Efter en jätte bra helg

SÅ åker jag tillbaka till Norrtälje.


Jag hoppar alltid på nästa tåg utan att veta vart jag kommer hamna

Varför vill jag alltid ha något annat än vad jag har?

Idag vill jag åka långt långt bort. Jag vill bosätta mig långt långt jävla bort. Jag vill bo i ett annat land, typ USA? Typ Australien, typ Nya Zeeland, typ England. Jag vill kunna gå till den där stranden, få sanden mellan tårna och ha en brun kropp. Jag vill prata engelska dagarna långa.

Därför ska jag läsa affärsengelska, ta nån kurs i skrivande och sen försöka få praktik på en butik som finns i hela världen, för i Sverige tänker jag inte bo! Jag har hoppat innan och jag gör det gärna igen, man vet aldrig var man hamnar men om man aldrig vågar chansa så får man aldrig uppleva något iheller.


When the summer comes




Have you ever tryed to sleep with a broken heart

Sitter på tåget hem till LUND nu, eller kan man säga hem? Det är ju mitt hem men samtidigt inte längre, mitt nya hem är ju i Norrtälje. Det känns iallfall som hem och att komma ner en kort visit och hälsa på är det bästa som finns. Dock är jag mindre nöjd med mitt val att åka tåg, va fan tänkte jag med? Visst, det var billigt och jag tänkte ah det är säkert okej. 5 och en halvtimme ska det ta. Vi är redan 1 timme försenade. Dessutom sitter man som en kratta och tåget känns som det är ifrån 1900 frös ihjäl. Fyra toaletter på heeeeeeeela tåget fungerar, underbart. Jag får hålla mig i några timmar till helt enkelt! Dessutom är det typ porrbelysning här inne, så att läsa en bok kan jag ju utelsuta direkt.

Annars idag har jag haft lia, stressat hem och packat klart. TACK anton! Han räddade mig lite idag, jag är lite oplanerad, bara lite!


Fuck you

Varför blir jag inte förvånad?
Herregud.
Gymmet nästa, springa bort dig dig dig dig.


I´m thinking of you

Idag vaknade jag med nackont, så jag fick hoppa praktiken idag, vet med mig att om jag anstränger mer idag blir det bara värre. Så snart är jag påväg mot gymmet för träning så förhoppningsvis mår nacken bättre imorgon! Annars idag har jag fått mycket gjort, har suttit med Lia rapporten så imorgon ska jag ta med lite frågor till praktiken som jag behöver ha besvarade :) Inget latande här inte!

Annars idag tänker jag på dig, I know this feeling! Och nu ska jag laga pannkakor!


Melker

Min lilla vovve.












Try sleeping with a broken heart

Den spelas om och om igen i min Ipod. I love!







Today I need some sun and my long blonde hair back

Åhååh!
Kyla, ren jävla kyla. Imorse kunde jag inte låta bli att slänga på mig mina termobyxor och när jag väl gick ut kände jag mig som jag skulle gå direkt till skidbacken. Inte okej, men va fan är det kallt så är det! På lian var det helt okej, alla är trevliga där vilket är bra! Sen om livsmedel är något för mig det är en annan sak, men lär mig väldigt mycket där. Idag fick jag mig själv till att mala köttfärs, trodde jag skulle spy! Men det gick bra, kommer dock inte äta kött på rätt länge, heeej vege! Har också lärt mig göra super fina semlor idag.

Helt slut i kroppen är jag, har faktiskt lagat lite mat, diskat och plockat i lägenheten, känns bra! Fått fram resväskan och hunnit packa har jag inte, får bli imorgon. Jag ska som sagt åka till Skåne på torsdag, I HOPE. Vädret är ju som det är nu men förhoppningsvis så ställs inte tåget in. Känns som om jag borde duscha nu sen hoppa i säng, ska nämligen upp 06.00.. Jobba till 14 och sen träna efter jobbet.

Idag vill jag vara såhär blond igen, såhär brun igen! På fredag blir jag ännu ett steg nämre blond, det känns underbart!








A day more and it feels more away than ever

Jag har haft en bra helg. Jag är helt slut efter första lia dagen så jag ger er lite av min helg i bilder.



Jag & Alexandra






Jag & Kim






Nu blir det sängen, Gonatt!!

Brown, blonde or black?

Jag vet inte hur många gånger jag har bytat hårfärg. Men jag vill göra det igen.
Jag tror på blondt!
Vad tror ni?:)






En känsla av lättnad

Arbetet är avklarat, tentan är skriven och JA det är helg!!!! Ska snart iväg och träna med Emma och Sara, sen ikväll blir det en lugn myskväll. Kan behövas! Har pratat med min första lia idag också, så på måndag börjar jag, fick lite uppgifter att fixa till måndag också så får väl göra lite av det ikväll..

Nu är Ipoden fylld med ny musik och humöret är på topp!



Today at the doctors office

Jag var på en undersökning och fick frågor om allt möjligt.  Och då kommer frågan "Hur ofta dricker du alkohol i månaden?"

Jag kan erkänna att jag tänkte innan jag pratade, så mitt svar blev : eeh, jaa typ två MAX...

Min mamma har lärt mig att det är fult att ljuga, haha.. Men ärligt talat vad säger man?





Ohh, caught in a bad romance

I have this bad, really bad feeling.


Idag har jag haft en lång, dryg dag i skolan. Redovisningar stod på schemat och det tog tid, lång tid! Vårt blev bra och det känns riktigt bra faktiskt. Så nu får vi se vad vi får för betyg! Det blev lite tjafs också, vissa människor säger jag bara. Fattar inte hur vissa ens kan få lov att gå utbildningen... Ikväll har jag bara pluggat med de andra och sen nu sitter jag här, halvdöd. Dusch och säng på det, kan inte bli bättre. Imorgon är det tenta och efteråt är det äntligen LIA i 7 veckor! Skönt att komma ifrån pluggandet lite.



You told me you would fix this, but you didn´t.




Jag är lite kär i Hanson idag, bara lite

Jag har fått en crush på Hanson. Flashbacks OH yeah!






I will come to you, Oh I come you, Ooooh I come to you.



A picture says it all this day






You never know what the furture brings

Men ikväll känner jag hopp.






I know that we are young


And I know that you may love me,
But I just can't be with you like this anymore,
Alejandro

She's got both hands
In her pocket
And she wont look at you
Won't look you at
She hides through love
En su bolsillo
She got a halo around her finger
Around you

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing to loose


Jag hjärtar Lady Gaga.

You got me wondering why I like it rough

Två dagar senare har jag lyckats få lite mer färg från solariumet, det behövdes! En stendöd mobil i några timmar men som lever igen, tur var det. Jag har lyckats ta mig till gymmet och ta ut mig ordentligt och jag har även tryckt i mig en semla, LÄS hemmagjord.







State of play

Jag har lyckats dra på mig en rejäl förkylning, mindre bra. Och en infektion så lär inte bli träning denna veckan för mig. Så än sålänge har jag spenderat min dag nerbäddad i soffan framför OS. Har hittat lite jobb jag ska söka dessutom, bra där! Har också fått iväg ett mejl till min praktik plats.

Hyrde filmen State of play igår, men så var det ju Wallander på tvn så ska se filmen nu istället. Har sett den innan i USA på bio, en bra film och dessutom är den inspelad i DC. Alltid kul när man känner igen sig! Annars har jag alldeles för mycket att göra, måste plocka undan lite här, diska och dessutom plugga. Har tenta på fredag och det känns hopplöst. Så det lär inte bli en rolig vecka för min del, ekonomitenta också för den delen...

I´m moving on

Igår blev det 25 års fest, men först vin hos Jerry med Elin, Hannah och Stephanie. Jag hade roligt men det var tyvärr inte jätte mycket folk på festen men vi gjorde det roligt och det var iallfall bra musik! :) Sen väl hemma igen blev det makaroner och köttbullar hos Jerry och halv sex drog jag mig hemåt. Bra kväll!














Jag & Elin








Nä jag är inte bitter alls

Alla hjärtans dag. SUCK

Något jag alltid har tyckt om, kan bero på att jag alltid har delat den med någon. Jag skämtar inte när jag säger att idag förföljer kärleks låtarna mig och texterna i låtarna är ju rena pikar. Jag skulle vilja säga att Alla hjärtans dag är så extremt överskattat, men det tycker jag bara nu, för ett år sen hade jag blomstrat av glädje. Idag är jag bara sorglig och jävligt bitter.

Om jag tänker efter så brukar alla hjärtans dag inte vara så speciell för mig egentligen, visst min familj ger mig små söta saker och kort vilket uppskattas otroligt mycket. Men förrutom händer det inget speciellt. Många gör alla hjärtans dag till en stor speciell dag, vilket är sådär putti nutti gulligt och romantiskt, som jag idag kräks på.

Det är fyra, FYRA år sedan alla hjärtans dag var den lyckligaste dagen i mitt liv. Så egentligen kommer denna dag alltid vara speciell.
Men neej jag är inte alls bitter.



From trashig cleaning lady to party princess

Nystädad lägenhet CHECK
Tvättat CHECK
Diskat ..... snart
Duschen NU!


















Beacuse I see your true colors

and thats why I love you.

Jag skulle vilja påstå att jag ser nya sidor av mig själv lite för ofta nu, både bra och dåliga. Jag har förändrats till både det bättre och sämre. Mina nya dåliga sidor är något jag absolut inte uppskattar och som måste bort. Men alla förändras nog efter en stor förändring i sitt liv har inträffat.

Jag tänker alltid leva i nuet,
för imorgon kan det vara försent.

I wanna dance with somebody

Spelas på hög volym hemma hos mig just nu! Har haft en städdag, har tvättat massor och nu ska jag städa hela lägenheten ordentligt.. Behövs!

Annars idag har jag hunnit ner en runda på stan med Jerry, har inhandlat present till 25 års festen ikväll. Kommer nog bli kul! :) Igår blev det vin kväll hos Jerry till halv fyra på morgonen, såg lite av OS invigningen sen somnade jag typ direkt. Lägger in en bild på kvällen outfit sen! :)


If you´re not the one







Jag är helt slutkörd. Körde intervall träning på löpbandet i 50 minuter innan... Och nu har jag lyckats göra lax och potatis, blev lyckat! Ska slänga på mig lite andra kläder och gå in till Jerry för lite vin.



From my bed to the treadmill

Jag är totalt slutkörd, ligger i sängen nu och skulle utan problem kunna ligga här resten av kvällen. Men jag har lovat mig själv ett pass på gymmet.. Dvs 30 min på löpbandet( springa), tio gåendes och sen 20 på crosstrainern. Känns bra, har gått från 12 minuter att springa till 25 minuter och idag 30 minuter. Så det går framåt! Sen lite stryka med boll efter!

Annars idag har min dag bestått av enbart projekt plugg..+ massor av snusk prat och skratt.. Somvanligt i vår grupp, men tur att vi har så roligt annars hade vi aldrig orkat med projektet. Får se vad det blir ikväll, ska laga god mat iallfall och se lets dance!



Today is a good day


Idag lyckades jag försova mig. Bra där! Ida väckte mig precis innan skolan började så fick skynda mig iväg till skolan, missade genomgången.. Inte så bra. Men tur jag har vänner som är duktiga lyssnare! Sen har vi bara haft projekt arbete hela dagen lång! Och det är inte slut ännu, ska slänga ihop en kaka snart, blir nog kärleksmums! Och sen steka lite pannkakor. Sen blir det plugg ikväll också... Men glee hoppas jag att jag hinner se, veckans viktigaste ! .... Men faktiskt, det är ju det bästa tv programmet ever.

Har lyckats få en lia plats nu, riktigt skönt. Blir på Gina Tricot i Lund. Så nu ska jag bara jaga IKEA till nästa period. Men Gina kommer nog bli bra :) Butikschefen var jätte trevlig så det är alltid något!



Idag har jag en kofta från H&M,
en blus från H&M
och jeans från Miss sixty!
























En onsdag

Kom nästan precis hem från mötet med projektet vi har i skolan.. Är helt slut! Men vi fick mycket gjort, vilket känns bra. Blir nog en lika lång dag imorgon med..

Ska väl äta något litet nu, för om en timme blir det träning med Sara. En halvtimme på bandet och en halvtimme på crosstrainern!


Party weekend

Denna helgen kom Peder, Sosso, Emma, Elise och Sape hit! :) Vi shoppade, var i gamla stan, fikade, åt god middag, hade en lyckad utgång i stan och sen blev det fest i Norrtälje också. En lyckad helg!! Bjuder på lite bilder så får ni se själva hur bra vi hade det!!








































Ibland är tankar bra

Och ibland är dem dåliga.

Jag kan inte hjälpa att jag blir besviken, sårad och ledsen.
Imorgon ska jag springa på bandet tills mina ben inte orkar mer, jag behöver få bort lite negativt ur mitt liv och få in lite nytt positivt.


I´m back on track!

Jag har fått lite hjälp av Peder sarapeder.blogg.se och av Emma emmaebba.blogg.se med bloggen. Så nu tänkte jag börja blogga lite igen! :)


RSS 2.0