Power walka ihjäl sig?

Går det?

Jag är helt slut, satt hemma och pluggade och sen slutade det med att jag inte fick något gjort. Blev power walk, väldigt snabb! Skönt att gå av lite dåligt humör och jobbiga tankar.. Som sagt I have a fucking bad day.

Ska ta en dusch nu, packa och plugga. Snart åker jag hem, vet inte om jag är glad eller ledsen. Detta är ju faktiskt mitt hem nu, min lägenhet. Att bo hos mamma och pappa i 10 veckor kommer bli lagom roligt! haha inget illa menat ;)




Pauline ♥


Min granne måste hata mig


När jag lyssnar på David Guetta en hel dag...



























Pauline ♥

Doing it my way

Jag har fått för mig att jag ska chockera mina föräldrar ännu en gång med att göra en



tatuering. Pappa var inte helt svår men mamma lär bli..hmmmmm! Vill egentligen göra en fjäril på handleden men den kommer antagligen inte vara så snygg i framtiden så nu funderar jag på en vid höftbenet..


Jag lär få höra detta i helgen..... Vad tycker ni??? :)







Pauline ♥

Jag har seriösa problem

Jag är extremt rastlös!??? Har varit ledig för länge kanske, har redan varit ute och gått en timme idag och jag är fortfarande sjukt rastlös! Kan inte träna för jag lyckades bli stämplad på Mobergs i fredags så nu har jag ett fett blåmärke på foten och den är dessutom svullen.. LYCKAT!

Fast iförsig vem tackar nej till överskottsenergi? Har fått pluggat en hel del idag, ska städa lägenheten nu och packa lite inför torsdag då jag åker back to SKÅNE! :)Både roligt och tråkigt, jag trivs så himla bra här! Men jag längtar verkligen efter att få träffa alla hemma:)!

För att förkorta min helg så kan jag säga,
fylla, dans i massor, stämplad, rosevin, idol, rap das armas, kramar, myskväll, sena nätter, tårar, minnesluckor. Okej det där sista lät inte okej, men ibland är det faktiskt svårt att minnas allt man säger ;)



Nu ska jag städa....



Pauline

Nobody says it´s easy

Denna veckan har verkligen varit up and down. Både på ett bra sätt och ett dåligt sätt.

Igår blev jag faktiskt väldigt glad, ni som har läst min blogg lite till och från vet att jag bodde i USA ett tag. Och då gick jag upp 6 kilo.. Vilket jag har lyckats gå ner allting nu. Kan ju säga att känslan är underbar! Jag har tränat mycket, jympa på friskis, varit ute och sprungit och gått mycket. Och sen har jag hoppat över all snabbmat och allt godis, chips m.m. Och det har gett reslutat!

Idag får jag nästan aldrig socker sug mer, jag känner inte att jag vill äta godis eller söta saker mer så därför tänker jag inte börja med det iheller :) Jag klarar mig bra på solroskärnor, vindruvor och morötter!


Nu ska jag väl återgå till plugget.. Och sen ska jag ut och gå i min ensamhet med musik på högsta volym! Förresten tack för att du finns mammi!




Pauline

A picture says it all

I fredags blev det fest och utgång på Mobergs:D !





















Nu ska jag slänga på mig lite varma kläder och gå en runda med Emelie :)




Pauline ♥

Det är inte regn som faller

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind.









Pauline ♥















Take me to the sun, pleaaaase


Det hade varit underbart skönt med en semester nu.. Bilderna är tagna på Anna maria island i USA.













Take me back to the sun, please!




Pauline ♥




Bakfylla + ekonomi

FULLT förståligt att jag inte har orkat blogga.

I lördag slängde jag på mig en grå tunika, leggings och tog med mig en flaska rosevin sen gick jag till Sara där vi drack vin, vin vin i massssooooooor! Ida, Daniel, Erika, Emma och Magnus kom också dit. Alla lyckades bli väldigt  förfriskade och en somnade så vi gick vidare ( en annan lägenhet) .... och där dansades det, dracks och pratades. Halv fem somnade jag eller mer eller mindre däckade i min säng. Helt slut, mobilen var sten död och pinkoden hade jag glömt! Men en rolig kväll hade jag iallafall.

Man kan säga att jag mådde som jag förtjänade dagen efter, låg i soffan hela dagen och rörde mig inte en meter. Träningen den hoppade jag över väldigt lätt!

Igår och idag har jag har ekonomi i skolan, är helt slut i huvudet. Men har lyckats tvinga iväg mig själv till gymmet både igår och idag. braa där! Annars känns det som tiden kan få gå lite fortare, åker hem nästa torsdag till Skåne! Sen tills januari har jag och S några viktiga beslut att ta, detta kan bli super bra, vi får se!:)



Pauline ♥

Från myskväll till party?

Jag kan somvanligt inte få tummen ur röven och bestämma mig vad jag ska göra.. Jag vill egentligen bara ligga hemma och mysa hela kvällen. Men samtidigt några glas rose vin och vänner lockar betydligt mer. Så det lär bli vin vin vin..

Fick ett ryck innan, är så trött på all in fryst mat så slängde på mig ett par jeans, en snygg topp, ett grönt midje skärp och en svart kavaj sen åkte jag ner till ica och köpte lite mat. Har varit jätte sugen på thai mat hela veckan, av någon konstig anledning?! Och gott blev det.. men jag har också bevisat att jag borde köpa nya tallrikar. Jag tror att jag äter mer än vad jag gör, jag åt hälften av det jag la upp på tallriken.. dumma mig!









Jasminris
Kyckling
Broccoli
Gula morötter
Kokosmjölk
Rödlök
Mycket curry och lite salt!


Den här outfiten körde jag på innan idag...









Min fin fina mössa från Åhlens city!






I looove my grandma belt





och mina favoriter.







Vad tycker ni om mina naglar?? :)









Nu ska jag slänga på mig något snyggt, skynda mig till biljard rummet och dricka vin.





Pauline ♥

Mixed feelings



Jag saknar dig.


Idag, igår är sakna S dagar. Det är nästan värre att bo såhär nära, för nu kan vi åka till varandra, det kunde vi inte innan. Och när det inte går känns det förjävligt ibland.

Den här bilden är tagen i USA på Anna maria island. Det var sista dagen innan alla skulle åka hem igen. Och när den där sista dagen, sista minuten, sista sekunden kom då var det bara olyckligt. Jag sa hejdå till mamma, pappa, lillebror och S följde mig till min säkerhetskontroll. Vi kramades och jag grät hela vägen hem.

Då kan ni tänka er vilken lättnad det var att landa på Kastrup 2 veckor senare, både förjävligt och underbart på samma gång.








Jag kan skratta mig lycklig som har en underbar människa i mitt liv.





Pauline

Sen frukost och Kung fu panda

Idag har jag haft en riktigt lång sovmorgon, det behövdes! Har ätit frukost och sett på Kung fu panda, typ den bästa barnfilmen ever! :) Ska snart gå ner till Ica och handla något kött till ikväll... Sen blir det kanske utgång ikväll, får se :)! Behöver plugga idag också..











Pauline

Mums!


Fredagsgodis :)









Vindruvor och rostade solroskärnor.

Muuuums!





Pauline ♥

Mysig hemmakväll

Idag gick jag upp tidigt och tvättade, fick det mesta tvättat. Skönt! :) Sen blev det en lugn dag, lite plock i lägenheten.. Sen åkte jag till gymmet vid halv fem, tränade ett medel pass på 60 min + ett dans pass på 60 min:) Riktigt skönt, medel passen är jobbiga och ger mycket, dansen ger inte lika mycket men är super roligt!

Nu sitter jag i soffan med min mysiga vita filt, datorn i knäet och Idol på tvn! Har lagat god mat ikväll, kycklingfilé, lite pommes, mycket sallad( gurka, vindruvor, sallad) och hemma gjord guacamole. Mums! Och ett stort glas vatten till det!! Ska nog se klart Idol sen blir det sängen, är riktgt trött idag. Tänkte städa lägenheten också imorgon så kan behövas lite sömn.


Förresten ikväll är Rabih min favorit i Idol. Den rösten!!!! :) och söt är han dessutom!












Pauline ♥

Time for bed















Nä nu ska jag verkligen sova.





Pauline ♥

Det går alltid att bli lite nyttigare

Efter att ha slutat äta godis, chips, popcorn och all snabbmat kan jag konstatera att min kropp och hy mår mycket bättre. Det går att byta ut mot nyttigare alternativ. Och det är gott, jag kan lika bra äta morätter istället för att trycka i mig ett choklad. Åtminstonde så känns det så nu...Istället för att äta onyttigt så äter jag mycket morötter, rostade solroskärnor, mini tomater och vindruvor:)


Nyttigt är gott! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp tidigt och tvätta. Sen blir det städning imorgon, träning och mys framför idol .


Natti natti!



Pauline


The look of yesterday night


Igår blev det fest på offensiven.








Och jag hade en
kofta från H&M
klänning från H&M
leggings från H&M




























Nu ligger jag i soffan och ser Jordan på tvn. Ett av mina favorit program!! Får nog bli sängen snart, imorgon har jag tvättid 08...



Pauline




Tre år, åtta månader och en dag

Igår hade jag och mitt hjärta varit tillsammans i 3 år och 8 månader. Herregud vad tiden har gått fort! Jag har verkligen hittat the loooove of my life.



Jag och S i Central Park i New York.











Pauline

Onsdag= fest

Äntligen är vi klara med vårt projektarbete! underbart skönt!! :) Och vår redovisning gick bra så nu hoppas jag på att bra betyg! Och såklart fick vi med oss en matte uppgift hem och 7 kapitel att läsa. För vi har tenta om 2 veckor tydligen.. men men det ska nog gå bra! Igår efter skolan var jag helt slut i rutan, gick hem, halv sov i soffan och åt middag.. Sen slutade kvällen hemma hos Emelie med nyttigt godis och desperet housewifes. Förresten igår fick vi snöööö:D!

Som vi inte har kvar idag.. Idag är jag segare än seg. Har matte att göra som jag ska ta tag i snart, har precis fått undan disken och håller på att tvätta.. Jätte roligt.. Men snart blir det träning och sen efter blir det fest på offensiven! :)

Så nu ska jag få klart matten.. Lägger in en bild på min outfit innan jag sticker till förfesten!


Pauline

Nyttig kväll

I fredags hade vi myskväll framför Idol. Sara, Ida, Emma och Emelie kom hit och alla hade med sig lite olika snacks. Och det blev ett väldigt nyttigt godis bord. Men gott blev det!! :)

Vindruvor, morötter, solrosfrön,ananas, kiwi, russin och pepparkakor.. Okej pepparkakorna är det mindre nyttiga men bättre än godis ;)








Pauline

Some outfits

En dag blev det,




Kofta från H&M
Klänning från Vila
Leggings från H&M










Och en dag,



blev det en naturlig look.







Och lördags blev det utgång på Mobergs,


Kofta från USA
Flätat skärp från en Gina Tricot klänning
Guld aktigt långt linne från H&M
Och leggings från H&M








Nu ska jag byta om för om en stund ska jag till gymmet med Sara och Jerry :)!!




Pauline


Träning

Nu sticker jag ner till friskis med Jerry och tränar! :) Uppdaterar om helgen sen :)











Pauline

There is nothing else

to feel but LOVE!









Vissa dagar kan jag längta efter att ha min älskling här, vissa dagar hinner jag knappt tänka ens eftersom det händer så mycket med allt. Att ha ett förhållande på distans är mindre roligt ibland men från tidigare erfarenheter kan jag lova att it´s only making it better! :) Sen har jag tur som har en otroligt förstående och omtänksam pojkvän.




Pauline


I need my beauty sleep

Jag är uppe sent idag igen, jag är nog halft hopplös. Men jag har för mycket tankar och saker att planera och fixa  helt enkelt. Är snart klar med det jag ska göra till imorgon med projektet och samtidigt är tvn på så det sin tid;)

Det är skönt att vara hemma i lägenheten igen, min lägenhet.. ibland finns det faktiskt inget bättre än en ensam hemma kväll! Fast en S hade varit bra, eller ja helt perfekt!

Nu ska jag skriva klart och krypa ner i sängen! Blir mycket bloggning denna veckan och bilder, jag lovar!!





Pauline



Im back home

I måndags åkte jag hem till Skåne! Och sen dess har jag haft fullt upp med allt!

Jag har träffat vänner, fixat en massa saker, pluggar och mycket mer! :) Framför allt har det varit riktigt skönt med en vecka hemma och kul och träffa alla :)!! Annars har jag bloggtorka och ingen blogg lust överhuvudtaget.

Men det kommer snart igen! :)


Pauline

RSS 2.0