Ibland måste vi göra saker vi är rädda för

Halv fyra snart. Om en halvtimme blir det pw med Sape, skönt. Hela dagen har bestått av plugg och kaffe, tredje koppen nu. Sista pluggdagen, pepp på det! Resten av dagen blir plugg, kanske hinner en runda till gymmet. Hade varit perfekt!

Bokat tåg till Sthlm idag, examen är snart här. Och dessutom har jag bestämt mig för att anmäla mig till något, hemligt tills jag vet hur det går...en rolig utmaning helt enkelt...

Byta om nu och ta hunden med ut.

Keep on fighting the last week too

Herregud. Jobbet tar med eller mindre över mitt liv, tanken var deltid men jag jobbar heltid. Och dessutom pluggar jag heltid? Stressen har dödat mig halft denna veckan, mycket slit och tårarna har runnit. Men som ni vet så ger jag aldrig upp, två dagar kvar av denna helvetes stressen sen är skolan över, åtminstonde alla feta arbeten som ska in. Examens arbetet är i princip redo, vilken känsla och egentligen har jag aldrig kännt mig som omotiverad just nu. Jag måste ha en ny utmaning..

Träningen har gått åt helvete denna veckan, kroppen och tiden räcker helt enkelt inte till. Men imorgon ska jag börja dagen med några km i skogen, perfekt, lite gröt på det och plugg hela dagen. Perfekt.





Back on track..

And now we are back on track again

Torsdag. Torsdag betyder jobb till åtta och gymmet efter det gillas! Hann en runda till solariumet innan också, perfekt! Får fuska lite eftersom jag jobbar typ alltid? Har ju faktiskt varit ledig två dagar nu och vart tog tiden vägen? Plugga har jag inte hunnit med får bli ikväll när det är lugnt. Hade en perfekt vecka före påsk, åt bra och unvek socker, tränade något varje dag, halleluja vad min mage och kropp mådde bra. Känslan att inte känna sig tung i kroppen, vart tog den vägen? Den är tillbaka nu, jag älskar ju träning egentligen. Det handlar om motivation. Det är inte värt det, att trycka i sig den där onyttiga maten och bli baktung. Ibland måste man ju men nyttigt och lagom av allt är bäst.

Jag tänker vara redo för beach 11.




Jobbet nääästa!

This shoes are made for summer nights walking

Snygga på foten, jag låååvar!



Nu blir det krypa ner i sängen, träning och jobb imorgon!

Does it?





Bloggen tror nog att jag är död. Sanningen är att jag enbart har tankar, massor av dem. Tillräckligt för att inte ha tid här. Framtiden framtiden framtiden får mig att vilja kräkas just nu. Även om min inre just nu sjukt irriterande sida säger att det kommer bli ljusare en dag. Det är den här sjuka envisa sidan jag råkar besitta att aldrig vara nöjd, för jag kan, jag kan såå mycket bättre. Och det vet jag. Det kan låta illa i vissa öron men jag har lärt mig att älska den här faktiskt lite onda sidan av mig själv. Jag vet och tror att den här envisa, jag kan bättre sidan gör att jag faktiskt kommer ha det där jag vill ha inom en kort framtid. Råkade springa in i linnet ovan idag i Malmö och mormor sa direkt PAULINE den där måste du ju bara haa!!! Positivt eller ej? hmm. Sålänge den här sidan stannar i karriär boxen så får den gärna stanna.. Jag vill alltid ha mer, vill alltid ha något nytt och mer mer mer. Jag tröttnar så fort något blir ointressant och mååste hitta något nytt innan uttråkningen är total. Jag nöjer mig inte med OKEJ utan måste ha BÄTTRE.

Just nu är sökandet på BÄTTRE i full fart. Och jag får nog vara gudomligt tacksam över att ha en underbar person i mitt liv som stoppar upp mig på vägen ibland så jag hinner andas.

RSS 2.0