Bulgur är gott!

Idag är det ett under att jag ens kom upp ur sängen, jobbade till 01 igår men fick jobba över till 02.. Och idag börjar jag 12, härligt! Riktigt långt pass dessutom till 21. Men det är pengar! Har lagat lite nyttig mat nu på morgonen, behövs! Så nu ska jag slänga på mig jobb kläder och cykla!

Bulgur, oliver, persilja, röd och grön paprika, tomater och en dressing på citronsaft och olivolja.




New shoes

Jag behövde shoppa skor från nelly.se


Im not afraid...

Jag har analyserat allting hundra gånger, jag har tänkt om alla tankar, jag har gråtit. Men det är slut på det nu, det finns inget att tänka om för det är som det är och det lär inte ändras av att jag analyserar allting. Jag skulle vilja säga att detta har gjort mig tio gånger starkare, jag tänker med på mig själv och min framtid. Det är svårt att bara vara jag och inte vi.

Jag förtjänar inte den här skiten.

Ibland måste man bara komma över gränsen

Igår hade vi en heldag med skolan på en häst gård, var hemma fyra och tjugo över fem var jag ute i löpspåret och sprang 5 km. Och jag klarade det! Det känns helt underbart skönt, jag är ännu mer pepp nu på att springa. Ska försöka springa 5 km varannan dag, wiho sommaren nästa!

Annars idag har jag en fixa allt jag inte hinner dag. Ska snart cykla ner i stan och fixa lite saker där, skicka iväg ett paket till min kära mamma också:)

En lördag

Igår var det jobb sen blev det vin, dans och massa annat! Blev en lyckad kväll:)

Mindre lyckat att kleta mascara på spegeln men ..
är lite kär i mitt oranga armband.



sen blev det byte! dock gick vi aldrig ut, vi hade för kul hemma!:D




nu ska jag fixa lite här sen cykla till jobbet i regnet, skjut mig!

If you just smile

Idag vaknade jag med världens magknip, världens sämsta humör. Vissa dagar helt enkelt.
Åkte till jobbet och nu efteråt är humöret mycket bättre! Perfekt.

Idag har jag tänkt, funderat över mycket på dig. Kan nog inte släppa tanken och hur perfekt allting kunde ha varit.  Men nu ska jag in til Jerry och sen ha en jätte bra kväll, fundera kan jag göra imorgon!

I have too many dreams

Jag har drömmar, drömmar som lär bli sanna en dag och drömmar som aldrig lär bli sanna. Jag vill så mycket ibland, för mycket att jag inte vet vart jag ska sätta stopp. Jag driver mig själv till vansinne ibland, jag jobbar all min lediga tid, hinner med skolan och nu vill jag försöka trycka in träningen också. Jag förstår mig inte på människor som säger att allting är så svårt. FÖR om man har viljan så kan man allting, då kan ingenting stoppa dig.

Jag vill ha min egen lilla inredningsbutik med små söta annorlunda saker en dag, om det blir av kan bara tiden utvisa. Nu ska jag krypa ner i sängen, har mitt fina svarta nattlinne på mig som jag totalt älskar. Imorgon blir det, en powerwalk, ett blodprov, posta mina sista brev till antagningen, fixa csn, boka av mötet, ligga i solen och få färg. En hel del helt enkelt..

Boy I got my eyes on you






Lägenheten

Såhär ser det ut nu. :) Lite mörka bilder men ni ser iallfall hur det ser ut!
Nu ska jag slänga på mig bikinin och lägga mig ute i solen.








Sunny!

Idag har jag pluggat och sedan varit ute och gått i 40 min, sprungit en runda efter så nu är jag helt slut i kroppen! Men skönt var det och jag behövde det!!! Idag har vi jätte varmt, solen skiner och det är runt 20 grader, kan inte bli bättre!! Har precis ätit lite makaroner, ska snart hoppa in i duschen innan jag ska cykla mot jobb.. Bara 4,5 timme ikväll vilket ska bli skönt!

Bilderna kommer ikväll! :)

Min myskväll förvandlades till kaos

Jag ville verkligen ha en myskväll, en film, sitta i pyjamas och krypa ner under täcket.

Istället började jag städa lägenheten vilket slutade med att jag började tvätta gardinerna och såklart möblera om.. Som Jerry säger, hur många sätt kan det finnas att ändra om till i en 23kvm? Det finns många! Nu har jag det helt annorlunda. Får väl se hur länge det håller i sig. Nu är jag snart klar med allting, har fått ett ryck och börjat plugga lite nu så lär bli sent ikväll. Melissa Horn håller mig vaken ikväll och massor av tända ljus. Mys!

Lägger in bilder på lägenheten imorgon:)

Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå

Idag lyssnar jag på Melissa Horn, äter solroskärnor, pluggar och försöker städa lägenheten. Jag känner mig totalt omotiverad. Jag har haft en bra helg, film mys i fredags med Harry Potter och mycket godis. Sen igår satt jag ute hela dagen i solen, snacka om att humöret höjdes rejält! Och sen kom Alexandra hit, vi gjorde oss iordning och sen blev det en cider i solen innan vi åkte till Thereses 25 års fest! Hade jätte trevligt :) Vi åkte hem rätt tidigt, blev en runda inom mig sen mobergs ett tag tills vi gick hem och somnade i min säng.. Vi hade nog druckit lite mer än vad vi trodde, men det hör till!

Nu ska jag faktiskt städa lägenheten, sen slå på en film och ha myskväll.


Love my yellow shooooes

Jag är lite glad. Jag kom i mina gamla replay jeans idag! weiihoooo!







I gave my heart to rock ´n roll

Jag har blivit åter förälskad i the sounds idag..Har precis kommit hem från en powerwalk med Jerry och en runda inom solariumet.. det behövdes! Annars stod det jobb på schemat idag.. Och nu ska jag slänga in mig i duschen för sen blir det hockey.

Igår hade vi underbart väder så igår invigde jag shortsen.

Skjorta som jag inte minns var jag köpt.
Linne H&M
Halsband H&M
Jeans shorts top shop
och converse




Ärlighet varar längst

och med att vara snäll kommer du ingenstans i livet.


Jag kan se!

Jag har hela tiden inbillat mig själv att jag visst ser bra. Idag insåg jag att så var det inte! Hämtade mina nya glasögon idag och herregud jag kunde se bubblorna i vattnet och fläckarna på badrums spegeln, det var dock mindre roligt.. Men Åh nu ser jag så mycket bättre.



Annars har jag snorat sönder, haft lite feber men nu är jag endast dunder förkyld vilket är bra! Har varit nere på stan med Jerry och Ida en stund och nu borde jag diska.. LÄS borde.




When you don´t what to belive

Jag har en känsla, open your heart to me.
jag kan inte förstå hur du tänker.
och det är helt galet hur saker och ting kan förändras efter en så lång tid.

Lite bilder på min lägenhet

Bild kvaliten är inte den bästa men en liten sneak peak får ni iallfall:)







Love makes you nuts


Här kommer bilder. Men en bild säger mycket eller hur?:D

Dagen började bra, lite sjuk bara. Blev en randig klänning från H&M, en svart kofta från H&M, en svart tyg ros från H&M och svarta leggings.



Sedan mådde jag mindre bra..Så blev min dödskalle scarfs i håret, svarta leggings och en vit tunika.



Efter en ipren fick jag ett ryck och lagade mat..






När man har världens sötaste kusin

Idag är ingen bra dag, jag har lyckats bli sjuk feber, huvudvärk och ont i halsen, typiskt! Jag som tänkte träna idag, som tur är har jag inte några pass på jobb fråns på onsdag..och har en läkartid imorgon. Ska nog gå bra! Har trotsat allting och gått till skolan idag, hade redovisning och efter somnade jag stenhårt.. Vaknade att ett gulligt mms från mormor.. En bild på Ella och där det stod "Jag gillar dig". Sötare unge får man leta efter!

Annars idag blir det att kurera mig och plugga. Borde laga mat men har ingen ork..

Keep holding on
















underbara minnen.



I never really care until I meet you

I fredags kom Sosso, vi började med en runda på stan lite alkohol inhandlades, lite små saker från H&M och tacos. Jag åkte till jobbet, kom hem, vi gjorde tacos, drack och pratade :) Mys! Sen kom Elin och Robin och vi gick över till andra huset sen blev det ännu mer party.. Egentligen skulle vi gå ut men så långt kom vi inte haha! Bra kväll!:)

Sen igår var vi rätt sega, blev en jätte lugn dag.. och dessutom ös regnade det ute. Så blev filmen the proposal på kvällen, chips och dippa och en promenad på kvällen..Idag har vi inte gjort så mycket, vi var ute och gick innan och nu har Sosso precis åkt iväg.. Stackaren har en lång resa hem. ;)  Så en bra helg har jag haft:D tack gumman!

Annars idag vill jag kräkas, har en uppsats om mångfald till tisdag morgon.. och ska jobba sen. Och redovisning imorgon. Men jobb och mycket skola är bra, mindre tid till att tänka.




Sometimes it gives you hell

Idag är en dag. En dålig dag.






Har dock haft en mysig helg med Sosso.. Skriver mer om den imorgon:)

Att kladda ner sig på jobb straffas

Jag kom hem elva. Jag insåg att jag var helt nerkladdad så nu har jag tvättid mellan 00-04.. GREAT!
Men bra för jag hinner plocka undan här emellanåt.. och plugga vilket jag har råkat förskjuta rejält!

Så annars lever jag på oboy. Sosso ju imorgon, ska inom systemet och handla lite vin , lite snacks och lite frukost. Imorgon har jag bestämt vinkväll på schemat!!!

Gonatt... om sådär två timmar..

En av veckans outfit

Ser ni hur ljust mitt hår är?
Det har jag min kära släkting att tacka.



Skinnjacka H&M
Sjal minns inte..
Skjorta Ralph Lauren
Jeans Tommy Hilfiger







Har halft panik just nu, har precis tryckt i mig mackor med sylt.. mindre bra. Träning vill jag inte ens prata om men har lyckats gå ner ett kg iallfall. Stress kallas det.. Sosso kommer imorgon, jag har hunnit plocka undan en del får ta resten ikväll, behöver göra klart lite skolarbeten ikväll, behöver ut och springa imorgon, hinna städa innan Sosso kommer.. FAN! haha:) Nu ska jag iallfall kleta på lite smink, på med arbetskläder och sen cykla mot jobb till halv elva..

and I just want to say, got damn it I love you.........

Jag lägger ner det här iallfall den här veckan

Min helg har varit rolig, bästa valborg på länge. Men helgen har också betytt tårar i massor och idag känner jag att jag knappt orkar vara social med någon annan. Jag har en riktigt dålig dag och veckan lär inte bli lättare. Så den här veckan lägger jag ner mindre tid på bloggen. Jag ber om ursäkt om mitt beteende har påverkat någon annan på ett dåligt sätt.. jag har bara nått botten så långt ner man kan komma.

nu ska jag försöka få lite sömn, har projekt imorgon och jobb.

RSS 2.0