Smygtitt

Såhär bor jag just nu.









I need to run like a maniac this week

Denna helgen har varit underbar av en anledning, jag hade besök av mitt hjärta. Men tiden gick sådär jätte mycket för fort och sen var det söndag och dags att säga hejdå igen. Just nu är det nog enbart min besatthet av min kalender som får mig att stå ut. Eftersom idag får jag åka hem om nio dagar och stanna hemma i två veckor, eftersom Sandra kommer på besök i helgen, att jag sen får spendera tio ytterligare dagar i norrtan och sedan åka hem två veckor för att avsluta med att åka upp två dagar och flytta till skåne. Tiden bara rinner iväg och glad är jag för det.

Förra veckan gick träningen och kosten riktigt bra, dock lär jag få svälta och springa tills jag dör denna veckan efter helgens intag.. Skärpning pauline AHL! och jag skojjar inte, pizza, mc, godis, vin, glass you name it. Lär gått plus ett kilo denna helgen, tur jag ska svettas ihjäl på gymmet imorgon då! Kanske blir en löprunda dessutom, finns faktiskt inget bättre än att springa!! Som sagt NY vecka NYA TAG!

Ledig idag, ledig imorgon sen skola, ons, tors, fre. Då ska det tryckas in en klippning och slingor vilket verkligen behövs eftersom utväxten är enorm! Idag fick det bli utflykt som slutade på thuns som är lite som ullared, fanns lite att fynda och jag fick med mig hem ett par gummistövlar från Esprit.







Gymmet tog död på mig

Javisst.
Det tog emot att gå dit idag efter en mindre nyttig helg... Två timmar senare var jag helt död i kroppen, styrketräning och konditions träning, jadå! Har hittat en grymt bra app, Shape up! Där kan man hålla koll på exakt hur mycket kalorier man får i sig, fett, kolhydrater och protein. Dessutom kan man föra in sina träningspass, super bra faktiskt!

Annars idag har jag tvingat mig själv till att städa lägenheten och tvätta sånt kul som bara måste göras tyvärr. Och nu väntar disken på mig, skjut mig! eller nej ge mig fredag, låt denna veckan gå fort tack!


night lovers.

Like I love you

Ja jag erkänner, jag har tappat bloggandet lite, IGEN. Skärpning jag lovar! Helgen har varit great iallfall, blev en kväll med pizza och film, en lördag med 4 filmer i rad och vin på kvällen. Idag har varit en slappedag, glee hos Jerry och handboll, film nu. Jag behövde en sån här helg. För nu är det mycket skola.

Jag längtar faktiskt hem lite nu, som tur är kommer min älskling på fredag. Varför är det alltid så att man längtar extra mycket ju närmre man är? Men det är bra, det blir sådär pirrigt i kroppen när man bara är sådär galet kär.

Nu borde jag sova, spinning imorgon bitti och städ/tvättdag. YEAH!

´cause baby you´re a firework











Vad tycker ni om mina nya skor?
Just nu lutar det åt att behålla..
Den vita stickade tröjan kom också med posten idag, like!

Tips på nyttig, billig och enkel middag








Grönsakssoppa!
Det går fort och är enkelt.
Jag skivade grönsakerna på bilden i tärningar, hällde upp vatten i en kastrull och lät det koka upp. Sen är det bara att lägga i grönsakerna, börja med den som tar längst tid. Ha i salt, lite citronsaft och grönsaksbuljong för extra god smak. Jag slängde i lite selleri också på slutet och det blev super gott!

Förrutom att laga mat idag har jag varit på spinning, varit ute och gått och fikat med Ida och Erika. Nu borde jag fortsätta med min undan plockning.. Sara kommer nämligen hit imorgon och just nu ser det ut som ett världskrig. Lägger in en bild på mina nya shoes och min nya tröja innan det blir sängen.

Dag tre med yoga

Efter en heldag på biblioteket med grupparbete blev det Yoga på gymmet. Kan nog vara den sämsta yogan jag varit på tyvärr, just den sidan vi hamnade på skulle tydligen lysrören vara tända på.. Så någon räddning av min huvudvärk eller avslappning det blev det inte. Fast kan tillägga att jag absolut inte kunde låta bli att gå fram och påpeka ljusrören och till nästa gång skulle det vara helt släckt, så nästa vecka kan yogan nog få en ny chans! Har haft ganska ont i kroppen idag så var skönt med något lättare pass men imorgon ska jag svettas på spinningen!

Nu blir det sängen..


What a day

Började med skola, lektion i ledarskap med gruppcoaching. Skolan är riktigt bra just nu, kan vara eftersom vår lärare är extremt bra. Under dagen fick jag två samtal, två samtal som verkligen gjorde min dag. Herreguud vad allting har vänt! With bad things come good things, så jäkla sant!

Har också släpat iväg mig själv till gymmet med Erika och Ida, riktigt skönt! Känns faktiskt mig rejält motiverad att gå dit tre gånger till den här veckan. Så nu är det bara att köra på resten av veckan och sen kollar jag efter resultat på fredag, kan ju erkänna att musklerna värker enormt redan, high five!!

Hänger ni med eller?

WOOP WOOP!

Tre veckor utan alkohol är det tänkt.

Fem dagar slaveri på gymmet i veckan.

Inga onyttigheter utan bara nyttigt och gott!

På måndag alltså imorgon börjar jag, ska ner och köpa gymkort snart sen kör vi! Och dessutom tänkte jag dela med mig varje vecka om hur det går med bilder, vad jag gör och framförallt vad jag stoppar i mig. Så häng på om ni vill, idag börjar jag med att:

Köpa gymkort
Handa hem nyttig mat
Väga mig och mäta lår, mage, midja, armar eftersom det är där jag kommer se mest förändring.

Nu jävlar !
Ge mig handbolls kroppen tillbaka tack!





When the night is young

Gårdagens outfit blev såhär!




Kvällen blev lyckad, dock mindre kul med klibbigt golv idag men det är smällar man får ta ;) Började här med förfest och inom kort var hela lgh full av härliga människor. Har lärt mig ett mindre snyggt ord "BULLE" heter tydligen taxi här? Sen slog vi klackarna i taket på teatern, några drinkar senare fick det bli hemgång.. observera GÅNG, yes i snön i mina fina mocca stövlar, skjut mig! Kom iallfall hem, drog på efterfest och klockan fem däckade jag rent ut sagt i min säng. TACK för kvällen!

SNEAK PEAK




Igår fanns det en röd klänning kvar i rätt storlek.. så jag var ju bara TVUNGEN att ta med mig den hem. Annars börjar stången bli full med kläder, oops! Och min lägenhet börjar likna ett hem, härligt! Bilder på det?
Jadå, imorgon! Iväll blir det vin med klasskompisar!

Hey Hey Hey








Älska tant blusen från Gina Tricot.

Fresh start from a long break

Ja, det är sant. Efter ett väldigt långt uppehåll så ska jag försöka ta tag i bloggandet igen. En ny design inom kort och sen massor av nya snygga saker ni bara måste se!


RSS 2.0