I can´t fight you anymore

Ja jag skulle nog kunna erkänna att jag försöker gräva ner mig med mycket skolarbete, mycket jobb. För då blir allting så mycket lättare. Idag känns det som en sak till så går min värld itu, fast det tillåter jag inte. Så istället ska jag ta tag i mig själv, ta en varm dusch, plugga lite och krypa ner i sängen.

för imorgon är det skola sen jobb 7 timmar. och plugg efter.

Jag hatar att behöva välja

Jag vill inte välja. Jag känner mig nästan tvingad bara för att.

Jag vet att jag borde för din skull. Jag borde offra mer.

Men att vilja är en annan sak.

This is it

Idag var det skola, arbetsrätt stod på schemat. Väldigt intressant faktiskt och att föreläsaren är rolig och bra gör allt mycket bättre! Blev en runda på stan efter skolan, lämnade tillbaka glasögonen, men dom blir mina på fredag! Dessutom fick jag mitt schema idag, jobbar både lördag och söndag men som tur börjar jag sent och jobbar få timmar. Me like. Fick tider i maj också men har fått för mig att jag måste ha ett jobb till...

Annars har jag bestämt mig för nyttig månad och mycket träning för att ladda inför sommaren. Så tänkte faktiskt skriva hur det går för varje dag samt mäta och väga mig imorgon och efter en månad för att se resultat.
summer here we come!

I gave you everything and you gave me nothing back

Jag är glad.
Jag vill för mycket.
Jag vill köpa nya glasögon nästa vecka, jag ska!
Jag vill ha nya kuddar till min soffa
Jag vill ha fjärils ringen från H&M som jag har förälskat mig i, jag ska ha.
Jag vill tatuera en fjäril på min handled efter sommaren, jag borde inte, men jag vill
Jag vill bleka tänderna
men helst vill jag resa.

FAN.

Nya glasögon?

Ärligt talat
Vad tycker ni om bågarna?








American pancakes

Var bara tvungen att prova att göra egna amerikanska pannkakor och lyckade blev dom!
Och min mage blev för mätt.






Lånade bilden från en annan sida.









Sometimes you need to change something

Sneeak peak.
Har ändrat om lite här. Tyvärr är bilderna tagna med webcam.. men lägger in lite bättre bilder senare:)







Nu ska jag ut och springa i det fina vädret:)!

Sometimes you drive me nuts

Igår var riktigt bra, det blev grillning på gården, x cider, djur lekar, jag har aldrig, charader, sing star, rosé vin, dans och massa galenskaper. Idag har jag tvättat, pluggat, nördat mig vid datorn och haft mys kväll hos Jerry.


Skinn jacka från H&M
Sjal från H&M
Skjorta
Jeans från H&M
Converse



'









give me something or I will say goodbye









För mycket att göra?

Herregud, jag blir översvämmad med saker. Har tvättat sen åtta imorse, sovit mellan pauserna, plockat undan här.. och nu ska det städas ordentligt.. Har en timme på mig sen måste jag in i duschen, ska ner på stan med Jerry, lämna lite cv, posta några saker, handla till grillningen ikväll och sen inom jobb för att hämta papper. Ja förresten jag har lyckats få ett sommar jobb! Inte det bästa jobbet men det är ett jobb och jobb är pengar!:D

Lägger in en bild på dagen och kvällens outfit senare!

got damn it i love you

Jag älskar dig, jag har älskat dig länge, jag kommer alltid älska dig.




A long day and I need some sleep

En dag med skola, en lååång dag. Men intressant var det! Sen har jag hunnit med att sitta ute i solen lite, cykla ner och handla och sen avsluta kvällen hos Jerry med att se Avatar. Jag brukar aldrig gilla fantasy filmer men Avatar var verkligen bra! :)




Ibland vill jag bara kräkas

På fem minuter ändrades mitt humör totalt, det räckte med en tavla som jag hittade längst in i garderoben. I november slängde jag med eller mindre in den där, lovade mig själv att när jag var redo skulle jag ta ut fotona och göra något annat med ramen. Nu är det april och ramen ligger fortfarande kvar med fotona i. Jag tänker inte låta mig själv deppa, så nu ligger den längst in i garderoben igen. En dag, en dag ska jag fan slänga skiten.

fast att jag älskar dig så att det gör ont.

Come on baby turn the lights off

Jag är på galet bra hurmör idag, vaknade precis och ska snart gå ut på en power walk med Jerry. Blir solariumet på vägen också, det behövs! Annars idag ska jag på en intervju, är faktiskt lite nervös.



Sometimes there is just one broken heart left

Igår kom jag till Norrtälje, Jerry var snäll och mötte mig vid bussen och sen var det att vädra ut hela lägenheten och packa upp. Senare på kvällen blev det vin kväll hos Jerry, mysigt!:) Så imorse mådde jag som jag förtjänade, somnade runt 05.00 imorse.. bra kväll! Har legat i sängen hela dagen, var nog full när jag vaknade.. Bra fylla.. Och sen vid sju fick jag lite ork till en dusch och en salld nere i stan med Jerry. Sen ikväll har vi sett Wallander bara.


min favorit accesoar just nu, svarta rosen!



Outfit bild från mitt rum hos mammi och pappi.











Pastell is the shit nu.


Give me some passion

Jag skulle beskriva mig själv som uppblåst, halv död och i stort behov av en varm lång dusch nu. Och det ska jag ta. Praktiken is killing me just nu men å andra sidan kunde jag nog inte haft en bättre praktik plats, trivs så bra. Idag har det varit mycket att göra hela dagen, så den där smyckes inventeringen på lagret var en höjdpunkt. Efter praktiken har jag gjort en kladdkaka till familjen, pluggat lite och nu sitter jag här oduschad, söker jobb för fulla muggar och inser att klockan är snart halv tolv. FAN. Men som sagt det här med planering och tid har aldrig varit min starka sida.

Fick bokat en flygbiljett hem idag också, lite tråkigt att söndag var helt slutsåld så fick bli lördag. Så nu blev allt plötsligt kaos och stressigt, får börja packa imorgon eller något.. Hej övervikt!


Need some sleep but my head is saying no

Vad gör jag såhär kvart över tolv en måndag?

Jo letar resor, drömmer mig bort. Jag måste få ett sommar jobb, jag behöver en resa till solen. Annars känns det som om jag snart blir galen på mig själv, skrev ner innan allt jag måste göra innan fredag.. herregud, vilken vecka detta kommer bli! Stress!

Nu ska jag fortsätta med att drömma bort mig i resor överallt, sängen sen för imorgon börjar verkligheten igen.


You have to give to get

Suveränt bra helg.

En torsdag då jag halv sov framför tvn tills halv tolv då jag somnade direkt i sängen.
En fredag med Peder och Sosso, filmen Luftslottet som sprängdes, chips och dippa och kebab.
En lördag med vänner och släkt, påskmat, ägg målning och lekar. Samt lite kärlek på kvällen.
En söndag, en lång sovmorgon, en shopping runda på Entré och ett par höga svarta klackar rikare. En förfest med tjejer, ett drickspel, sanning eller konsekvens, musik och massor av vin. Utgång på båten i Malmö, dans till fötterna värkte, 6 tjejer på en toalett, skratt, hämtning av underbara du, mat i bilen och sen en mysig natt.

Idag är jag sjukt sliten, bakis med andra ord! Onyttigt till frukost, illamående, plugg, Carolina Gynnings bok och snart sängen.




RSS 2.0