This feeling makes me wanna do something totally crazzzzy

Imorgon går vi in på sista lia veckan, hur sjukt är inte det på en skala? SICK!
Tur är kommer jag tillbaka för lite jobb nu under jul och nyår, jag kommer sakna alla underbara personer där!
För dom har inte bara tagit in mig som en i gänget utan varenda en är väldigt mån om att lära mig allt dom kan. Så nu måste jag hitta på något fint att ge dom på fredag!

Annars har helgen varit full av mys, underbara vänner och utgång! Idag har jag fullt upp,
städat rummet CHECK
skrivit klart lia rapporten CHECK
tvättat CHECK

kvällen blir pizza och väldigt mycket mys!


If you look like shit you fell like shit

Vad jag vill säga är att alla har en chans att påverka, att förändra något i sitt liv bara man har viljan! För vill man något så gärna och ger sig fan på att klara det så klarar man det. Jag vet för jag har klarat något svårt. Och min vilja är enorm likaså mina mål och drömmar. Jag har blivit stark igen och jag vet att jag klarat allt bara jag ger mig fan på det. Att skriva listor gör många men det stressar bara mig, välj istället en sak som du ska klara av och beta av den först, sen kan man ta nästa. Iställer för att göra allting på en gång så beta av sak för sak, välj olika tider då du ska sitta med just den saken. Planera din tid, ta inte på dig för mycket, våga säga ifrån och glöm inte bort att vara galet spontan ibland! Och det viktigaste tro på dig själv, för om du inte tror på dig själv så tror ingen annan iheller på dig.




For christmas




Better now then never

Lite dåliga bilder men vad gör det. Två outfits från förra veckan. So last week men so what. Jag har tappat bloggandet lite, mycket händer faktiskt. Praktik två veckor till, skoluppgifter som ska fixas osv. Dessutom har jag och Peder börjat springa ihop, perfekt! Och dessutom är jag kär.






RSS 2.0