Mot värmen!

Om två timmar går planet mot värmen!


Inför torsdag!!

Var med i tidningen spegeln idag:)


Rätt grym!

Gick upp halv sju, duschade, åt frukost och lagade lunch. Lax med crème fraîche, broccoli och spenat! Stängde resväskan och packade det sista. Städade köket och slängde allt. imorgon åker vi! Hur nice:)?

Blev en lång dag på jobbet 9-21.30.. Helt död nu! Kommer drömma om desigual inatt.. Packat upp 6 lådor ikväll. Wiho!


När tiden inte räcker till..

Blev en lång dag på jobbet. Vilket innebär stress nu. Ska packa allt ikväll och börjar kl 9 imorgon.. Lär bli lite sömn! Laddar med red bull! Fixar jag!! Middag? Det får vi hoppa.

Fick ett par örhängen av mammi! Tjuusiga:)


Love all day

Jobb hela dagen igår sen blev det mys några timmar och hitta nemo! Skulle packa igår kväll men slutade med the walking dead och sen somnade jag.. Blir en stressig dag idag. Försov mig idag såklart, fick springa till bussen utan smink och hoppas på det bästa. Ni vet så yr att jag hoppades att jag hade tillräckligt med kläder på mig..

Hann iallafall äta frukost, det ni! Jobb till fyra fem nu. Hem, sola, tvätta, packa.. bara två dagar kvar till solen!


Påsk ris!

Fuskar och börjar med påsken idag. Köpte tre små söta ägg på jobbet blev väl bra:)?


ICON

Två nya armband från jobbet pryder min handled idag!


På önskelistan

Hur snygg är den inte? Jag vill ha


När man är ute i god tid

Eftersom jag jobbar fram tills vi åker nu är jag ute i god tid. Har börjat lägga fram kläder, försöker vara duktig och packa så lite som möjligt.. Är sämst på det. Sätter ihop olika outfits så packar jag lite mindre;)


Turkos

Halsband från tjallamalla!!

 


Hey spring

Vår vår vår! Vaknade vid åtta, fick tid till en läkare så åkte till Lund i 20 min, tillbaka till Malmö. Blev häng på Malmö högskola med Sosso och Peder, var mässa med utbildningar. Blev stan resten av dagen och sen lunch på jensens böfhus. Dit går vi inte fler gånger, dålig service! God mat iallafall:) gick hem från triangeln, tog en kvart lovely! Om en timme blir det Lund igen och fika med Sandra!


Best thing

Snart ska jag spendera en vecka med dessa små hjärtan. Jag blir blödig när dom lär sig något nytt, jag blir lika töntigt rörd varenda gång dom kommer springandes Ella 8 år " du är världens bästa kusin, jag älskar dig" ville 3 år " pline, kör siktit!!! " eller bara rörd av alla pussar och kramar. Världens bästa ungar faktiskt. Dom ger otroligt mycket glädje. Kommer vara full av positiv energi efter den veckan.. Och min lillebror som nu är 13 snart :O är också världens gulligaste. Det där med att flytta hemifrån är ganska bra, för han saknar mig vi ses typ varannan vecka., så när vi väl ses får jag en stor kram.

Vad jag vill komma till är att dom ger mig så mycket värme och glädje. I svåra stunder har dom gett mig enormt mycket kärlek. Jag skulle offra allt för dom tre små liven.


 


Don't loose yourself in someone who doesn't care about loosing you


Some things never get better

Mag värk från helvetet. Ikea en sväng. Avslutade dagen med promenad ner till Gustav och middag på tgi fridays med Peder och Sosso! Bra avslut på denna dagen:)


Detaljer

Vasen med stenar fick bli med svart ris! :) till påsk ska där hänga små påsk ägg med olika dekorationer på! Svart ris funkar året om, stil rent och man kan hänga på vad man vill!


Needed some icecream

Glass suget var enormt. Gick till kronprinsen och tillbaka 30 min snabb promenad! Lönt när jag åt bj sen!

Vad tycker ni om min nya klänning? Älskar färgen! Nu ska jag ta hand om tvätt kaoset och lägga mig i soffan med en film. Imorgon är det lång pw och Ikea med My!!


Sommar skor i mars?

Fick bli ett par nya sandaler till resan och en cerise rosa bikini:) skönt att vara tillbaka på jobbet idag, jag hade blivit tokig av en dag till hemma. Tur då att jag har två lediga dagar nu?

Men sen har jag 5 dagars jobb och semester! Lovely!! Nu ska jag fortsätta tvätta sommar kläderna och drömma om stranden!


You can't both have the cookie and eat it

Måndag kväll. Bridget Jones dagbok. Haha I love. Fick plocka fram mini strykbrädan och göra lite nytta. Behöver jag säga att jag hatar den? Bra att gömma men värdelös att stryka skjortor på!

Jag älskar min lägenhet men idag kunde jag inte sluta dagdrömma mig bort hur jag skulle ha det om det blir en 3:a till hösten. Inrednings extas!!!


Hej våren!

Fin vår dag! Dock blåste det rejält.. Tog mig ner till polisen för att hämta mitt nya pass blev en runda på 6 km:) behövde sol! Har rotat fram sommar kläderna idag, hittade kläder jag glömt att jag hade. Bra jobbat! Nu vill jag bara gå i min fina långklänning med blommor på! Ge mig värme!! Eller ett par slitna jeans shorts och ett tublinne och min virkade väst.

Har lovat mig själv en sak idag, mån, ons, tors och fredagar ska jag ta en pw på 6-10 km varje morgon. Hur skönt som helst sålänge vädret är okej!


Made it clear

Måndag. Feber. Och jag är överlycklig att jag sitter på ett plan mot värmen om 9 dagar. Ge mig sommar ben nu!


Veckans lärdom

Turbulent vecka. Det viktigaste; lev varje dag som om det vore den sista, ta hand om dom du älskar och tveka aldrig utan följ ditt hjärta.. För ibland vänds allting upp och ned.

Imorgon är det ny vecka och den ska bara innehålla kärlek.


Feeling sick

Söndag. 7 timmars jobb få betalt för 14 känns helt ok! Börjar nog bli sjuk, mindre kul. Hängig och fryser. Har inte tid eller råd att vara sjuk! Annars är det på topp, till hösten sker kanske en större förändring. Vi får se!


Mina nya älsklingar

Mysig lördag. Sushi med Emma och sen förfest hos Karin. Slutade tidigt för min del, tagga 7 timmars jobb imorgon. Jag är inte 18 år mer och att vara bakis funkar inte mer, ju äldre ju jobbigare?

Fick bli Tommy hilfiger jeans, boots från scorett, linne från Gina Tricot och kavaj från Gina Tricot.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194375928.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194375928.jpg" class="image">


Shoppat på jobbet ofcourse!

Helt jävla hopplös. Men ni fattar inte hur fina kläder mitt jobb har! Provade allt jag hade lagt undan, tog bort en hel del. Kom hem med finaste virkade beige koftan från odd Molly och ett par mörk blå Tommy hilfiger jeans. Ni ska få se sen!!


Det gick inte så bra

Att få med sig själv och en busig hund på samma bild = omöjligt.

Ja ja jag vet så mycket nörd varning.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194215646.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194215646.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194215653.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_194215653.jpg" class="image">


Hell to the hell no

Brutalt slut. Fastnade i soffan i furulund. Mot Malmö och sängen! Tagga jobb hela helgen..


Sunny

Världens bästa dag att vara ledig på. Soligt hela dagen! Gick upp vid sju, tvättade, stor städade hela lägenheten, duschade och sen hämtade mormor mig. Blev sen lunch med mormor på jensens böfhus och handbolls match i Kävlinge. Lite mys hos familjen och sen hem till Malmö.. Bra fredag!!


Effektiv

Sjukt effektiv morgon. Var uppe 07 har tvättat och nu är det stor städning av lägenheten i två timmar. Sen en pw ner till polisen för att hämta ut passet. Blir nog en fika med mormor och ikväll handbolls match. Fint väder ute wiho!!:)


Hej Ralph!

Lyckades vända min skit torsdag. Löpbandet är det ultimata en sån här dag. Imorgon blir det pw ner till stranden, rehab deluxe. Personal möte ikväll gick bra, väldigt trevligt!!:) blir sängen nu för imorgon hade jag tänkt vara effektiv. Tvätta mellan 7-10( städa samtidigt), pw och hämta passet, kanske bada på kallbadhuset med mamma, åka och se Hannes match i Kävlinge och antagligen äta middag med mormor på kvällen. Fullt upp!!

Fick bli Ralph lauren skjorta, svarta jeans från Gina Tricot, boots från scorett, jacka från h&m och halsduk från Ester & Eleonora


Hey

Jävla skit vecka. Faktiskt. Gick till gymmet och sprang bort det mesta. Helt okej att 28 Mars närmar sig.


To many dreams

Har drömt för mycket inatt, vaknat hela tiden. Pigg nu men lär vara totalt slut ikväll. Startar dagen med naturell yoghurt, kellogs all bran och päron!


When you think that the day never end

Världens längsta måndag. Och en låg dag. Blä! Imorgon är det ny dag, nya tag! Dubbla tränings pass om jag har tur, bodypump och aerobicstriptease. Jag måste bara prova! Det bästa med Malmö? DU känner inte en kotte!

Fick bli slappa kläder idag, chinos och odd Molly!


Love yourself

För att kunna bli älskad måste man älska sig själv.

Om 2,5 vecka går planet mot solen. Blir intensiv träning nu och hård diet. Bara för att jag vill komma i form. Nu har jag ett delmål!


Movie night

Har jobbat hela dagen, åkte direkt till familjen för att gå på kalas! Mys med dom finaste små liven, kärlek boost. Tog tåget hem, bytte om till mys kläder och intog soffan. Skulle försöka vara lite duktig ikväll men har inte kommit ur soffan ännu. Blir twd snart och sängen efter.

Tänkte lite innan idag, har bott i min lägenhet i 6 månader nu. Tiden har gått sjukt fort! Och nu känns det verkligen som mitt hem, im in love! Är långt ifrån färdig här men har kommit en bra bit. Nu världens skönaste soffa!


Love love

Meet my new love. Frans linnet! Firat Peder ikväll, häng hos henne och avslutade på Tegnérs! En tia!!

Mot sängen!


Lunch

Orkade inte laga mat så fick bli fruktsallad och kesella till lunch:)


Love

Fredag. Hur underbart? Blev inringd på jobb i borgeby. Jobba med Sara vilket alltid är kul! Ikväll blir det tacos med Sandra och Maria! Bra fredag!!

Får väldigt gärna bli 28 mars nu. Behöver sol!


En gång i Phuket

Mot bio på entré med Sandra!:)

Fick bli hilfiger jeans, en vit tröja och odd Molly kofta!


I had it

Mysig ledig dag. Träffade Emma i stan, blev fika, en sväng till polisen för att fixa pass och lite affärer påvägen.. Hemma nu igen ska rensa ur garderoben och försöka bli av med lite. Ikväll blir det bio med Sandra!:)


När det händer mycket hela tiden

Just nu är veckan, livet fullt av saker. Och jag älskar det. Jobb idag, lördag och söndag. Greys med Karin och My ikväll, dubbel avsnitt I love!

Fick med mig lexington grytlapp och grythandske hem. Fina i mitt kök va:)?


Bra start på dagen

Vaknade grymt tidigt somvanligt. Gav upp och tog en pw. Skulle hämta ett paket från h&m med handdukar. Blev lite besviken på färgerna. Ni ska få se! Handlade mat såklart längst ner på kronprinsen så blev en bit att gå hem i motvind..nu blir det jobb till 19.

Frukost: naturell yoghurt, kellogs allbran och banan!


Daddys birthday

Jobb. Missat en buss, sprungit fyra trappor, bytat om på 5 minuter!, sprungit till bussen. Sju minuter försenad. Hann i tid ändå, tur in på entré. Pappa fick bio ( Hamilton) och middag på olearys i present. En napapiri tshirt, Björn Borg kalsonger och topeco färgglada strumpor. Bra och mysig kväll med familjen! Kan tilläggas att Persbrandt har en kropp to die for! Herregud.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1088478/images/2012/pic_192784766.jpg" class="image">


Sneak peak

Två presenter fixade! Fick även med mig hem grytlapp och grythandske från lexington!:) provade kläderna på jobbet idag som jag hade hängt undan, allt satt perfekt såklart. Typiskt.. What to do;) jäkla bussen kom inte så blir sjukt stressigt nu. Ska vara på entré innan 18 fixad och klar. Önska mig lycka till!


Walking on sunshine

Inte ens den deppigaste dagen på hela året knäcker den låten. Bästa låten när man har en dålig dag man vill bara dansa! Jag svävar lite på moln idag, ibland behöver man peppa någon annan för att inse att livet är rätt bra. Jag är lycklig.

Förmyckettankarpåentisdag. Förresten idag fyller världens bästa pappi år!


You love is my drug

Måndag morgon. Det värsta passet på hela veckan. Det är iallafall fint väder, alltid något. Idag räddar mamma mig och kör mig till Kävlinge, tåg till Lund för en fika med bästa Sandra. Bra måndag!:) lyckas alltid starta eller ge mig in i värsta projektet när jag är här.. Kommer ta några timmar men hatar när det är oordning! I butiken då alltså min lägenhet är en helt annan femma, you know..


Good to be back

Ibland måste jag tvinga mig dit och varje gång inser jag hur mycket jag saknar att träna nu ska jag hålla i detta! Finns ingen bättre känsla än när man har tränat.. Har varit slarvig den senaste tiden men blev peppad igår när jag insåg att trots den dåliga maten på resan så är jag på rätt bana igen. Idag åker allt socker ut ur min lägenhet. Inget godis fram till resan! Intalar mig själv att lchf har rätt, brie ost och oliver är okej;)


Off to the gym!

Total däckade i soffan när jag kom hem. Drog mig upp och slängde på tränings kläderna. Mot gymmet! Sen väntar lite undan plockning alltid lika kul.. Och twd!! Lätt söndagens höjdpunkt!


Hello sunday, Hello work

Jag älskar mitt jobb. Så mycket att göra och det gick så bra idag! Lyckades lägga undan en odd Molly kofta ocv en vit odd Molly klänning. Hopplös tjej! Den vita måste jag nog bara ha till resan.. Hmm.....

Nu gå hem från södervärn, 20 min pw och sen mot gymmet!


A night out

Rörig men bra kväll. Bra tjejer!:) NU jobb! Tagga 7,5 timmars pass!


Frukost på bussen

Sommar känslor hej!!


Lördag och solen skiner!

Lördag. Vaknade tio i sju, har tydligen blivit en morgon människa ofrivilligt. Men dagar som idag känns det helt okej. Väntar på bussen till jobbet, super fint väder men kallt.. Det negativa med att åka buss. Blir en hel dag på jobbet sen nations utgång:)

Fick bli vinterjackan, kallt på morgonen men trotsar med converse och min fina halsduk!


Friday!!

Fredag. Underbart. Startade dagen med ett walking dead avsnitt, gick till mobilia för lunch och lite shopping med Sara! Fick med mig lite hem.. Jordgubbar bland annat.. tvättid till 21 ikväll, wiho. Har hunnit städa och laga mat också!

Förresten bloggen flyttar nog om några dagar.. Känner att jag vill börja om!

Till middag blev det fullkorns pasta med kyckling, soltorkade tomater, rödlök, oliver, ruccola, mozzarella och lime sås.


The thing is

There is no one like you. <3


Nya möbeln!

Vad tycker ni? Jag fullkomligt älskar den! Fick en ide innan idag, har en gammal korg stol hos mina föräldrar en mörk blå, ska spray måla den svart och ha i stora rummet. En päls ( inte äkta..) på den och en kudde så blir den hur fin som helst! Inspiration i love!


Make a change


Stop running

Blev en lugn kväll. Försökt hitta inner peace. Gick sådär, sånna här dagar är mitt power halsband enormt viktigt. Det påminner mig om att jag kan. Mina tankar har varit totalt kaos ikväll. Laddar om med att fixa ihop en tavla och binda två buketter. Vackra blommor är det bästa för själen!

Nu blir det the walking dead och sen sängen.


När kreativiteten flödar

Pyssel dag deluxe. Hängt med lina hela dagen, gått till mobila och lunchat.. Köpt blommor vilket jag har fått något beroende av. Tulpaner im inlove! Varit nere i stan och fick med mig en stor lyckta hem, en griffel tavla, ett litet fat och pappersark. Ikväll är planen att skapa en tavla. Åt förresten den godaste pastasalladen med kyckling på barista innan!

Ska springa ner till blomster affären nu och leta efter en stor växt!


RSS 2.0