My new love

Tusen delar. Ikea wiho! Men så fin!!


Ester elenora!

Kärlek...


Monday

Bilen har bestämt sig för att sluta fungera. Busskort är köpt för en månad! Lovely! Fick rota igenom garderoben imorse från och med imorgon blir jag med en stor fin byrå! Bort med röran.. Lyckades hitta ett par kostym byxor och en odd Molly tunika!


Marry the night

I'm home. Slutkörd. Blir sängen nu imorgon lär bli kaos. Söndrig bil vilket innebär buss till Borgeby. Kill me! Handlade i tax free idag, kalua, rom, två röda viner, parfym och clinic tvål. Gäller att passa på! billigt!

Gonatt!


Last night

Sista kvällen i bansko, Bulgarien. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten och Sverige!


Perfekt

Bästa bakis frukosten!


We just have to jump

Förhelvete. Bra kväll! Trevligt hos lina!:) dansade en del? Hängde mest i baren kändes när jag vaknade. Och på golvet låg fylle maten från igår, hopplös tjej. Somnade i pyjamas som förövrigt var ut och in! Tjohej! Tar tag i mig själv nu, på med ngt och ner till Ica för att handla brunch. Sen packa packa! Och städa lite. Halv fyra går bilen mot Kastrup! Och Bulgarien!!! Ska bli skönt att lämna allt.


Hey saturday!


If it makes you happy

It can't be that bad..


Muffins!

Goda blev dom! Hoppas jobbet blir glada:)


How nice

Myspys i mitt lilla krypin! Jävla skit dag. Fick iallafall ett provisoriskt pass, fixat håret hejdå grönt!! Perfekt:) lagat middag till familjen, varit hos polisen, tvättat och nu blir det packning och städning. Just det har bakat äpple och kanel muffins också. Tusen saker kvar på what to do listan ändå. Blä.


Det är bara jag som kan

Skjuta upp saker som att ta fram passet. Helvete. Var är det! Ångest deluxe. Kommer få hänga på polis stationen och fjäska imorgon. Dumma dumma jag!

Behöver jag tillägga att ett tillfälligt kostar 980 kr? Hatar mig själv just nu.


When you don't know what to say

Hittade mina blekta jeans längst in i garderoben.. Hej vår! Jobbat hela dagen blir snart solariumet och gymmet. Handlade lite efter jobbet, ska göra äpple och kanel muffins till jobbet på fredag. Kände hur bak behovet kom smygandes idag, har inte bakat på länge.. Och nu har jag ett helt gäng som vill ha...


Forgive

Forgive is easy, forget is something else.


Hey sunshine

Dagen blev inte så jobbig. Tack vare bästa Sandra! Blev shopping och fika efter jobbet, väl behövligt!! Råkade få med mig ganska mycket hem. Tröst shopping deluxe. Till mitt försvar, saker jag behövde! Ni ska få se sen!

Har hunnit en runda till solariumet och gymmet.. blir lika arg på mig själv, slarvat med maten idag vilket gör att jag blir tung som en sten på löp bandet. Laddar om imorgon med gröt, protein och sallad till middag.. Och morötter på kvällen. Sen jävlar ska det springas!!

Ska lägga ut lite saker på tradera nu och blocket, samt beställa förstoringar av foton till min foto vägg.. Pysselkväll!


Fjortonde februari två tusen tolv

Antar att den här dagen alltid kommer vara speciell för en gång var det den lyckligaste dagen i mitt liv. Life goes on. Trotsar dagen med sömn nu, jobb, shopping med Sandra och ett löp pass.

Kärlek är komplicerat. Livet är komplicerat. Och trots att det är the worst day of the year känner jag mig stark.


Walking on sunshine

Blev jobb idag. Lyckades bli påmind om vilken dag det är imorgon efter alla fina paket jag fick slå in. Imorgon kommer seriöst bli den värsta dagen på hela året. Men jag är förbered. Jobb, träning och köpa tavlor till stora rummet. Städa lägenheten om tid finns, sysselsätta sig hela dagen.. Målet är att inte gråta imorgon vilket jag redan har gjort idag. Känns stabilt! Ha ha... Laddar om med gymmet nu och solarium. Helt okej!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_189271715.jpg" class="image">


Take care of the ones you love

Bra kväll igår. Dansade tills fötterna värkte! Jobb hela dagen idag och sen åkte jag till mina föräldrar för att lämna alla hjärtans dag presenter, lite tidigt men träffar inte dom på tisdag.. Köpte ett par grytvantar och en grytlapp från lexington till mamma och pappa, Hannes fick en hjärt formad skål med godis och en små kompis.

Lyckades få punktering på bilen precis utanför furulund på den mörkaste vägen, high five! Bittertjej?... Pappa kom tillslut fullt utrustad i skid kläder och reflex väst. Saved me! Vad skulle jag göra utan pappi? Fick lära mig hur man byter däck.. Minns nog det nästa gång.. Not!

Har lyssnat på beyounce heart brooken girl på repeat idag. Underbar låt.. Film ett avklarad nu blir en till nu, ledig imorgon ska jag fira med ett löp pass och en sväng till solariumet..


Tonight

Skyhöga klackar check. Nu kör vi!


Great

Bra dag! Nu myskväll!


It's freakin cold

Det bästa med att ha hund är kvälls promenaderna när det är mörkt och riktigt kallt... Gonatt


Let's do something

Kina mat ute med lillebror. Soppa, fyra små rätter, friterad banan med glass och fika på espresso house. Bra kväll!


In the city

Blev en fika med Emma i stan innan, mysigt att äntligen ses! Längesen sist men precis som vi sågs igår.. Blev lite shopping. I love Zara! Hur snygg är inte det gula linnet till svarta jeans? Har aldrig köpt jeans på Zara innan men dom satt perfekt. Fick bli lite påfyllning av sminket också dagkräm, silvrigt glitter och puder. Fick hem en almanacka också kan inte leva utan!

Nu packa skid kläder och till jobb. Sen ta Melker hem och äta ute med lillebror. Bra ledig dag:)


Hund vakt

Blev med vovve ikväll. Mysigt faktiskt!:)


Another outfit


Work


Nice wake up call

Blir arg på mig själv, jag skulle ju plocka undan i lägenheten igår.. Blev väckt av pappa och insåg att dom är här om en halvtimme. Snabb städa och duscha! Fett ös nu! Äntligen kommer mina hyllor upp!!!


Vågor


Inspiration mood is on









Såhär tio på kvällen fick jag ett ryck, bloggen ska uppdateras på designen och jag har så mycket idéer om hur tavlorna och hyllorna ska vara hemma nu. Tänkte go wild i lägenheten nu. Wish me good luck.
Lovar er att så fort min daddy har fått tid till att fixa det sista jag inte klarar själv ska ni få bilder från mitt älskade hem!

Secrets

Fick en liten överaskning innan idag, slutade med att jag fick vara med i en mindre reklam film. Riktigt kul! Resultatet kommer på tordag, så se till att se helsida annonsen i sydsvenskan och länken till filmen!

Exited!

Something new in my closet

Snyggaste skorna får ta plats i min garderob och på mina fötter!
LOVE




Its freakin cold

Har införskaffat en ny mössa. Hate me or love me hpi! För er som inte vet är mössan riktigt varm och har en tofs av äkta päls!

Lyckades komma hem med två odd Molly långärmade tröjor!


Små detaljer som gör skillnad

Jag ska alltid ha färska blommor hemma. Livar upp mitt kök lite!


Look for the girl with the brooken smile

Bra lördag. Fina vänner.


Finns inget bättre än..

En ny städad lägenhet.. Har hunnit tvätta också och köpt tulpaner! Ska snart ner och fixa lite mat sen blir det mys kväll! Perfekt:)


Ingenting är omöjligt!

Jag har aldrig tyckt om gröt har provat olika sorter och verkligen försökt.. Gav det ett försök idag och det var inte så äckligt mer. Perfekt!


End this story

Keep on smiling even when the rain is falling


Finally

10 dagar jobb, 13,5 timme idag. Imorgon öppnar vi äntligen affären:) så mycket slit men så roligt allt har varit! Kom hem vid tio, duschade och sen sängen direkt. Börjar 08 imorgon och sen full dag.. Tänkte trycka in träning och solarium imorgon behövs verkligen!

Bestämt mig för två plagg på jobbet idag. En mössa med päls och en rosa odd Molly blus. Loove! Har spanat in ett par mason scotch jeans också..

Om två veckor åker jag till Bulgarien hooow lovely?!


RSS 2.0