Vin i massor

Igår kom Emma ner till mig, vi lagade tacos och drack rosévin! Sen efter många om och men och efter att ha bytat kläder minst 3 gånger kom vi iväg till Jerry.. Han bor i huset rakt över så där blev det vinpimplande och prat i massor. Sen kom polisen , hoppsan hejsan! Men vi bjöd in dem till Jerry och lite godis fick dem med sig. Nyfikna poliser där ja! Och hur trevliga som helst faktiskt :) Sen hamnde vi på en B förfest så vi gick hem till Jerry igen och drack lite mer och sen blev det Mobergs där vi dansade rumporna av oss! Så halv fyra var jag hemma i sängen igen..

Imorse vaknade jag vid tolv och mådde mindre bra men det är smällen man får ta ;) Och idag har jag bara följt Emma till bussen, lagat soppa... och diskat bort berget från igår. USCH!!

Lite bilder från igår bjuder jag på!













Nu ska jag hoppa in i duschen.


Pauline





Det gick bra

Jag måste nog erkänna att jag är bra!

Och att min köttfärsås blev sjukt bra och god! Så nu har jag köttfärsås för 7 dagar.. haha! Jag har aldrig gillat köttfärsås så när jag skulle laga det blev pappsen ganska chockad!

Äkta studentliv åh yes!

Köttfärs
Rivna morötter
Passerade tomater
Salt och peppar
Mini tomater





Sen när det var dags att frysa in såg det mindre inbjudande ut...
YUMMY!





Nu ska jag diska bort taco doften från igår.. fy fan


Pauline

Vad har jag gett mig in på?

Jag köpe 1,5 kg blandfärs.. Och nu ska jag ställa mig och göra köttbullar, taco och köttfärs sås..

Hur ska detta gå?..... hjälp!


Skriver sen hur det blev ;)


Pauline

The look for today and yesterday

Yesterday..
Sjal från H&M
Linne från H&M
Jeans från Tommy Hilfiger
Kofta från H&M











And today
Sjal från H&M
Randig tröja från H&M
Kofta från H&M
Chinos från Gina tricot














Nu ska jag hoppa i sängen, har varit ute och gått idag med Emma, vi var i stan ett tag.. Ska ta lite foton där imorgon så ni får se hur mysigt norrtälje faktiskt är :) Och sen gymmade vi ikväll så nu är jag helt slut!

Gonatt!


Pauline

En bild säger allt och lite till


Du är min kärlek.








Pauline

Rosévin

Jag flyttade in i måndags och vi har redan hunnit med två kvällar med vin. Känns som riktigt studentliv ;) Nu tänkte jag lägga in bilder från min lägenhet. Så får ni se hur det ser ut nu och sen nästa vecka kommer det bli mycket finare, för studiemedel = ikea! Skulle lagt in bilderna igår men efter skolan var jag helt slut så det blev en power nap och sen middag hos Emma. Sen gick vi till Jerry, som bor i huset mitt över oss och drack vin med några andra från klassen och några andra från området:) Och idag kör vi bakis dag och ta det lugnt för imorgon ska alla till mobergs. Mobergs är kryp avstånd hem till mig, max 2 min att gå dit, det gillar vi!! :)

Får nog nästa gå inom systemet idag, känns bra att man lägger mer pengar på dricka än mat. Alla gnäller på mig när dom ser mitt kylskåp! Men tänk er själva, i min frys har jag broccoli, blomkål och pytti.... och i kylen ett paket med skinka, smör, en gurka, en ketchup och en bag in box.. sen ligger där ett bröd i skåpet, 3 kg pasta och några varma koppen... Jag har insett hur tråkigt det är att laga mat, så när jag inte äter med Emma (som alltid lagar mat) så äter jag pasta, varma koppen eller pyttipanna, eller mackor.. haha fy!

Nu får ni se lite bilder, för snart måste jag diska och ta en dusch.. Ska ner till stan med Emma en stund sen och sen måste jag köpa saft eller något, det håller inte att dricka vatten när man är bakis..

Min toa












Världens fulaste fondväg...

















Så detta får ni se sålänge! Sen nästa vecka får ni se hur allt blev! Ska få upp gardiner, tavlor, få in en matta och en soffa så det lär bli bra :)


Pauline

Frukost till lunch

Jag är sådär extremt hopplös på morgonen.

Jag går snosar en gång, går upp hoppar in i duschen, fixar håret, sminkar mig och klär på mig. Och just då i slutet inser jag att jag har tio minuter kvar till att packa ner allt i väskan, ta på skorna, borta tänderna och ta jackan.. Och då finns det ingen tid i världen för att äta just frukost.

Jag är nog lite av en tidsoptimist. Men istället för att äta frukost vid åtta så äter jag frukost vid tolv och hoppar lunchen, så har jag alltid gjort när jag har gått i skolan. Och det funkar för mig iallfall! Får väl laga riktig mat ikväll ( pasta).. haha!

Nu ska jag äta upp, Om 25 min börjar jag igen så snart gå igen.

Lägger in bilder på lägenheten senare :)

Pauline

Te och myskväll

Idag har jag fått mycket gjort, har lämnat in csn pappret, tvättat halva dagen, varit på banken, lagat mat och sen var jag och Emma ute och gick i 50 minuter häromkring :) Super mysig stad är det! Sen nu ikväll har jag bara plockat undan lite till i lägenheten och nu kom jag precis ut ur duschen.. Tänkte läsa igenom det som ska redovisas imorgon och dricka en kopp te! :)





Söt handduk va? Och var ju tvungen att inviga mina fina te koppar!

Nu ska jag läsa igenom min redovisning.. och sen blir det sängen, för imorgon är det skola!

Pauline

Gummistövlar

Jag är förälskad i just det ni läste rätt, Gummistövlar!

När jag bodde i USA så fanns där en lite affär med söta väskor och just gummistövlar, i alla olika färger och med mönster. Men jag förälskade mig i ett par svarta snygga klassiska.

Jag känner att ett par snygga gummistövlar är ett måste, hur snyggt kan det inte bli till ett par jeans? Var inne och kollade på lite olika och just nu är tretorns gummistövlar mina favoriter. Vad tycker ni?





















Nu ska jag ta en dusch, var precis ute och gick i 50 min med Emma :)

Pauline





Bloggtorkan är borta

För nu har jag överdrivet mycket att blogga om!


Jag har de senaste veckorna lyckats :

Lämna USA bakom mig, allt jobbigt.. Men inte mina fina vänner där som jag saknar! Och som jag hoppas ha kvar länge!
Gå ner 4 kg..
Komma in på en utbildning i Norrtälje
Flyttat till Norrtälje
Varit första dagen i skolan
Och äntligen fått lite ordning i lägenheten

Det har varit mycket, men på ett roligt sätt den här gången och än sålänge trivs jag bra här :)

Mer om lägenheten kommer imorgon, tänkte lägga in lite bilder på det jag har gjort än sålänge!


Pauline

Friday it is!!!

Och jag ska spendera min kväll hemma, för H har kalas! Men det är okej ;) Ska snart iväg till Anna och fika sen hämta tårtor, laga mat .. och resten vill ni inte höra. Ap mycket att göra iallfall!

Idga blev jag riktigt glad, har hela tiden haft en aning om att jag har fått en helt splittans ny studentlägenhet! Och idag fick jag ett mejl att det är mitt hus som är helt nybyggt! Oh yes tack för den :)


Nu vill jag bara ha lördag! Och Cascadas nya låt- Evacuate the dancefloor har fastnat i mitt  huvud!








Pauline

Skjut mig nästa gång jag kapar håret

Jag ska spara mitt hår nu och S har fått lov att  i princip skjuta mig om jag får för mig något annat.. Jag vet inte vad det är med mig och kort hår, jag klipper alltid av det! Fast igår hade jag inget val, efter ett slitet USA hår.. blörk! Men det blev faktiskt fint :) Nu ska jag odla! och vara mörk ett tag iallafall.. Som sagt jag är hopplös, jag borde vara förbjuden att ens gå till frisören..

jag är bored to tears därför jag fastnade här nu igen, jag städar hela huset.. Det ni?! Och ni ska jag damnsuga, det tråååkigaste.. men ett måste för imorgon blir det kalas! Sen ska jag hinna att gå ut och gå en timme också och sen åka hem till Sape och fixa hennes hår ;)

Nä nu måste jag nog ta tag i allt.....


Pauline

Från blond till brun

Jag fick för mig att mitt hår skulle bli mörkt.. och såhär blev det!

Blondt till......






Mörk brunt...






Vad tycks? :)



Jag gillar det bruna, men jag älskar det blonda. Men det är kul med förändring ett tag :)


Pauline

Ångest vad annars?

Är helt slut idag, vaknade vid tio.. och nu har jag klyddat med allt skit .. har ringt min hyresvärd, arbetsförmedlingen och försökt komma in på csn s hemsida.. helt jävla omöjligt! Blir tokig!

Idag har jag Hannes, tänkte ut och gå en runda snart, tvinga med H på sin cykel kanske.. Annars ska vi bara till Lina sen och klippa oss, eller jag ska färga håret också.. Egentligen var det tänkt slingor somvanligt, men jag har ångest, funderar starkt på att färga håret brun svart.. Är sjukt trött på mit blonda, sönderblekta hår och den där utväxten.. Men får se vad Lina tycker! Hade varit skönt att slippa färga om håret hela tiden ett tag.. Synd att man inte hade haft lite längre hår, hade blivit tio ggr snyggare.. spaara spaara. Eller får jag sätta i mitt hår igen.. eller inte!

Ååååh. lägger in bild ikväll så får ni se vilken färg det blev ;)


Pauline

Varning för fsmspv

Jag har haft fullt upp idag, lämnat H på fritids, träffat S, hämtat H och varit i Malmö hela dagen och kvällen..

Och nu har jag fastnat framför "So you think you can dance".. När jag egentligen borde tvätta och laga mat.. Ja ni hörde rätt, jag lagar mat kl. halv tolv på natten till världens mest bortskämda pojkvän.. Varning för För Snäll Mot Sin PojkVän! Han behövde mat till jobbet imorgon och på ett sätt ville jag bara säga FUCK you! Men jag tänkte att jag kunde vara sådär extra snäll idag så såklart ställer jag mig halv tolv och gör pasta med skinksås till min älskling..

Fy fan vad det där lät.. What have I become?

Iallafall, tiden går ap fort, jag flyttar nästa onsdag och sen flyttar jag upp helt söndagen därpå. Om jag är nervös? Jadå! Känns som tiden är tight nu, vill hinna träffa alla, göra en massa saker men tiden räcker inte till.. duum dumt!!

Nu ska jag försöka få lite gjort..


Pauline

Jag väntar alltid men jag gör det med glädje

Ni kan förstå hur drygt det är när man har en pojkvän som jobbar 15-24 5 dagar i rad. Han kommer hem 01, vi pratar en stund, vi somnar sen sover han halva dagen för att sen åka till jobbet vid två. Inte mycket till liv, men den lilla stunden vi hinner ses är guldvärd :) Känns som om jag får vara glad för dom där små stunderna nu, snart flyttar jag och då ses vi nog bara var tredje vecka.

Så nu sitter jag här, igen. Och väntar. Men jag gör det med glädje, dessutom har jag fått så mycket gjort... Min tvätt hög har lyckats bli mindre! wiho :) Har dessutom skrivit på alla mina papper och fixat lite till flytten. Blir ikea innan jag flyttar nästa onsdag. Känns som detta kommer bli bra!

Vet ni vad? Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag har lyckats få bort nästan alla mina kilo som jag la på mig i USA. Har gått ner 4 kilo redan! Ni kanske inte ser på bilden att jag vägde 4 kilo mer.. men jag ser det. Och för någon dag som provade jag mina jeans shorts som jag köpte i USA.. Dom satt jätte tight på mig innan i låren, nu var dom stora! Jisses vad skönt det där kändes :)






Nä nu ska jag ta den sista tvätten och snart kommer S hoppas jag, kommer somna direkt!

Pauline

Svullen hals= inga pussar

Såklart när det är super fint väder så drar jag på mig halsfluss, feber m.m.. Har legat i sängen halv död sen i tisdags.. USCH! Men nu är det påväg upp igen, idag tänkte jag faktiskt åka med mamma till stranden en stund iallfall. Den där brännan jag faktiskt hade innan är gooooooone. Så får väl pressa idag och imorgon sen är det lugnt igen ;)

S blir snart galen på mig, efter att ha varit en gnällspik i tre dagar och nu håller jag hårt på "inga pussar". Jag får halsfluss ganska ofta men fan heller en gång till nu..

Förresten så kom jag in på en utbildning, i norrtälje, det är det negativa.. Okej sen har jag 45 min in till Stockholm.. Det är ju rätt bra! Så Guess whos moving in two weeks? Fick en student lägenhet där igår på 23 kvm.. Var rätt dyrt att hyra där men är väl för att det är så nära Stockholm..

Så nu har jag fullt upp med allt som ska fixas, ska köpa en säng, packa ner alla mina saker som ska med, köpa saker till köket och så mycket mer.. uuusch! sen nästa vecka igen ska vi köra upp med allt och flytta in..

Jag har nog inte  fattat det än själv, för allt gick så fort men roligt ska det bli! :) OCH hallå`, precis som ingen vill hälsa på när jag bor nära STOCKHOLM? ;)


Pauline

You´re not hard to love

Cause you are amazing,






Pauline

I have to say, it´s a little scary

Nu är allt igen tejpat! Så nu går det inte att ångra sig, passar jag så passar jag annars är det våren som gäller.

It´s a little bit freeeaky!

Jag är totalt förälskad i min roxy tshirt! Perfekt att vara sjuk i, leggings från H&M.




Ursäkta bakgrunden, stökigt somvanligt!

Nu ska jag packa lite saker, snart kommer S och hämtar mig. Jag slapp sova ensam, wiho! Got to love him

Pauline

Jag har blivit

sova över sick!

Innan idag kändes det underbart med en egen dag, utan S. En säng för mig själv att somna i.. Men nu är jag sjuk och vill gärna ha hans sällskap.. Attans! Fast det blir ap varmt så är han alltid så gullig när jag är sjuk.. Nu måste jag bara komma på en evil plan så jag slipper sova själv..


Hmmm....


Pauline

Gnälligast i världen

Men det är okej...

Jag tänker inte sitta vid datorn en enda sekund till idag, mitt huvud bankar enormt, ja har feber och ja sen vet ni resten. Jag har lyckats bli sjuk! Så nu ska jag krypa ner i min säng och ärligt talat däcka.

Senare efter X antal panodil ska jag se alla jurassic park filmerna, ÅH yes ! Ibland är min lillebror underbart bra


Pauline

I know

Jag har inte orkat eller orkat ta mig tid till att blogga.. VADÅ ingen motivation?

Idag är jag på topp iallafall, lite iallafall. Jag känner en smula hopp! Imorgon ska mina papper skickas in och sen är det bara att vänta, vänta och vänta. På ett sätt vill jag inte, jag vill inte bo över 600 km ifrån vissa. Men samtidigt om jag nu får chansen så kan jag inte tacka nej, jag vill ju detta!

Så nu hoppas jag!
Idag är jag glad men inte såhär fylle glad. LYCKA




i love you baby.

Nu blir det ös, måste ta en dusch och byta om. För ikväll blir det bio med S, Lotten och Tl . Me like.

Pauline

RSS 2.0