Sen idag trillade min rullgardin ner. Seriöst vad har jag gjort livet?!









Låten jag har fått på huvudet nu är Eminem, Rihanna- I love the way you lie

När man bara behöver säga ett ord

UNDERBART.




Då var man inte 20 längre

Dagen började bra tills jag hade jobbat en timme. Fick bli att cykla hem igen och vila, har åkt på något skit. Mår illa och kan knappt äta eftersom magen gör ont ont ont. Dessutom fick jag reda på att jag hade en infektion, härligt värre. Jag som aldrig brukar bli sjuk har varit sjuk en del nu attans! Men jag gnäller inte för det, har försökt fått lite bra saker gjorda idag.. Fick ett litet paket av mamma, pappa och hannes innan + att det kom blommbud! Gulligt värre! Kort av mormor dessutom och flera sms!

Ikväll ska det bjudas på tårta och innan dess tänkte jag sätta mig i den stekande solen och skriva klart min ansökan till ett jobb som jag bara måste söka. i want. Sen hoppas jag att min fina klänning kommer innan fredag, hade varit toppen! Får dessutom en ny fjärilsring av H&M eftersom den andra gick i tre bitar. Bra bra braa!:)

Jag har blivit med Odd Molly



Jag är kär, kär, kär.





Det kan vara bra att fylla år, man får köpa dyra saker till sig själv. ME LIKE.

Some days

Idag är jag ledig, idag är ingen bra dag. Fast jag har gjort den bra! Har varit nere vid sjön med Hannah några timmar solat och badat!:) Ska snart åka in till stan och möta upp Jerry för shopping! Wiihoo!
Och att vädret är underbart är ju bara ett stort plus!

Hittade min söta blommiga kjol idag så fick bli den och ett vitt linne bara ner till sjön..

Om att aldrig vara nöjd

Jag får ofta höra av mina nära att jag aldrig blir nöjd. Ibland är det negativt ibland positivt. Ibland är jag nöjd men får det att låta som något helt annat.. Men jag är aldrig helt nöjd med något när det gäller mig själv, jag vill hela tiden förbättras, förändra och lära mig något nytt. Jag har flyttat hemifrån direkt till USA ensam och sedan direkt till Norrtälje ensam. Jag har ett år kvar på min utbildning och det kliar redan i fingrarna, jag hoppas på att läsa danska och kanske engelska med affärsinriktning om jag får tiden. Jag har ett nytt jobb, jag vill hitta ett bättre jobb som ger mig mer av utbildningen. Jag vill flytta in till Stockholm den sista tiden, jag vill få en bra praktik plats i malmö eller köpenhamn, jag vill flytta till skåne igen. Jag vill bli nyttig igen, vältränad och fylld med positiv energi. Men mest av allt vill jag ha tillbaka människan som betyder otroligt mycket för mig.

Jag vet att jag vill för mycket, allting kommer inte kunna bli som jag vill. Men drömma kan man alltid.

Den som sa att lycka inte kan köpas är dum i huvudet

Imorgon ska jag gå lös på Odd Molly.. Jag vill ha en kofta, någon av dessa modellerna. Vet inte vilken färg ännu men blir nog en enfärgad.






Jag räknar dagar och hoppar över tisdag

Om två dagar fyller jag år något som enbart ger mig ångest. Jag känner inte för att fylla år, inte alls varför vet jag inte..Kan man inte bara hoppa över en dag? Hela jag är i total obalans just nu, så därför ska jag ta ta tag i både träning och kost idag och några veckor framåt.. Detta håller inte, behöver lite balans. Det finns så många måsten hela tiden och jag vill bara åka lååångt långt bort men så fungerar det inte. Det är bara att ta tag i sig själv..Ska faktiskt göra lite bulgur nu till jobbet, insåg att jag inte börjar fyra utan kvart i fem, wiho!!

annars åker jag till skåne om fem dagar, jag längtar faktiskt.

Midsommar





Jag skulle kunna skriva en hel roman om kärlek inatt

Jag har fått bröllops feber, någon mer?

Jag har följt hela bröllopet under hela dagen och kvällen, jag har gråtit massor och skrattat. Herregud vad vackert!! Höjdpunkterna var lätt när paret sa ja till varandra, när Daniel fick tårar i ögonen, när han höll sitt tal som verkligen kom ifrån hjärtat och när hans pappa hade tal. Så fint!

Daniel sa något i stil med att kärleken var viktigast och rätt har han. Såg ett reportage om hur man visste att man har träffat den rätte , svt frågade Darin och han sa: "Det vet man när man har träffat den rätte". Jag vill säga att det är sant, så sant som det kan bli. Det finns inget bättre än att vara kär, att älska någon och att bli älskad, det känns i hela kroppen. Man fylls av en lyckokänsla, ett rus. Och när man är långt ifrån varandra så gör det ont att sakna men man får tid att längta mycket. När man blir fylld av en lycklig känsla bara av att titta på personen, när man har roligt ihop och skrattar.. Ibland är kärlek så bra.

Nu längtar jag efter att 12 dagar ska gå fort.

Hundra saker att göra men för lite tid

Jag skulle tvätta nu men jag är helt slut. Blir sängen direkt, imorgon ska jag hinna gå en timme på morgonen, jobba, ut och springa, tvätta och sen på födelsedagsfest. Jag hinner! Måste ner om systemet också, får bli direkt efter jobb.. Och sen att min lägenhet ser ut som nån har släppt en bomb är en annan sak.. Och tvätta måste jag annars får jag vara troslös resten av veckan, älskar att jag är sååå planerad!

Hittade flyg till skåne och hit igen den 2 juli.. Så ska boka till helgen, jag längtar! :) Eftersom min iphone är helt jävla förstörd så har jag ingen kamera just nu, blir en ny fin när lönen kommer iaf! Så blir inga bilder. Lägger in lite bilder när jag har fått bilderna från utgången igår!

Nu blir det sängen!

Jag vet inte var jag ska börja

Jag vet inte var jag ska börja, jag vet inte om jag ens orkar börjar. Jag lever på rutin, på tanken att jobba alla timmar om dygnet som går, allt för att få tiden att gå och för att få mindre tid till att just det, fundera sönder alla tankar som finns. Om hur allting kunde varit annorlunda, hur jag har slängt mig in i saker som jag velat och offrat allting, för mycket. Jag vill säga att det är värt det, både usa och min utbildning för det är två saker jag verkligen har velat göra för min skull, mina drömmar. Men varken drömmar eller pengar gör mig lycklig. Eftersom jag faktiskt är en äckligt positiv människa så försöker jag se hoppet där finns, efter mörker kommer ljus. Jag vet att det här är annorlunda, men jag vet också att om vi vill så klarar vi även det här, jag fortsätter iallfall att hoppas. Och är detta det sista så kommer jag alltid ha en sparad plats i mitt hjärta, åt just dig.

För risk för tråkiga, sorgsna inlägg så blir det inte så mycket bloggande...nu blir det sängen för imorgon är det jobb..

When you don´t know how to feel

Har varit sjuk några dagar nu men igår började det rätta till sig, är fortfarande hes och har ont i halsen så lär få skrika på jobbet idag för att bli hörd;) Ska snart cykla dit för ett 4 timmars pass, lagom!:) Sen är mormor och morfar påväg hit nu så ikväll blir det rose och sedan restaurang, mys! Får bli en tidig kväll för imorgon är det jobb sen bil hem till SKÅNE:D

nu ska jag byta om för jobb, ni anar inte hur mycket jag längtar hem nu...


It´s like love, love, love

Jag mår illa, illa. Har hög feber, svettas som en gris, fryser ihjäl andra sekunden.. Såklart ska man bli sjuk nu, just när jag verkligen hade behövt jobba lite, men så är det. Och ja just det jag är sjukt uttråkad, har spelat ps2, sett armageddon, handlat mat och fortfarande klättrar jag på väggarna, jag är hopplös! Har iallfall köpt kladdkaka och jordgubbar till sen, mums.

Har hittat ett par ap snygga jeans shorts, lite längre från H&M men såklart finns dom inte i min storlek, får leta igenom skåne när jag åker hem. För måste ha dem! Tänkte börja packa lite smått senare och försöka packa efter hela outfits. Liksom hur bra kan inte det bli? Perfekt ju och då har man med sig endast det man behöver. Lägger in bilder imorgon så ni får se!

och nej, jag är ingen planerad människa, jag är oplanerad och en tidsoptimist. Rent hopplös bra.

Hard work, work

Kom hem från jobbet för en stund sen, behöver duscha, behöver laga middag till imorgon. Har alldeles för mycket att göra och för lite tid. Måste packa och tvätta inför skåne också i veckan..  Så,  mycket till fritid finns inte denna veckan..

Nu blir det duschen..

Butterfly

Jag är kär i min nya ring, visst är den cool? den kommer pryda min hand till mina söta sommarklänningar hela sommaren!


 


Idag har inte börjat bra, men så är det ibland. Har dragit på mig en förkylning och ont i halsen dessutom men ska jobba om en timme i vilket fall som helst.. Har varit ute och gått en timme, rensat tankarna och gått inom solariumet, behövs! Nu ska jag byta om lite och cykla till jobb. Nu räknar jag dagarna till söndag !!!

RSS 2.0