Nyår!

Nu kör vi!


Ibland kan en sak göra en hel dag

Det var precis att jag lyckades gå upp imorse jul handeln och att knappt vara ledig har dööödat mig lite grann. Blev ett pass på klostergatan först, blev påmind om saker som jag inte ville. Vissa förstår inte när det är inte är läge för 20 frågor helt enkelt. Tittade på klockan halva dagen, tillslut var det dax för nova och jobb där. Skrattade mig igen kvällen med min kollega. Herrejävlar vad jag kommer sakna Nova personalen. Fick ett samtal idag som gjorde min dag, ibland kan något positivt lyfta allt. Mer om det imorgon;) dödade sista timmen till att hänga om rean, ställer frågan varje gång. Varför startar jag världens projekt när det är en timme kvar?! Fick stressa, blev klar och det blev super!

Efter jobb fixade jag det sista inför imorgon, hämtade sara, hämtat saker hos mig och fixat hemma hos henne. Blev bra:) gjorde pannacotta till imorgon också så får hoppas den blir lyckad! Känns inte som nyår imorgon kan vara för det är en lördag., en sak vet jag iallafall vi kommer ha riktigt kul!


Hey it's thursday

Onsdag igår blev jobb och sen förfest hos p med 17 andra. Vidare mot båten vid tolv, nä då var där över 600 pers inne och helt fullt.. Skam den som ger sig och en stund senare var några av oss inne. Riktigt bra blev det. Skulle vidare efter men blev rörigt så slutade med att jag och Emma drog hem, sängen var inte så illa i heller.. Uppe hur tidigt som helst idag, frisören nu sen lämna papper på Nova, jobb på cs till åtta, handla mat till nyår och sen SÄNGEN.. Längtar redan..


Min gran och jag är inte vänner mer

Den barrar nått så in i. Riktigt kul att komma hem varje dag och dammsuga. Rör man en gren trillar allt av.. Snart åker den ut! Nästa år blir det en kungsgran..


Underbara jul helg

Jag har haft den bästa jul helgen på länge. Världens bästa släkt och vänner har jag spenderat den med. Igår var det juldagen och det var ju tvunget en repris på Tegnérs i år igen eftersom förra året var så lyckat. Detta året slog förra året stort. Efter en pyjamas dag hos mina föräldrar fixade jag till mig och så blev det förfest hos Josse. Bästa på länge, många fina vänner och efter några glas vin gick alla totalt lööös! När det var dags att dra vidare var vi rätt slut efter all dans men taggade!! Dansade några timmar på tengan, träffade många kända ansikten där alltid kul:) blev hyfsat tidig hemgång och somnade direkt i josses soffa..

Trots utgången var jag pigg när det var jobb halv åtta imorse. Rea!! Vi förväntade oss mycket och det blev kaos! Riktigt kul:) lagom död efter. Blev middag hos mormor med kusinerna och familjen.. Sötaste ville var så trött att han höll på att somna i efterrätten, så istället halv sov han i min famn. Kom på mig själv idag, är inne i en " hej, jag blir rörd till tårar av allt" när ville hade lärt sig en ramsa som mamma har sagt till honom någon enstaka gång. Han kunde hela utantill och det lät så sött när han pratade, då blev det världens grej plötsligt.. Haha känslor är knasiga ibland.

Skulle sova tidigt ikväll, gick inte så bra en varm dusch, pyjamas och nerbäddad i soffan fastnade jag framför " den där Mary" och sen var det kört.


Soff läge. Hela dagen. Blev mys dag med fa...

img_7646 (MMS)

Soff läge. Hela dagen. Blev mys dag med familjen så ställde in alla andra planer. Harry Potter avklarat, nu ensam hemma. Behöver jag säga att jag fortfarande har pyjamas?


Lyckad kväll

Jag hade den bästa julafton på länge igår. Började med frukost med hela familjen, jobb och sen åkte vi till mina kusiner. Kalle anka, julmat i massor och tomten såklart när man har små kusiner. Dom var helt exalterade och ville hade offrat några nappar till tomten.. Fick väldigt fina saker, två barstolar vilket jag verkligen behövde! En iphone docka till köket, presentkort, kok böcker, böcker, lakan, handdukar, kuddar och filtar, pyjamas och mycket mer. Allt så väl behövligt!!:) blev dans runt granen som slutade med spotify och dans i två timmar, helt utflippat men så kul! Blev en natt till hos mins föräldrar sen, ska köra hem snart, städa lite och gå till gymmet. Ikväll blir det Tegnérs!! Dock nyktert, jobb imorgon..


Kusin mys.

img_5965 (MMS)

Kusin mys.


Julafton på jobbet! Hejåhåå 1,5 timme kvar...

img_2246 (MMS)

Julafton på jobbet! Hejåhåå 1,5 timme kvar sen blir det julafton hos kusinerna!


Alla julklappar inslagna! Haft en mysig li...

img_3575 (MMS)

Alla julklappar inslagna! Haft en mysig lille julafton hos familjen. Revben, tittat på gamla foton, slagit in paket och pratat minnen om dom vi förlorat.. Glada minnen. Julen är underbar, mysig men den påminner också om människor vi älskar som vi förlorat.


Nu kör vi jul kaos på jobb!

img_3178 (MMS)

Nu kör vi jul kaos på jobb!


Min stora kärlek

Idag var en början på något nytt, jag är så tacksam för den här chansen jag har fått. Det gör allt annat lite lättare. 2012 ska bli karriärens år. För nu har jag fått ett nytt jobb med väldigt mycket möjligheter. Blev Nova med Karin idag, lite shopping, middag och prat i mängder. Singel vänner i all ära, hundra saker att berätta. Fastnade framför filmen " min stora kärlek".. Snacka om äkta kärlek, han ser verkligen bara henne för hennes inre skönhet. Han försöker inte göra henne till någon annan utan älskar henne för den hon är. Lovely!


Sötaste klänningen

img_9913 (MMS)

Sötaste klänningen


Dagen!  Odd Molly onsdag!

img_6618 (MMS)

Dagen!  Odd Molly onsdag!


Work hard play hard

Ni vet den känslan när man har jobbat hårt för att få något? Hur underbart det är när allt släpper, när allt hårt arbete lönar sig. Jag svävar på moln. Efter en fruktansvärd höst fylld med sorg och tårar som skulle kunna skapa en hel flod har det äntligen vänt. Efter regn kommer solsken, tillslut. Det gäller att aldrig ge upp. Ärligt talat är jag lycklig för första gången på 5 månader. Det är som en sten som släppts från mina axlar. Jag vet vem jag är och vad jag kan. Jag har ett mål och jag kommer inte ge upp fråns jag sitter där en dag med allt jag vill ha. För jag vet att jag kan och att jag nu har människor i min närhet som tror på mig och är villiga att hjälpa mig nå mitt mål känns helt jävla underbart. 2012 ska bli mitt år.

Har haft en mysig kväll på espresso house med fina lina! Och hunnit prata med en annan fin vän som just kommit hem. Det gäller att ha vänner som kan glädjas åt en och stötta, vilket jag har och ni vet vem ni är<3 sängen nu för imorgon är en stor dag!!


It's what you do that shows who you are

Jag är slut. Går in på 6:e dagen av jobb och imorgon är jag ledig. How nice? Nova idag lär vara kaos! I love! Imorgon har jag hundra saker att göra, för nu har mitt liv varit sova, jobba, äta. No life! Städning, tvättning och framförallt träning! Och solariumet är lika blek som min vita vägg...

Ikväll blir det fika med Lina:)!! Och idag eller imorgon händer det saker.. Behöver jag säga att livet är fruktansvärt bra just nu?


Do what you love, love what you do.

Igår var nog den bästa dagen på väldigt länge, lyckorus deluxe!! I januari börjar något nytt och något positivt! Ge mig januari nuuu!

Kvällen spenderades hos familjen med gäster, glögg mys. Slutade hos mormor med sötaste Ella. Fick ett fint julkort.. Finn ett fel?:)


When you need to start care more about yourself then others

Lång dag på jobb. Sjukt mycket att göra, har slagit in mängder av paket idag.. Kvällen blev lite ändrad så utgången blev inställd och istället blev det myskväll med Harry Potter! Gymmet imorgon, jobb till 17 och sen glögg mys hos familjen


Get some sleep

Fastnade framför en film till såklart. Haft en ordentlig myskväll och nu väntar sängen. Jobb imorgon dessutom på nova, lär bli kaos! Och avslutar kvällen med utgång. Hoooow good?



för att kunna ta hand om andra måste du kunna ta hand om dig själv.

Ain´t no mountain high enough



Ikväll har jag lyssnat på den här låten hundra gånger i princip. Ibland behöver jag en dag för mig själv, en kväll, några timmar för att tänka igenom saker och bara få vara. Det finns verkligen inga hinder som inte går att ta sig över. Det finns inga sår som inte kan läka. Allt tar bara tid men ju mer hinder vi stöter på ju mer växer vi som personer.

När det känns svårt ibland brukar jag påminna mig själv om hur bra allting egentligen är och att det finns så många som har det så mycket värre. Det finns ingen färdig stig utan det är vi som skapar den, jag har en enorm vilja och en dag kommer den ta mig långt...Denna veckan har livet visat mig att jag har väldigt mycket att vara tacksam för..

För att bli ännu djupare så ser jag filmen Vid din sida. Älskar den filmen, handlar om en familj där föräldrarna har separerat, pappan träffar en ny och mamman får cancer. Väldigt sorglig. Den påminner om att man inte bör lägga energi på negativa saker, att man ska ta hand om det man har och leva för varje dag.

 


När tiden går sakta..

Då får man hitta på egna projekt att göra!


Nu är granen klädd!:) skippade glittret oc...

img_1083 (MMS)

Nu är granen klädd!:) skippade glittret och körde på snyggt och enkelt!


Mysiga mysiga. Min lägenhet har blivit så ...

img_1298 (MMS)

Mysiga mysiga. Min lägenhet har blivit så mysig!


Perfekt att ge bort till jul! Billigt och ...

img_4115 (MMS)

Perfekt att ge bort till jul! Billigt och lätt att göra:)


Det började bra. Tills gran helvetet valde...

img_4917 (MMS)

Det började bra. Tills gran helvetet valde att börja luta och dum som jag är skulle jag ha så lång gran som möjligt. Bara att plocka av allt igen, frågan är bara hur jag ska lyckas sätta fast foten när granen är 2,50 lång?.. "jag kan själv" känns inte som en bra ide just nu. FAN!


Det finns gränser

Och när den gränsen är nådd, vilket kräver enormt mycket. Då jävlar. Bort med all negativ skit för imorgon har jag en viktig positiv dag!! :) sängen nu, min hosta dödar mig men måste vara lite utvilad till imorgon...


Nyårs klänning hittad!

img_6438 (MMS)

Nyårs klänning hittad!


Söta lucior! Gissa vilka jag gjorde när ja...

img_5544 (MMS)

Söta lucior! Gissa vilka jag gjorde när jag var liten! Tipset är att den ena är riktigt ful.


Traditionell lucia frukost imorse hos fami...

img_5487 (MMS)

Traditionell lucia frukost imorse hos familjen!


When you have a..

Really bad day. Inte för att jag har haft det på ett tag. Men vad gör jag då?

Är dramatisk. Sätter upp håret i en hög tofs och går till jobbet för känner mig som ett fjantigt dagis barn i det. Målar naglarna i det fulaste nagellacket jag har bara för att sticka ut lite extra. Lyssnar på hög musik i min lägenhet, dansar runt i trosor och sjunger. Skickar störiga sms och tvingar mina vänner till något galet på helgen eller något annat spontant och helt utflippat. Skrattar en hel dag på jobbet. Allt bara för att jag kan. En sån här dag känner jag mig som Björn Gustavsson, ni vet när Catrin gjort slut så ska han göra sina heta röror igen bara för att han kan!

Det viktigaste att att ta hand om sig själv i första hand för att kunna ta hand om andra. Lägga sin energi på personer som ger positiv energi tillbaka. Och ta hand om det man har, det viktigaste man har.

Over and out!


Hey it grows fast!

Mitt hår växer som ogräs! Jag klagar inte.. Eller jo hej utväxt IGEN...


If you don't have anything good to say, shut the hell up

Lång helg. Jobb 7 timmar igår, 7 timmar idag. Hade myskväll hos mina föräldrar i fredags, skönt! Och igår kom tjejerna hit så lagade vi mat och hade myskväll! Hur skönt som helst och efterlängtat.. Nu är det mys i soffan, laddar inför walking dead.


Myskväll med tjejerna! Ost, kex, vin, oliv...

img_2988 (MMS)

Myskväll med tjejerna! Ost, kex, vin, oliver och frukt.


Jul på jobbet!!

img_9695 (MMS)

Jul på jobbet!!


Outfit for today!

img_1386 (MMS)

Oufit for today!


End of story

Jag vill ha nästa vecka, jag är taggad till tusen. Jag kan, jag vill och jag ska göra allt jag kan! Haft en lång dag på jobbet, ledig imorgon.. Blir gymmet och pw om vädret tillåter, har ätit för mycket lussekatter. Skärpning nu! Byxorna börjar bli tighta igen haha.. Haft en mysig stund med mamma med lite shopping efter jobbet dock var Hannes den enda som fick något.

Kom hem i tid till fråga Olle dokumentären på kanal 5. Jag kan inte låta bli att se det, vissa torsdagar är det hel sjukt så sjukt att jag har stängt av. Men ibland är det faktiskt intressant..får iallafall skratta! Sängen nu!


Den stora frågan

Idag kan man googla allt! Så när tar man in granen? Många verkar vänta tills dagen innan julafton.. Men jag vill ju göra det nuu! Ska försöka hålla mig till nästa helg:)


Lussebak!! Bakar lussekatter för fullt, 2 ...

img_2139 (MMS)

Lussebak!! Bakar lussekatter för fullt, 2 plåten utav 4 inne i ugnen. Goda blev dom, farligt goda!!


Jag vill ha!

Jag måste ha den här lycktan. Blir högt upp på önskelistan. Har ett vardags rums bord i samma stuk, Marocko heter kollektionen. Blev en timmes pw innan i regnet men så behövligt. Lussekatter nästa!!:)


Frukost. Min hals och hosta dödar mig. Bli...

img_8624 (MMS)

Frukost. Min hals och hosta dödar mig. Blir en pw ner till ribban nu istället för gymmet! Senare idag ska det bakas lussekatter:) Not everything is about you.


Lång dag. Jobb, lunch med s, handlat mat, ...

img_9897 (MMS)

Lång dag. Jobb, lunch med s, handlat mat, gjort lasange för första gången blev lyckat! Fick ett positivt samtal, gjorde min kväll:) efter regn kommer solsken, indeed!!!!


Right next to you..

img_7096 (MMS)

Right next to you..


Söndag.  Jobbat, ätit middag hos familjen,...

img_8363 (MMS)

Söndag.  Jobbat, ätit middag hos familjen, lämnat bilen, fixat i lägenheten och nu  fastnade jag i soffan. The walking dead, ett måste varje söndag. Snart sängen, öppning imorgon. Hade tid över så naglarna fick bli fina! Igår var bra, fest hos k och slutade på kb, inte riktigt min musik men vi hade kul:) slutade med natt mat hos mig med Sosso, fyra trappor var rätt jobbigt med vin i kroppen...


Hej jobbet heeej!

img_2895 (MMS)

Hej jobbet heeej!


Såhär jävla rörig känner jag mig. Idag har...

img_7455 (MMS)

Såhär jävla rörig känner jag mig. Idag har jag växlat från att stor gråta och vilja sova bort dagen till att bli super stark! Torkade tårarna, Bytte om snabbt, sminkade mig, ringde taxi och drog fram en flaska mousserande. Nu blir det fest i lund, dans i Malmö och jag har mina värsting klackar på mig. Tänker dansa tills jag inte kan gå mer! Från och med idag tänker jag bara lägga energi på människor som ger mig positiv energi tillbaka. Punkt slut.


Jobb outfit!

img_5648 (MMS)

Jobb outfit!


Fredag. Tre timmar på butiken i lund, rest...

img_2825 (MMS)

Fredag. Tre timmar på butiken i lund, resten på mitt vanliga jobb. Handlat present till ikväll fick bli pop inslaget.. 25 år fest ikväll!


Julbord på Sankt Marcus vinkällare.  Rikti...

img_3835 (MMS)

Julbord på Sankt Marcus vinkällare.  Riktigt god mat, rullade hem därifrån. Mat koma deluxe, förstörde min diet idag men idag blev min äta vad jag vill dag. Trevlig kväll iallafall med tre butiker:) nu blir det sängen, ska försöka släpa mig till löp bandet innan jobbet imorgon. Gonatt!


Casual outfit today. Ska se om jag kan fyn...

img_7959 (MMS)

Casual outfit today. Ska se om jag kan fynda en lampa nu sen väntar tvätten och ett svettigt löp pass på gymmet! Idag känner jag en otrolig lättnad, jag är faktiskt stolt över mig själv att ha tagit mig såhär långt på ett år. Nu är det nästa mål jag ska nå! Och jag känner mig stark, starkare än någonsin. Jag kommer aldrig mer låta någon trampa på mig, det är sanning.


Avslutar kvällen med ett glas rött vin...

img_7700 (MMS)

Avslutar kvällen med ett glas rött vin...


RSS 2.0