Anything you can do, I can do in broken heels

Snö, snööö och massor av snö. Min dag började med personal möte och därifrån gick jag hur glad som helst. Jag älskar verkligen min praktik/ mitt jobb! Minuset idag var min bad hairday annars har det varit massor av omhängningar och kunder.. och kaffe pauser. Ibland är det ett stort plus att jobba med lite äldre;)

Duschen nu och sen ikväll blir det en sväng ut till center syd med Peder och hennes mammi ;)

So loooong, loooooove


Fråga tanten om hjälp?!

Ja ni hörde rätt. Idag blev jag kallad tanten, sen när ser jag ut som en tant? Dumma tant som kallade mig tant. En farmor kom in med sitt barnbarn och skulle be mig om hjälp. Då säger hon till sitt barnbarn: Vi ska fråga tanten i kassan om hjälp.

Och lite chockad blev jag att jag små skrattade och då blev tanten generad och sa att du är ju faktiskt en tant för mitt barnbarn. Men om jag ska vara ärlig vet jag inte om det är värst att bli kallad tanten eller flickan.

När man går till praktiken/ jobbet glad och kommer hem glad

Jag har nog min bästa praktikplats ever just nu, dessutom har det blivit mitt jobb. Och med lite tur kanske det kan bli mitt jobb framöver med, det skulle vara perfekt.

Kvällen måste bli plugg, förbereda inför coaching samtalen. och lite lia plugg är ett måste.


This is what mondays are for

Att ta tag i saker som man låter ligga över helgen. Ni vet kontoutdraget man får hemskickat?
Jag slänger det, jag öppnar inte ens det för jag vill inte veta vad jag spenderar mina pengar på.
Och idag tog jag tag i det och kollade, herregud vad onödiga saker jag lägger mina pengar på!!!
Så mitt måndags tips är att kolla upp sina utgifter man har och göra en budget! Det har jag gjort ikväll och då insåg jag vad jag måste spendera på saker som finns varje månad varsesig jag vill det eller inte och vad jag har kvar att spendera efter. Rätt nyttigt!!

Och det är ju så lätt, bara att samla alla utgifter man har varje månad och jämföra med sin inkomst. Och sen får man se vad som är rimligt att lägga på annat! Kan vara bra nu när det snart är jul!

I just love shoes








Who said it was easy when it´s so hard

När man behöver ladda om batterierna. Jag har inte kunnat träna alls på tre veckor, inte ens kunnat gå ut och gå så idag blir det träning och det kääääääänns så jävla bra! Solariumet efter, stort plus i kanten!


Some red wine with some good friends

Lördag. Rödvin, fina vänner och Tegnérs.



I need you, I need you all my life

You are to good to be true. KÄÄRLEK.








Light colors can be hot if you got some tan










Some things I like right now

Lite dålig kvalité på bilderna. Ursäkta.
Päls, stövlar, klänning med små hjärtan på, kavaj, långa koftor, högklackat och byxdressen.









It´s good to be strong and have dreams

That´s how I survive.
Måndag har varit tröttsam och seg. Jag funkar inte utan kaffe. Praktik, ont i magen, span på fina klänningar som jag vill ha i garderoben eller varför inte på min ny fina vita häst( klädstång). Råkade ju handla på mig en sån sist jag var på ikea den ska stå prydligt i min nya lgh och är Sara snäll kanske hennes fina plagg får en liten hörna! PIMPAD ska den bli, glittrig och baaara tjusiga saker sen om det betyder att jag måste ta med mina finaste saker 65 mil bara för att det ska bli snyggt, det är bara att gilla läget. Ni ska få ett inlägg imorgon med tjusiga klänningar som jag gärna skulle pimpa min klädstång med!

Annars så vill jag för mycket alltid. Det är så jag funkar, jag tänker mycket, planerar och drömmer. Som till våren ska jag läsa mer matte, kanske lite affärsengelska och hitta en grym praktikplats där jag vill jobba efter juni. Sen vill jag jobba massor, åka någonstans typ PARIS en weekend och bara shoppa loss eller kanske LONDON? Till hösten har jag något nytt på g som kommer ge ganska bra extra cash varje månad om 1,5 år. Eller så kanske det blir mitt framtida yrke, who knows? Sen mitt i den här röran ska jag också flytta hemifrån helt.

Ibland vill jag för mycket men drömma kan man alltid göra det är det som driver mig!

En outfit från igår. Skinnjacka (trotsar den äckliga kylan!), päls (i love), silver halsband, olivgrön skjorta, tights och mina över snygga stövlar.



Three weeks later and I´m still sick

This  sucks so badly!
Men det är bara att bita ihop, för denna veckan är det praktik NO mather what! Helgen har varit så vit som den kan bli, okeeej sensation gör mig lite deppig.. men det kommer ju nästa år också! I fredags blev det myskväll hos Lotten pizza, godis, popcorn och skräckfilm. Igår blev det akuten i några timmar och sen myskväll.

idag ska jag kurera mig, trycka i mig medicin, värktabletter, hjälpa pappa i garderoben där nere, pimpa mitt nya block ( har pyssel flipp idag), tvätta, klippa i kläder och sen borde jag verkligen byta om.. pyjamasen har blivit min bästa vän den sista veckan. BAD.





När man behöver inspiration



When life is going good

Tisdag. Andra dagen på Lian på POLARN O. PYRET där jag förövrigt redan trivs som fisken i vattnet! Idag blev det ingen sovmorgon istället fick jag massor gjort har hunnit plugga lite, åka och byta däck vilket tog tid eftersom jag såklart behövde nya däck.. living the dream! NOT! Och sen var det ngt annat skit som inte funka så blir att åka dit igen, jag som älskar det. Bilar är något jag inte kan ett piss om eller vill lägga tid på, det ska bara funka och gör det inte det så är det någon som blir nerringd.

Ínnan praktiken blev det denna outfiten! Halsduk lånad av mammi, skinnjacka, svart linne och svart kofta, mina nya coola byxor och låga stövlar på det!


Sometimes you have to say NO

Maffia förfest, hallands nation, tequlia, dans, inflyttningsfest och tegners.

Bra helg! :) och imorgon börjar praktiken.



RSS 2.0