Seriously get over yourself

Jag är så trött att jag skulle kunna somna direkt.

För på tisdag åkte jag till Norrtälje, på tisdag kväll skickade Emma sms och det slutade med att jag en timme senare satt på bussen mot Uppsala. Blev lite mat, godis och mycket prat! Sen igår åkte vi hit, lite skola och sen har det bara varit FLYTT FLYTT FLYTT. Och samma sak idag, men nu är det helt klart. Besiktning imorgon bara!

Imorgon blir det Örebro och bo hos Emma E hela helgen ska bli hur kul som helst! Och sen hinna träffa Sofia ( usa kompisen) också är ju pricken över i:et! :D Söndag åker jag till Uppsala för att spendera en vecka hos Emma. Blir mycket plugg, många promenader och många små utflykter! Det gillas! :)

Kände att jag behövde lite onyttigheter för att kompensera allt slit.. Behöver jag säga att löparskorna åker på nästa vecka?





It´s all or nothing

Sometimes we forget to take care of the people that really mean alot. we don´t tell them we love them, we don´t show them that we appreciate them or what we have with them. We may say really bad stupied things that we don´t mean and then we fall asleep being angry, really stupied. Why don´t we live like everyday is special? Beacuse tomorrow can change, something can happen and then the people we love don´t know what we really think. I think we all need to think absout what we are sayin, how we say things beacuse one day it can be to late and we don´t want that.

Everything can be better, every scar can heal but we just have to say thoose words that are needed and try hard.

A day with good friends

Idag har varit fullspäckat. Fick hoppa löpningen imorse för vaknade med en mindre härlig förkylning, typiskt! Sen blev det Lund, fika med Peder och Sape! Mysigt!! Och efter fick jag åka med lite mat till sjuklingen och ta hand om honom lite, sånt som man behöver när man är sjuk! Sen var det handbolls träning för lillebror, fixa mat, lämna hunden, hämta lillebror, laga mat ( grönsakssoppa som blev lyckad!) och sen har vi bara fikat och tagit det lugnt med Peder! :) Bra dag och bra kväll helt enkelt!

Har hunnit fixa lite krya på dig saker också, vet ju själv hur ynklig man är när man är sjuk och små saker kan faktiskt hjälpa till rätt mycket!



När man ibland kan längta lite efter något

Jag saknar faktiskt min lägenhet lite, fast egentligen mest att bo själv..Idag fick vi nytt kontrakt på den nya lägenheten januari-mars, känns skönt! typ 12 kvm större än den jag har nu. Och det är ju bara för tre månader! Känns skönt, väldigt skönt. Iallfall så blir det Norrtälje om en vecka!





Oh there is some love

En måndag, lite Greys, lite fix hemma och en sjuk lillebror. Träning om en timme, skönt men tråkigt att springa ute när det är sååå mörkt! Men det är bara att packa väskan och på med utekläderna och löparskorna!

The only thing thats real is how she feels

Jag är trött, när jag är trött tänder jag små ljus överallt i mitt rum, kryper ner under täcket och ser Greys avsnitt. Helgen har varit mys och igår blev det utgång, nyktert dock.. Men hade roligt!:) Massor med handboll har det varit hela helgen också, först två matcher med Hannes igår och idag både damerna och herrarna. Kul!

Annars i veckan blir det kanske lite jobb, lite plugg, träning och sen kommer ju fina Emma! Det gillas! Och om lite mer än en vecka blir det norrtälje en vecka, ska faktiskt bli skönt! :)



Jag och fina Sosso!


We might need something new today








Kläderna jag hade beställt kom idag! Bara sådär 4 veckor senare men det är okej. Baskern är hur söt som helst på och kommer bli skit snygg till min svarta kappa! Och tightsen är super snygga, svarta med svarta prickar, kommer bli snyggt till klänningar och tunikor i höst! Like!

Nu blir det lite fixning, handbolls träning snart och ja det lär bli tufft!



Somedays are really nice




There is no love like this love

Jag skulle kunna skrika, skrika rakt ut! Det finner sig en enorm lättnad över hela mig. Denna helgen har varit fabolus på många sätt och ändå har jag bara haft en lugn helg. Fredag med Lotten på nova och idol, film och Gino med Peder. Gino är gott, gino är gi och enkelt. Massa frukt, riven choklad, in i ugnen och ät med turkisk yoghurt till! Min lördag bestod av Lund i det fina vädret med Peder och nova på det. Kom hem med en svart tröja, snygg! Och på kvällen klippte fina Lina mig och sen bjöds det på middag hos mina föräldrar, stekbord och vindruvor (chips) efteråt framför "Man on fire", såklart med ... brevid.



Scarfs new yorker, jeansskjorta h&m barnavdelningen, byxor köpta i turkiet, converse.väska esprit och skinnjacka från h&m.

Why don´t we get some more?

Seriöst, vad vill lockarna mig?
Nu är det inte bara en liten del av bakhåret.. utan nästan allt hår! Jag har alltid önskat mig lockigt hår men nej tack...




Hey Shorty



 

Idag åkte håret av, fy fan vad skönt! Kul att tag och snyggt dessutom men jobbigt att tvätta, sova med, att alltid behöva fixa och ha dåliga hårdagar jämt! Beauty comes with pain, ideed. Ont gjorde att att ta av och öm är jag med vill man vara fin får man lida pin som man säger! :)

Nu blir det sängen är helt död rent ut sagt, handbolls träningen dödade mig och min kropp totalt. Men roligt var det och fler träningar blir det! wiho!

Like I love you

lycklig, lycklig är jag att jag har en underbar människa i mitt liv som kan vända alla dagar till det bästa.

Helgen har varit mycket mys och mycket handboll. Tre matcher på en dag och nu kan jag inte låta bli att springa ner och träna bara för att prova om något sitter kvar, intresset gör iallfall! Så ikväll blir det handbolls träning, kommer nog gå bra.. haha!


När man har en dålig dag

då får man vara glad att det finns någon som står ut, någon som håller om och tröstar.




Sometimes we can find some really good things

Jag har aldrig gillat andras gamla saker, neeeeever. Men det finns så mycket coola saker att fynda och i bra skick! I lördags åkte jag med Mormor till Erikshjälpen för att lämna lite kassar med gamla kläder, istället för att slänga så kan man ju lika bra skänka? Iallfall så tog vi ett varv innan vi gick, där fanns några guldklimpar verkligen men också världens trashigaste saker. Jag lyckades komma hem med en kavaj, ett skärp och en väska. Så nu är mina negativa tankar om secondhand som bortblåsta.. FAST jag skulle dock aldrig köpa något som är för hudnära.. mindre fräscht!

Så vad tycker ni om mina fynd?
Kavajen är en ridkavaj, gillar speciellt att den är insydd snyggt därbak och siden kragen. Kan man lätt matcha till stövlar, en snygg stor halsduk och en stor väska.
Skärpet är smal och glansigt, passar till det mesta! en snygg accesoar!
Väskan är från Esprit och är som ny, väldigt bra kvalitet. Tycker extra mycket om små detaljerna och formen! Och den går ju att använda till allt!












Sometimes you just need to jump

Om man inte vågar göra något annat än det man alltid gör, då får man aldrig uppleva något nytt. Om man inte vågar kan man inte få något.


Some old things are better




Den här väskan fyndade jag hemma hos mormor, hur bra är det inte att ha en mormor som sparar gamla fina saker? Perfekt i mina ögon, den här väskan kommer få hänga med en hel del i höst!

Nu blir det Lund, träffa Emma och träna tänkte jag! :)



When I look at you

Morgonens mysigaste låt..



RSS 2.0