ALDRIG MER

Jag vet precis varför jag inte äter färdiga maträtter.

Idag fick jag flipp? i mataffären och köpte med mig en färdigrätt hem, typ biffar, kroketter och bearnaisås. Såg faktiskt ganska gott ut.. Till och med när den var klar i micron. Men sen smakade den riktigt vidrigt!!! Så jag slängde skiten rakt ner i soporna.. Jag ska aldrig mer köpa en äcklig färdigrätt....usch!!


Efter blev det medel gympa på friskis, skönt var det!! Och resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför filmen Crossfire.


Nu borde jag sova..


Pauline

Girl you know that you need to stop

Idag har jag en dag fylld med tankar, tankar om allt och ingenting.

Idag har jag kollat tv halva dagen, lagat mat och plockat i lägenheten. Mindre glammigt skulle jag vilja säga. Men jag ska faktiskt släpa mig till friskis snart och idag har jag lovat mig själv att jag ska ta tag i träningen så imorgon ska jag gymma!



Idag känner jag mig typ såhär, vaaaaad fan håller jag på med?
herregud.






I already have the best ever..



Sååå
friskis nästa!



Pauline


Jag känner mig som om

jag borde starta en matblogg istället..

För laga mat känns som det enda jag gör. Stor kok aaaaaaaaaaalltid. Jag är trött färdigmat som man tinar upp. Så jag fick ett ryck förra veckan och gjorde typ 50 nötfärs biffar med bacon i. Och igår gjorde jag en hel jäkla gryta med stuvad spenat. När åt jag spenat senast?

Herregud..











Okej, skjut mig! Jag kommer få äta in fryst mat i 3 veckor till. Hallelujaa säger  jag bara för nästa vecka åker jag hem några dagar. Pappa faaaaaaaatta piken!! GOD mat varje dag ;)

Nu måste jag sova, imorgon ska jag ut och gå en lång promenad..och träna..


Pauline

My place


Såå nu har jag fått lite mer ordning iallafall och lite mer myskänsla!



Min mindre diskreta blåa dörr...
















Köket och jaa.. resten av lägenheten haha..






mina fina gräsgröna matta










Min mindre snygga fondvägg... men annars går det bra :)






Så nu ska jag sova.. Nu fick ni en titt iallfall!



Pauline

Just another lovely movie

that makes my thoughts go round and round in my mind.


Jag kan inte hjälpa det, efter romantisk film blir jag tokig. Vi såg 27 dresses ikväll och där sitter jag och små ler för mig själv och bara ääääälskar filmen. Ni vet alla filmer som är romantiska, roliga sen går allt åt helvetet och såklart får dom varandra i slutet. Vi vet det, jag vet det men ändå blir man upprymd varje gång.

Och efter alla sånna här filmer så inser jag ännu mer att jag har the love of my life. 16 år var jag, eller jag skulle fylla 17 det året som jag valde att byta klass.. Just då hade jag en mindre lyckad pojkvän i mitt liv, en jätte bra kille som visade sitt rätta jag tillslut. Jag har nog aldrig ångrat att jag bröt upp allt som hade med honom att göra. Jag var väl inte den bästa men efter allt som har hänt är jag glad att inte ha honom i mitt liv, jag behöver inte honom. För han var inte rätt någonstans.

Jag såg en film för några dagar sen, det var en tjej som var tillsammans med en kille men hon var kär i någon annan. Och hennes kompis sa till henne att man kan träffa sitt livs kärlek närsom helst även om man träffar någon annan. Det var precis det som hände mig.

Jag ångrar inte det en sekund, för jag fick allt jag ville ha. Allting är inte en dans på rosor men om man klarar alla svåra hinder så tycker jag att det säger det mesta. För oftast övervinner kärlek det mesta åtminstonde i vårt fall. Att vara 16 år och känna att man har träffat den rätta är inte lätt alltid, jag insåg att en bättre människa att ha i mitt liv går inte att finna. Att ha någon att bara ligga i sängen en hel dag med utan att göra ett endaste dugg, att ha någon att skratta med, att ha någon att dela sina tankar med, prata om allt och ingenting i timmar.. att ha någon som ringer varje kväll och säger gonatt eller trycker sig tätt intill dig när du ska somna och håller om dig tills ni vaknar nästa morgon.. Det här och så mycket mer ger S mig alltid.

Vet ni vad?

Ibland kan jag tycka att det läskigt att vara så beroende av en människa, att veta att det här är killen i mitt liv. Men det känns alltid så jäkla underbart! och jag känner mig lyckligt lottad som har en så underbar människa i mitt liv.





Pauline

En kärlek som ingen annan kärlek

Jag har nog den bästa människan i mitt liv.











Pauline

Ends up at the club

Det blev utgång i lördags på teatern här i Norrtälje :) Och roligt hade vi!





















Gonatt




Pauline

Om jag får spela tv spel så kan vi mysa sen och jag lovar att göra maten

Har ni hört det innan?



Största skämtet EVER!



Eller han höll faktiskt en del av avtalet, jo han lagade maten! Och äckligt blev det, S valde en stark taco krydda i affären som gjorde att munnen i princip brann när jag tog den första tuggan av tacos. Jag som verkligen gillar tacos... det var bara att slänga! Idag har jag hunnit med att vara i skolan 3 timmar, haft föreläsning med en ny lärare. Intressant faktiskt och har suttit som en nörd i en timme nu och läst lite i boken..

Efter skolan kom jag hem till en nyvaken S, är jag förvånad?! Så det blev en ganska onyttig lunch.. Och sen åkte vi med dom andra ner på stan. S köpte en Gant jacka, en klar blå måste tilläggas..Vi gick på stan lite och stannade på systemet för lite dricka till imorgon! Jo imorgon har vi bartöming med studentkåren så det blir nog förfest på gården vid våra hus eller hos någon vi får se :)

Annars har jag varit sämst på att skriva, men S kom i lördags och sen har jag inte haft en minut över. Vi har gått på stan, varit på bio och sett Beck, lagat god mat, umgåtts med de andra och kollat film. Super mysigt ! :)

Att jag går i skolan är inga problem för S... han är ju en tv spel nörd och har såklart sitt playstation med sig.. Så nu ska jag försöka tvinga på honom att ta disken och sluta spela.. Lycka till eller hur?!




Pauline

Jag är nog sämst i hela världen

Tror ni jag stannade hemma i min mysa säng igår?


NEJ..
Ida kom ner här, jag slängde på mig lite mer party kläder, sminkade mig och tog vinet och sen spenderade jag hela kvällen hos Jerry. Hade jätte trevligt :)! Men sen vid två gick jag hem till mig själv, var helt slut så det blev sängen direkt!

Idag vaknde jag vid nio för S ringde och väckte mig... Och sen kom Emma ner vid tio så blev inte så mycket sovmorgon som jag hade hoppats på. Men lika bra har lite att göra innan S kommer ikväll. Ska ner till stan och handla lite till ikväll, handla mat och laga mat. Tänkte vara extra snäll och vara klar med maten tills S kommer det ni ;) Får se hur det går, alla klagar på att jag är seg här.. Men jag seg , slö , långsam ? NÄÄ...kan jag inte tänka mig!


Nu ska jag hoppa in i duschen ska gå om en halvtimme ooops! Lägger in lite bilder sen!..



Pauline

Det är okej att vara hemma en fredag

Faktiskt :)


Jag är riktigt slut i kroppen efter vin drickandet igår, tvätten idag, städningen och träningen. Så ikväll har jag bara lagat lite fredagsmat. Löfbiff, pommes, sallad och sås! mums :) Och varit och handlat mat.. Och nu sitter jag här, måste diska.. Och sen funderar jag på att gå över till Jerry ett tag och ta ett glas vin.. eller så blir det sängen.


Det känns helt okej att vara hemma en fredag! Och imorgon kommer mitt hjärta hit!!!





Pauline

Sittning och vin.....

Somvanligt vin! Nä men vi har faktiskt blivit lite bättre...


Igår träffades alla i skolan vid elva och sen gick vi till ett kök.. Och där fick vi reda på att vi skulle laga mat till 40 pers... Och vi är typ 30 i klassen så ni kanske förstår KAOSEN.. Men vi lyckades bra med maten och allt blev jätte gott! Min grupp gjorde köttfärsbiffar med fetaost och bacon och en potatissallad och en sås. Blev super gott!

Annars var hela dagen och kvällen rolig trots lite irritation.. Vissa förstår inte att man måste plocka undan efter sig själv och att disken inte diskar sig själv.. Men tur var vi några stycken som fattade så allt blev gjort :)! Efter vi hade städat och allt så gick vi hem, bytte om och sen var det hem till jerry på lite vin. Sen drog vi vidare till två tjejer som går i tvåan på fest så kvällen blev ändå ganska lyckad och rolig :) Vid halv två gick jag hem och somnade direkt.

Imorse vaknade jag av ett sms från Sara.. Ska du med och träna.. Hmm okejdå så var bara att slänga på mig träningskläderna och gå. Men skönt var det! Och nu har jag precis käkat frukost/lunch och har tvättstugan idag.. Yippi!!!!





Pauline

It´s ok

Att vara osminkad och ha mysiga kläder på sig när det är filmkväll.


Kofta från Kapp ahl
Tröja från H&M
Leggings från H&M








Nu blir det sängen, Gonatt!



Pauline


A hot day

Idag var det varmt! Blev en riktig slappe dag i sängen hela dagen, eller ja nästan hela! Sen hörde Jerry av sig så vi gick ner till stan och kollade runt lite. Där är super mysigt, ska foto lite snart så ni får se :)! Sen hann vi inom ica också och sen nu ikväll har vi tränat aerobic. Känns skönt!

Är helt inne i Idol nu, alltid bäst i början! Och senare ska jag nog till Jerry och se sex and the city filmen med dom andra. Mys :)


Nu borde jag fixa till mig lite och diska! Bläää....


Pauline

Shoes


partyshoes.se









Forever21.com










hm.com







Pauline


Gosh what a love

Amazing!











Pauline


Some outfits

Två outfits!

Grå kofta från Kapp ahl
Svart linne från H&M
Svarta leggings från H&M
Vit mönstrad klänning från Vila
och ett halsband som jag har ärvt!

















Ljusrosa tröja med "puffar" från H&M
Jeans från Miss Sixty



















Pauline

Totalt slutkörd

Det har varit mycket de senaste dagarna, inte mycket med skolan men mycket som har hänt och vi har gjort mycket så har inte haft tid till bloggen! Men nu är jag tillbaka : )

Denna veckan har vi teambuilding med tvåorna, men bara idag och på torsdag. Idag var det mest lite sammarbetsövningar och på torsdag har vi en hel dag med lekar och middag. Annars har vi just nu inte så mycket, det kommer fortfarande in nya på utbildningen eftersom vissa har hoppat av och dom fortfarande kan ta in fler!

I helgen har det blivit utgång, filmkväll med tacos och träning.. I fredags var vi och tränade, i lördags var vi ute och gick, i söndes och måndags tränade vi. Och idag ska jag och Jerry ut och gå:) Annars är allt somvanligt här, trivs jätte bra! Och snart kommer S hit!!!!

Nä nu har jag precis ätit middag så ska vila en stund innan vi ska ut och gå :)!

Förresten den här låten har fastnat i mitt huvud!









Pauline

Kick off

I onsdags hade vi kick off!

Det började med att vi delades in i olika lag och sen skulle vi gå runt på olika stationer och göra saker.. Inte jätte roligt men kul att lära känna lite nya :) Sen stack vi hem och vilade lite, fixade oss och käkade middag. Sen blev det förfest hos Jerry med några från klassen och husen! Så här får ni kvällen i bilder!


Jag och Henke








Emma och jag!





Emma och Sara!




Kvällen blev lyckad men ganska tidig, vid tolv gick jag hem och somnade rätt fort! Sen igår var vi ap trötta så det blev bara en lugn kväll :) Ganska skönt faktiskt!!

Nu ska jag fortsätta tvätta....


Pauline

Vuxenpoäng

Igår köpte jag mjölkfri yoghurt.. Och idag åt jag den! Det du mamma! ;)

Idag är jag fortfarande halvsjuk, mest förkyld så är gnällig som jag vet inte vad.. Ska ta några panodil och sen klarar man väl av dagen, får nog gå hem lite tidigare och ta en power nap så jag orkar ikväll. Blir nog panodil istället för alkohol för min del ikväll känner jag..

Nu måste jag sminka mig lite, ska ner i stan med Emma snart och intervjua butikschefer.. Sen blir det aktiviteter hela dagen med skolan.. hmm?


Pauline

I love I love I love

YOU!










Pauline

I´m not sick anymore

Lördagen spenderade jag hemma hos Jerry med Ida :)










Och jag hade på mig min
svarta tunika från Gina tricot
leggings från H&M



Idag har jag varit hemma och försökt bli frisk så har inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen.. Och handlat mat och varit och köpt kort på friskis! Känns bra att komma igång med träningen snart : ) Sen fick jag ett ryck och lagade mat som vi ska äta imorgon ( jag och emma!).. För imorgon ska vi först fixa en uppgift på morgonen och sen vid ett ska vi vara på fotbollsplanen och sen vet vi bara att det slutar halv sju. Och sen har vi 1,5 timme på oss att äta och göra oss iordning för sen är det fördrink på mobergs!


Ugnsstekt falukorv
med
lök, tomat, senap och ketchup!





Muums!


Nu ska jag skicka in min hemuppgift och diska.. åh yes!


Pauline



RSS 2.0