I need to go crazy




Tok fula naglar, jag fick mer eller mindre spel. Ibland behöver man en förändring, något mindre vettigt.
Iallfall fick jag mycket gjort igår, passet och gymmet dödade min kropp lite, sen kom Ida över och så såg vi the social network.. Ganska dryg faktiskt.

Idag har jag varit på spinning och kört stryka i gymmet. Hoppas på lite resultat snart.. Kör dessutom stenhårt med min pulsklocka! Har tänkt om lite idag och bestämt mig för en månad utan onyttigheter, det är värt det.

Sometimes I think too mutch




Men vem gör inte det ibland?
Mitt bästa sätt att sluta tänka på allting hela tiden är träning, halleluja!
Så kör step en timme och avslutar med en timme på gymmet. Det är lycka och det får mig att fungera.
Har slarvat med gym träningen vilket märks big time så det är bara att sätta igång igen, finns inget bättre när man ser hur kroppen förändras. Nörd som man är längtar jag mest tills snön är borta så jag kan springa ute lååångt.



I´m blue blue blue

En fredag med vänner, wii och mys.
En lördag som började med ett hårt spinning pass, wonderfull!
Sen har jag hunnit göra massor, nu väntar köket på en storstädning och jag måste dammsuga, like it or not.
Lite skolfix måste jag också hinna med och ikväll blir det lugnt med melodifestivalen. Jag behövde en lugn helg!








New new new

Mina nya ringar, vad tycks? :)





I know I suck badly at this thing

Jag har haft fullt upp. Jag har inte vetat om jag vill blogga eller inte, om jag vill dela med mig av allting, eller vad jag vill dela med mig av. Men denna gången lovar jag att det blir en fortsättning för den här bloggen men mitt mest privata kommer stanna utanför..

För att uppdatera er hur det har gått för mig så har jag kommit igång väldigt bra med träningen och äter faktiskt mycket bättre. I veckan kommer det finnas lite tips och tricks här! Dock hade jag min svacka förra veckan när jag åkte hem, mycket jobb, kort tid att träffa nära och kära, mycket plugg gjorde att jag fick prioritera lite annorlunda.. Men jag är back on track, kom till Norrtälje idag, åkte princip direkt till spinning passet . Härligt!

Har inte varit så duktig med maten idag, åt åtminstonde en bra frukost!
Knäckebröd med ost och gurka, lite yoghurt och en kopp te.
Sen fick det bli en macka till lunch med räkor, en kopp med nudlar och två mackor till middag.
Och ett päron och lite nötter efter träningen!

Nu måste jag sova, skola imorgon. Och jag har köpt två snygga ringar, visar imorgon!
GONATT!

This is so fucking good

En ytterligare dag av träning, mina ben kommer vara så döda imorgon. Dagen började med fibergröt, äppelmos och lite laktos mjölk. Det fick jag trycka ner kan jag lova, nasty as hell men det är bara att vänja sig, JADÅ! Annars har jag fått i mig lite frukt, lunch och middag bestående av pasta och skinksås och mycket sallad. Lite fil fick det faktiskt bli nu ikväll, sjukt hungrig efter träningen.. Har nog insett att jag inte kommer komma någonstans utan bra diet med mycket energi.

Fick iallfall två olika pass på gymmet som kommer döda mig, världens bästa instruktör åtminstonde på friskis. Så nu ska jag släpa mig till vikterna fyra dagar i veckan och dessutom klämma in kondition. Hej spinning! Riktigt skön känsla att vara på gång och att det faktiskt kommer synas resultat snart, LIKE. Dessutom är jag inte alls lika sugen på socker längre, träning är good!

Life is good, töntig jag är nu. Imorgon består av skola, fixning av hår, coaching samtal, träning:D!

RSS 2.0