Some things in life are for free

Jag är helt slut, en dusch sen kommer jag somna direkt.. Haft mycket att göra hela dagen på praktiken men det är bara kul. Fick även ett påskägg av butikschefen, väldigt snällt, regions vm och regions chefen var på besök idag också. Kände igen den ena tjejen, inte konstigt för hon hade jobbat lite på H&M när jag jobbade där också. Annars känns det som det går väldigt bra på praktiken, kanske kan få lite timmar till sommaren vilket känns jätte bra.

Mina tankar är överallt idag, överallt och ingenstans. Så idag tänker jag ta en lång varm dusch och sen sova de behövs!


Some days sucks so badly

Min morgon var totalt jävla misslyckad, allt som kunde gå fel gick fel. Men tog tag i mig själv, släpade iväg mig på praktiken och satte ett smile på läpparna. Och om min dag blev bra?
EH JA.
Lunch med Lotten:D och sen gick allt som smort på praktiken. Har kört mamma till Malmö och nu vankas det plugg.. Mindre roligt..





to breath without no air.


If I can´t do this with you i´m gonna do it without you






Then Im here again, on my own.
Jag vill så jävla mycket.
För mycket.
Men jag vet att jag kan, jag kan själv.

Jag hjärtar kung fu panda







It´s only love, love, love

Jag har sökt jobb,jobb, jobb, jobb hela dagen. Men det känns bra!
Jag saknar min lägenhet, min säng. Att bo själv är det bästa som finns, nästan alltid iallfall.
Jag borde tvätta typ hundra maskiner tvätt nu, men jag vill helldre krypa ner i soffan med täcket framför New Moon. Dessutom är jag sugen på kladdkaka eller chokladbollar idag igen. Sa jag att jag är totalt hopplös? Hårdträning när jag åker tillbaka igen eller vad!

Nu ska jag försöka tvätta lite, sätta på lite glad musik och plocka undan...

If you are sad, find something to be happy about

Jag har alltid intalat mig själv att med olycka kommer lycka.
Att det alltid finns något positivt i allting, no mather what.
Ibland kanske det inte känns så, men om man själv försöker se allt positivt, alla små saker, alla stora saker, alla mindre betydelsefulla saker så finns det alltid något som är bra.
En positiv inställning ger ett bättre liv, åtminstonde ett steg på vägen, en lättnad.
En sak är säker, lycka kommer inte bara sådär, vi måste kämpa alltid och då får vi det vi vill tillslut.

But you can´t have it all.


Sometimes we reach the end but then we drag us up again

En hemmakväll, en film 2012, några chokladbollar mer i magen.. då är det okej med en slapp söndags outfit.

Scarfs från NK
Kofta från ... minns inte
Tights från H&M
sidenband




What is love?

Ibland är dagarna jobbiga, denna veckan har varit skit. Men im back on track! Har handlat present till Josse idag, Peder kommer snart och hämtar mig. Sen blir det drinkar, smink, kläder och sen hem till Josse för födelsedags party! :) Helt okej att dansa i trosor till what is love, inte sant??




























Today is crazy

Jag är snart klar med mitt cv
Jag har hunnit plugga lite
Jag sökte fyra kurser till hösten i förrgår, GALET....danska, affärsengelska, freds och konflikthantering och ryska.
Jag ska snart köra H till Lund
Sen ska jag och Melker springa en runda
Och senare kommer Sosso hit för plugg, mys och en kvälls runda:)


Ska halsa kaffet nu och köra H!

Det är som du sa

Att du ska ju ändå flytta så du behöver inte anstränga dig lika mycket då.

Jag har gett upp dig,

Give me some hope






And the weekend was so good

Underbara människor.

I fredags blev det mys kväll hos mig med Peder och Sosso, vi såg bröllopsfotografen:) Sen i lördags fyllde Peder 21:D Så vi åkte till Lina först och fixade Saras hår, handlade det sista och sen åkte jag hem för att göra en jordgubbstårta.. Tårtan blev fin, packade ner lite saker sen åkte jag hem till Peder igen. Vi fixade med allt och åt tårta såklart! Tjejerna kom senare och sen blev det mat, dricka, spel och massor av prat, hur trevligt som helst! Tänkte tigga till mig lite bilder imorgon, får bli mer bloggande då.. Men hur som helst var dagen och kvällen mycket lyckad! Taack tjejer!:D

Nu blir det sängen, praktik imorgon...

You give me hope








Today it not a good day

När man vet att man måste göra något som man inte vill.
När man inser att det inte har blivit bättre.
När man inser att man måste göra något åt det fast att man inte har någon ork till det.
När man önskar att man kunde sova igenom en hel dag, en hel vecka för att slippa tänka.





Im so tired but I like it so its okey

Praktiken is killing me, är helt slut när jag kommer hem..

Men dom senaste två dagarna har jag träffat Sara, i söndags kom hon hit efter jobbet sen pratade vi massor, jag packade upp och sen lagade vi mat. Sen igår började min praktik på Gina Tricot, känns verkligen rätt och alla är trevliga. Efter praktiken hämtade Sara mig, vi körde och handlade lite inför lördag, var nog på citygross en hel timme haha. Vi skulle också ha kollat gymmet och solat men båda var helt slut så vi åkte hem istället.. Hem, packa ner lite saker och sen somna intill X, mysigt :)

Idag har jag haft praktik hela dagen och nu ligger jag i soffan helt död.. en dusch och sen en säng känns inte helt fel just nu.. Tänkte förrresten börja lägga in en dagens outfit varje morgon, kommer bli neutralt på praktiken.. Måste helt ha Gina kläder eller neoutrala kläder. Imorgon ska jag luncha med Emma!


I need you

Igår kom jag till Lund, resan gick bra och allting flöt på. Pappa hämtade upp mig på flygplatsen och sen åkte vi och kollade på Hannes handbolls match! Pappa fyllde år så blev god middag ganska sent för hannes hade fotbolls cup och jag hade gjort en tårta till pappa! :)

Lägger in lite bilder senare, ska städa huset nu, tvätta och packa upp min väska..



Det går inte bra nu

FAN FAN FAN. Bara kolla högen, det kommer aldrig få plats. skjut mig! jag har inte ens räknat in skorna i högen.










Sometimes we can´t have it all

Sista dagen på första lian avklarad! :) Känns lite tråkigt faktiskt. Efteråt var jag helt död, en kopp kaffe och lite sömn på bussen gjorde allting värre. Släpade mig inom systemet, en flaska rosé vin CHECK! Sen iväg mot gymmet, jag ville bara hem och lägga mig i soffan men sen tänkte jag på veckans intag av socker och drog mig dit. Dumt gjort! Min fot ville inte idag, fick springa kortare tid vill ju inte slita upp det igen. Och nacken var paaaj! Så blev mest sjukgymnastik, alltid något!

Lite godis till middag har jag fått ner, bra där.. Har precis hoppat ur duschen, ska fixa håret, slänga på mig lite kläder och sen ikväll blir det vin! Antagligen ganska lugnt eftersom vissa ska jobba imorgon och min buss går härifrån halv åtta imorgon... Så nu ska jag fixa håret, springa runt i trosor och sjunga till happy music!









Mindre snygga skor men ACK så sköna att springa i! Känns bra att mina träningsbyxor sitter löst också, im on my way!

Sara kanske har lite rätt i vad hon säger...

Pauline säger:
fy fan vad trött jag är. är sjukt speedad

Sara säger:
Hahaha Bra kombo! åh jag måste sova snart, blää!

Pauline säger:
noot. borde duscha

Sara säger:
jobb imorgon 10-20.15
haha såhär sent?

Pauline säger:
funny! hha. ja det är inte sent. borde fixa lunch. vet inte vad jag ska äta . kanske får köka spagetti om jag orkar. eller koka ägg. ägg och falukorv kan man äta det haha

Sara säger:
Haha som sagt, du är bäst på att planera!

Pauline säger:
jag vet borde få första pris


You don´t know how long I have wanted to touch your lips and hold you tight

Jag är på galet bra humör idag! Dock var det mindre kul att bussen från lian var 25 minuter sen, att jag stod ute och att mina ben var galet röda. Kan tilläggas att jag gick hem också i SNÖ storm. Väl hemma har jag dansat  runder till glee cast låtarna, diskat, packat och fixa här. Och jag har tryckt ner en semla..

På tal om semla, imorgon är det skärpning igen, gymmet efter jobbet och sen drar vi in på sötsakerna igen. Skulle behöva träna nu är grymt rastlös.. Så därför ska jag packa lite till!


Man lär sig alltid något

Utdrag från boken "Ljusfolket"


"För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma.
 Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släpppa det.
 Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper som ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsit håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
 Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det."


Den här texten har så rätt om så mycket. Och livet är faktiskt för kort för att ha dåligt samvete överallting.

You make me happy

Idag är jag helt slut, jag är helt slut varje dag. Jag känner mig rent av osocial varje dag, men lian is killing me! Idag vaknade jag i halv panik, insåg att FAN jag ska gå om 15 min.. Som tur är så behöver jag bara slänga på mig understället och lite kläder över, sen springa till bussen. Jag hann, jag var t.o.m tidig! Det ni!! Hann med bussen till jobbet, ja då börjar det tjuta i bussen och vi stannar mitt ute i INENSTANS, tillslut kunde vi köra vidare så kom till lian. Sen har jag sprungit mellan bake off, kassan och frukt och grönt hela dagen, varierat är bra! Efter jobbet gick jag direkt till gymmet.. OKEJ, jag råkade gå inom H&M.. och bli fattig. Men tränade iallafall 40 minuter på löpbandet, 30 sprang jag och 10 gick jag. Gick hem i SNÖ stormen.. och sen har jag typ dött..

Har så mycket att göra men ingen ork, min lia rapport, diska, packa... you name it! Istället ska jag krypa ner i sängen med Carolina Gynnings bok.

Today is better

Idag är jag helt död i kroppen, hade en rolig dag på lian också. Känns som jag börjar lära mig lite mer, finns mer att göra och lära! Efter lian somnade jag i soffan hemma, hittade på en pastasås till middag som blev lyckad och nu har jag tydligen tvättid... Lite lia rapport och jobb sökande måste hinnas med!


Spagetti med
Lax
Spenat
Matlagningsgrädde
En vitlöksklyfta
och lite salt









Jag har en helvetes jävla skit dag

Så här kommer lite bilder från där jag har spenderat min lördag och söndag. Lugn för själen var det ja!






I love colors







Kofta från H&M
Scarfs från...
Skjorta från Ralph Lauren
Jeans fråm Tommy Hilfiger






RSS 2.0