Söndag

Söndag, söndagen jag har väntat på så länge nu.. Nu sitter jag hemma hos Ida vi har precis vaknat.. Och snart åker vi hem till mig för att fixa lite saker innan hon kör mig till flygplatsen. Ja nu skrev jag det, flygplatsen, Sebbe och Hannes vet inte om att jag ska möta dem där, de tror att jag kommer vänta på hotellet;)

Nu ska jag gå, fattar ni att jag blir 20 imorgon? Hur konstigt känns inte det.. huum...


Pauline

NYC

Imorgon, idag för er hemma i Sverige så åker jag till New York för att träffa min familj( Sebbe också), ska bli jätte skönt! Ni anar inte vilken lycko känsla det är!

Nu sitter jag hos Ida, vi åt en god middag innan med Niels, lax och potatis och nu är vi helt sluta och propp mätta. Niels har tagit med min dator med sig hem för att laga den så nu är jag dator lös minst en vecka, så om jag inte uppdaterar så vet ni varför !!

Nu ska v se film.

Pauline

När man redan gråter glädjetårar

Att ett sms kan få mig att börja stor gråta, då har man någon som betyder sådär extremt mycket, som berör mig så oerhört mycket, som finns i mitt hjärta med mig alltid var jag än befinner mig. Jag längtar, det var mer än fyra månader sen jag fick vara i din närhet.  Jag kan inte förstå att imorgon ( klockan är faktiskt två på natten hos mig nu) imorgon får jag äntligen krama dig igen, sova brevid dig och vakna upp brevid dig.

Jag har väntat på det här sålänge och imorgon blir det verklighet. Jag måste erkänna att detta faktiskt är det bästa jag har gjort och jag hoppas att jag inte är den enda som tycker att vi faktiskt har blivit mycket starkare och bättre.

jag älskar dig.





Gonatt!

Pauline

När man just spenderat pengar på

sin dator eller rättare sagt en extern hårddisk..

Pengar jag kunde shoppat för.. Attans!


När man äntligen får det man har längtat efter

Jag kan inte förstå att om två dagar träffar jag min familj i New York. Känns helt ofattbart eftersom det inte känns alls längesen jag och Sebbe satt och sa snart ses vi bara två månader kvar, baaaaaara två månader. Nu är det två dagar tvååå dagar!

Och jag har jätte mycket att göra innan söndag.

Städa klart mitt rum, tvätta klart alla kläder, packa till New York, köpa fler adaptors, gå och fixa ögonbrynen, skriva ut bussbilijetterna osv..

Men det är sååå värt det!  Och nu måste jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon, vi har en fullspäckad dag.

Pauline

När man känner att man borde säga något

De flesta har nog hört om den tragiska olyckan i Furulund nu. Otroligt sorgligt och usch så hemskt. Stackars flicka och stackars familj. Jag kände inte henne så jätte bra men har pratat med henne lite och träffat henne, min bror är väldigt bra kompis med hennes lillebror. Jag kan själv tänka mig om min lillebror skulle förlora sin storasyster nu, fy fan säger jag bara. Den här lilla söta tjejen som hade så många år framför sig, så tog allting slut så snabbt.

Många tankar går till hennes familj.

R.I.P


Pauline

En anledning till att ligga vid poolen

Som jag skrev i förra inlägget så försöker jag hålla mig urvägen eftersom vi har två killar, mexikanare som jobbar i källaren..Här har ni anledningen..

Först frågar den ena killen vad jag heter, jag svarade och frågade vad han hette.. Så säger han att jag är snygg.. och jag hittade på en anledning för att komma ifrån situvationen..

Sen när jag går ut från dörren med D så säger han du är snygg, jag gillar dig..

Och sen när jag ska köra gör han släng pussar och flörtar..

Så nu håller jag mig så långt bort ifrån honom som jag kan. Och då är poolen en extremt bra ursäkt till min värdmamma eftersom hon förstår att jag inte orkar ha hans blickar konstant. Han slutar jobba så fort jag kommer, står och stirrar tills jag går.. Även om jag kollar på honom. Killar i detta landet säger jag bara..


Pauline

Jag flyr mexikanarna och åker till poolen

Vi har 4 mexikanare som är här och jobbar med källaren, dem har varit här i en vecka nu och jag håller mig undan så mycket som möjligt.. Anledningen? Jo dem stirrar ut mig totalt..

Så därför blir det poolen hela dagen och vem tackar nej till poolen? Ska snart hämta David och sen åker vi till poolen, han sover 2,5 timme där och då har jag 2,5 timme på mig att pressa! Looovely!

Befinner mig i ett sånt där lyckorus just nu, om 3 dagar möter jag min familj (sebbe inräknad) i New York! Hur sjukt är inte det? ÅÅH! Igår skrev jag ut alla papper, kollade upp allting hur dem ska ta sig från flygplatsen osv. Som jag läängtar!

Förresten så har jag glömt skriva att Åsa klippte mig i förrgår, tack! Blev super nöjd :)

Nu måste jag åka till synagogan och hämta D!

Pauline

Äntligen!

Äntligen ska jag skriva ett inlägg om midsommar, klart ni vill veta hur man firar midsommar i USA! Inte sant? :) Jag har tyvärr inte haft tid att skriva här ingen lust iheller eftersom det har hänt och fortfarande händer en del här på andra sidan jordklotet tyvärr. Nog om depp nu! :)

Midsommar började med att jag jobbade, fick sluta lite tidigare.. Eller skulle men Kristen var sen såklart, så jag åkte hem till Ida och hämtade upp henne så fort jag kunde, vi åkte och handlade lite saker inför kvällen och sen åkte vi hem till Åsa som bor en halvtimme bort från mig och Ida. Vi träffade Mia, Sara och kristin där och sen började vi fixa med maten, jag fick sminka mig och ta på mig snabbt eftersom jag inte hann det innan vi åkte.. Sen när all mat var klar, dukade vi fram allt, vi hade fått tag på svensk sil, svensk kaviar, rökt lax, mia hade gjort köttbullar och potatissallad, vi hade nypotatis, jordgubbar och gräslök. Har jag glömt något så lär ni se det på bilden nedan! Efter åt vi jordgubbstårta som Åsa hade gjort! Jätte god :) Sen kladdkaka och negerbullar.. Snacka om vi blev mätta, efter lite dricka och mycket mat så satte vi på svenska låtar och dansade. Som jag saknar schlager här, ni anar inte.. När vi går ut här är det hiphop, trance eller spansk musik.. Vilken blandning! Stället med bäst musik här är typ farligt att gå till.. men dit måste jag igen en dag!

Efter dans och ni såg väl videon jag la upp med små grodorna? Iallafall sen blev allt galet och jag hade en jätte rolig midsommar och vi försökte få den så svensk som vi kunde och det tyckte jag vi lyckades med !! Senare på kvällen bytade alla om till badkläder och sen hoppade vi ner i jazuzzin.. Och då var det typ 25 grader ute.. Men vi skulle bada! Kristin mådde lite dåligt så hon hoppade över badandet och fick ta det lite lugnt, Ida la sig i jazuzzin och pendlade mellan den och att ligga på däcket.. Medans jag och Åsa mådde toppen! Och såklart mia och sara också. Sen åkte Mia, sara och kristin hem och vi andra låg kvar i jazuzzin ett tag sen skulle vi se film i Åsas "biosalong" men det slutade med att jag somnade i Åsas säng när Ida och Åsa satt vid datan.. Så tillslut så somnade alla tre i Åsas säng.

Men som sagt min midsommar här i USA blev riktigt lyckad, tack! :)
Här får ni lite bilder från kvällen!

















Lägger in fler bilder från midsommar imorgon!

Pauline

Riktigt obehagligt

Kolla in detta!

Igår var det en metro olycka här i DC och det var på den linjen jag brukar åka med, hur läskigt är inte det.. 6 personer har dött och över hundra fick åka till sjukhus.. tydligen sa dem något imorse om att fler hade dött nu..

Kolla in detta klippet..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5125910.ab


Pauline

En smygtitt från midsommar

SMÅ GRODORNA och i bakgrunden maiaha mahi haha..








Pauline

När magkänslan inte är som den borde vara

Jag fick precis en riktigt hemsk magkänsla, en känsla som jag inte vill ha som inte borde finnas . Man säger alltit att man ska lita på magkänslan. Jag vet ärligt inte om jag borde det eller inte. Kanske är jag bara löjlig..

Whatever. 8 days it is and its already heartbreaking.
But I love you





Igår hade jag en riktigt bra midsommar , så svensk som den kunde bli på amerikansk mark! Tack tjejer! Skriver mer sen och lägger in bilder :)


Pauline

Made my day

Pemma - säger:

du jag önska en låt idag på NRJ! och dne låten var till dig

Pauline säger:

haha aawe vilken?
Pemma - säger:
ida corr med let me think about it tänker på våra stunder på step up:en på gerdahallen och sen varjegång i bilen

Pauline säger:

åååh haha så vår låt!!!

Pemma - säger:

jaa verkligen.. jag skrev i mailet till dom att jag önskade denna låten till min bästa kompis som befinner sig i usa och att jag tänker på henne varje dag.. saknar henne jättemycket och dte sa dom oxå i radion..


You made my day, thanks!




Pauline


Vad är det med vädret här?

Igår ös regnade det hela dagen, idag har det regnat igen, vi har sånna här regnperioder lite då och då..

Det suger! Och dem säger att detta är den sämsta sommaren pålänge, såklart bara för jag åkte hit! skit väder! Sen när det väl blir varmt så blir det riktigt varmt, äckligt varmt så man knappt orkar ligga vid poolen ens! Jag hoppas innerligt att till nästa vecka igen så är vädret på topp igen, och den där brännan jag tänkte försöka få tills dess kan jag ju bara glömma!

Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag hämta A och köra han till pianolektionen.. Skriver senare :)


Pauline

Some outfits

Svart pike från Ralph Lauren
Svart kofta från H&M
Shorts från Forever 21






Vitt och rött randigt linne från Gina tricot
Svart flätat band från Gina tricot
Svarta shorts från H&M







And today I was wearing this!

Svart tunika från Gina tricot
Svarta leggings från H&M
Svart kofta från H&M
Halsband, silvrigt med blommor på( fått av mamma )







Pauline

TEN DAYS BABY

Jag har haft fullt upp igår och idag..

Igår blev det jobb, sen åkte jag med Ida och tränade. Jag körde först 15 min på löpbandet och jag lyckades öka från 5,6 till 6.5 woohoo! Så var helt slut efter.. Målet är att komma upp i sju men det lär nog dröja haha..Sen efter tränade jag mage( känns nu kan jag lova) och sen gick på ett ett latin cardio pass, mest för att det var roligt. Och roligt var det men det ger ju tyvärr inte så mycket som jag vill så när det var tio min kvar gick jag ut och sprang igen! Efter gymmet åkte jag och Ida hem till mig, vi skypade med sofia om mexico :D

Idag har jag jobbat hela dagen, spenderat halva dagen med Adam själv , behövdes nog och mycket hann vi med :) Sen ikväll åkte jag och träna , körde step pass en timme idag sen var jag helt slut.. Nu ikväll har jag tvättat och sen fastnade jag framför filmen "The break up". Och den slutade precis och där satt jag med tårar i ögonen.. Så bra den är!

Och som den fick mig att längta efter S.. Även om filmen handlar om bråk, bråk, bråk.. Så visst finns det inget bättre än när man har varit ovänner.. Att den man älskar kommer tillbaka och lägger sig brevid dig i sängen och håller om dig. Jag saknar bara känslan av att på kvällen veta att snart kommer S och kryper ner och håller om mig tills jag somnar. Bara den känslan får mig att gråta av glädje och av saknad.

Nu ska jag krypa ner i sängen, lägger in lite bilder imorgon från veckan...

Pauline


We´re going to Ibiza

Helgen bestod av the hangover one more time! Den filmen är uunderbart bra!!

Sen i lördags blev det utgång i DC med Åsa och Mia! Vi gick ut på Ibiza, en klubb en halvtimme med metron från mig. Bättre än Ultra bar iallfall. Lite synd var det för när vi kom dit var det super bra musik, sverige musik och vi ville bara dansa, dansa och dansa! Sen ändrade dem dj så då blev det spansk musik, trance och hip hop på ett. Men vi hade roligt ändå! :)

Påvägen hem hände det sjukaste!
haha! Vi sitter på metron, först innan jag berättar så ska ni vet att i DC bor det många skumma och annorlunda människor. Här är alla sorters olika människor och det är alltid lika roligt på metron för vi träffar alltid nya människor som pratar sönder en hela vägen hem. Alla ( okej nästan alla) här är jätte prat glada och trevliga.. MEN igår när vi sitter på metron hem så sitter där en kille några säten framför oss och ser drogad ut.. Inget ovanligt här.. Men sen somnar han och mitt i allt stoppar han ner handen i byxan och ja ni vet... Om vi skrattade? Jaa , fy fan skit äckligt var det. Sen vaknar han och sen somnar igen så gör han det en gång till.... Det är nog det värsta jag har sett sen jag kom hit..

Annars hade vi en super bra kväll :D TACK!


     

  


Pauline


Pride

Äntligen är det lördag! Det gillas :)

Men vaknade klockan åtta, min värdfamilj är inte så bra på att vara tysta på morgonen tyvärr.. Men men somnade om en stund iallafall. Nu sitter jag här i tjock tröja och shorts.. Åsa är påväg hit och jag måste nog slänga på mig en klänning, en kofta och ett par sandaler, lite smink sen är jag klar!

Vi ska in till Washington DC för att se Pride paraden, är pride hela helgen i DC. Så vi måste ju bara se den!! Får väl ta på mig något färgglatt.. Sen efter det åker vi nog till poolen och sen ikväll blir det antingen madness mountain festivalen eller utgång.. Tror festivalen, 35 olika djs som spelar och det vara till imorgon!

Nu ska jag göra vid mig innan Åsa kommer, lägger in en bild på min outfit senare !

Pauline

Då åker jag

Gymmet nästa! Kom precis hem från poolen och nu blir det raka vägen till gymmet!

Skriver sen! :)


Pauline


När man redan mår dåligt över något och sen kan man inte själv hålla sig för skratt

Ni anar inte hur dåligt jag har mått de senaste veckorna p.g.a mina X- kilon, det är hemskt! Men jag försöker se det positiva, ja nu tänker ni HUR fan kan det finnas något positivt med X- kilon?

Inget egentligen, det är så jävla jobbigt att träna bort, att förbjuda sig att äta vad man normalt brukar är ap jobbigt, jag är beroende av tuggumi, av frukt och vatten. Och jag får ångest så fort jag inte sätter min fot innan för gymmet. Idag kom jag hem från gymmet.. jag säger till Kristen nu jävlar så är det skärpning.. Hon bara men lägg av du är smal. Jag bara skojjar du? jag kanske är smal men fy fan.. inte som innan! Hon bara jaja du är löjlig. Så jag bara ja men förklara detta mina favorit jeans sitter AS tight på mig, jag kan knappt andas.. VET ni vad hon gör? AS garvar.. Och samtidigt som jag bara ville gråta så kunde jag inte låta bli att skratta.. Hon bara : Welcome to the life of the FAT americans..

Idag vägde jag mig på en ordentlig våg, Ida sa: det var väl inte så farligt!

När jag själv höll på att dö så illa jag tyckte det var. Fy fan.. Men det positiva är :

Jag kommer aldrig i HELA mitt liv sätta mig i den här sitsen mera.
Jag kommer akta mig för vad jag äter.
Jag kommer inte skipa gymmet vad som än har hänt.

That´s the way it is! Men nu känns det bra, jag vet vad jag väger, jag har ett mål. Jag har varit på gruppträning idag och sen Yoga. Så imorgon blir det stryketräning, löpbandet och crosstrainern.

Mitt mål är inte att gå ner i vikt just nu ( även om jag vill, det gör mig bara mer stressad av läget) så jag vill träna mån- fre och söndagar. Jag vill köra styrketräning 3 ggr i veckan och resten konditions pass som t.e.x Step.   Och sen ska jag såklart unvika allt det onyttiga! Så egentligen är jag bara mer hälsosam än innan.. Sen skulle jag gå ner lite i vikt eller åtminstonde tappa allt onödigt fett så skulle det ju inte vara helt fel :)

But I will never, neeeever sätta mig själv i en sån här situvation igen! Never! Jag kommer blogga varje dag om vad jag stoppar i mig, vad jag tränar osv.  :)

Nä sängen nu!

Pauline

Pappa har börjat med msn

Jag trodde aldrig att varken mamma eller pappa skulle hitta in på msn. Men tydligen, på min lillebrors msn konstant! Men det gillas :)

Jag kan inte förstå att det snart är ett år sen jag tog studenten. En av de bästa dagarna i mitt liv, vilken lycka man kände då. Helt underbart!

Igår pratade jag och pappa student på msn.. Jag ville ju såklart höra allt om hur dem har haft det på alla studenterna osv. Och sen kom vi in på hur jag var på min student..

Pappa: Ja jag känner någon söt tjej från Furulund som var bra på det förra året..
Jag : Va? Vad menar du med det? Jag var bara jätte glad!
Pappa : OKEJ, du var jätte glad och full.


     


     


Åh vilken känsla! Minns ni? :)


Pauline

När man har känslor som man inte hade innan

Jag säger alltid samma sak. Du förstår inte, ni förstår inte. Och jag har rätt, åtminstonde denna gången.

Livet här är oftast underbart , helgerna och alla vänner här är det man längtar efter på vardagarna. Helgerna fylls med allt roligt man vill göra och blir jätte lyckade för det mesta. Utan helgerna och vänner man har fått här så hade jag aldrig stått ut. För vissa känslor man har här är konstiga och en sak som hade varit en skit sak hemma kan bli en sak som jag kan gråta över här. Allting är mycket mer känsligare. I början var jag inte att leka med när jag hade mina depp dagar, nu unviker jag allt som kan få mig på depp humör. Även om det inte går att unvika helt men åtminstonde så pass mycket som det går. Att vara sjuk är mardrömmen här, depp depp depp... För vem vill inte ligga i sin säng hemma, med någon som pysslar om en när man är sjuk? Eller någon som lagar mat till dig, går och handlar proviva och ringer runt för att få tag i en panodil när du har mensvärk?  ( för att apoteket är stängt)

Jag saknar så himla mycket hemma men samtidigt så har jag en känsla, en bra känsla. Att jag inte är klar här ännu, just nu kan nog inget få mig att åka hem på 8 månader. Jag behöver detta, jag är inte klar här än, snart, snart men inte ännu. Jag sätter alltid saker som mål eller roliga saker som jag ska göra. Det får mig på ett strålande humör och också känslan av att orka kämpa när livet är mindre roligt. Som om 17 dagar kommer familjen sen ska jag tillbringa två veckor med dem, i sommar blir det en weekend till Niagara fallen och i höst en resa till Mexico.

Något jag inte förstår är var tiden tar vägen, veckorna bara rullar iväg.. Jag har snart varit i USA i 4 månader, 4 heela månader? vart tog 4 månader vägen? Men som sagt 4 månader utav 12, 8 kvar! Ett år är alldeles lagom för mig, inte en endaste månad ska jag stanna till efter det, sen vill jag hem heem till kära Sverige.

Jag längtar efter nyttig mat, pappas mat, Hannes och mina filmkvällar, alla mysiga dagar med S och alla underbara dagar med mina vänner. Jag vet att många kan säga : Åh du missar så mycket här hemma. Visst missar jag mycket som händer hemma, men jag menar jag missar ett år. Ett år utav hur många fler år till! Det kan jag ta.

Nu ska jag hoppa i sängen, jag är heelt slut just nu och sängen är väldigt lockande :) ( jag som sa att bloggen inte skulle bli personlig, nu har det just blivit det)

Pauline

Jag känner mig som fem år igen

Varför blir man ( eller kanske bara jag? ) sådär envis om något när man får höra hur dåligt något är?

Idag frågade jag min värdpappa om Mexico, vilka ställen han skulle åka till om han var jag. För det första varför frågar jag en 40 plusare om något sånt? Han kunde varit min pappa, vill min pappa festa och se allt en 20 åring vill se?

Nej.. Han vill helldre ligga på sitt all inclusive med kidsen och ta det lugnt. Dum dum jag är som frågade Ira!

Men han berättade dock att han hade varit i Cancun, att han hade haft skit kul för dem hade blivit fulla varenda kväll.. Låter vettigt? Och efter hans suckande om Cancun blev jag nästan mer sugen på att åka dit.. Turistigt in my ass, även om det skulle vara det så va fan.. Hur ofta kommer man åka dit? Ser inte så ture turist ut med alla feta hotelen och de långa vita stränderna? Okej.. turist men vadå, vi vill ju ligga på den där vita stranden, vi vill festa , vi vill upptäcka. Och där verkar det finnas möjlighet till allt vi vill göra. Vi vill ju inte hamna på ett familje ställe där allt är tyst och lugnt.

Fan nu känner jag mig som jag är fem år igen och trotsar mina föräldrar.

Vem hade inte blivit sugen på att åka till Cancun efter dessa bilderna?


     

åh vad jag är sugen på MEXICO i november.

Gonatt !

Pauline

There is no chance in hell

att jag låter mig bli otränad igen..

Fy fan vad jobbigt det är just nu, jag är helt slut efter ett vanligt step pass. Puuhu vad skönt men ändå riktigt illa, så från och med nu så fortsätter jag såhär. Inga stop i träningen för då kommer det bli lika tungt igen. Skönt för imorgon ska vi på grupp pass så nästa vecka är styrketräningen igång också. Denna veckan har jag varit på två step pass. Riktigt jobbigt, men vilken känsla. Så skönt!

Så S det blir att släpa med löpar skorna för jag behöver lite sällskap de där två veckorna! ;)

Pauline


My new BFF

Jag skulle lägga mig tidigt, men så fastnade jag framför "Kendra" och nu "My new BFF"..

Kendra handlar om ni vet Hugh Heffners tjej Kendra? Hon har flyttat ut så nu handlar serien om hennes liv, hon är blåst, blåst blåst... Men super rolig så jag kan inte låta bli att titta.

Och My new BFF handlar om att Paris Hilton ska hitta en ny Best friend.  Helt sjukt, ni måste bara se det! Tjejerna är helt besatta av henne, hon typ tvingar dem att shota.. Kaviar, sardiner, jordgubbar och champange...  Jag kommer absolut att sitta bänkad framför tvn varenda gång det är nu haha..

här har ni ett klipp :)






Pauline

När man får gå hem i trosor och tshirt

Hos Ida idag hade David en liten olycka när han åt lunch.. Och han satt i mitt knä..

Gissa  vem som fick kräk på båda benen? JO jag!

Så David fick gå hem i blöja och en väldigt förstor tröja som han fick låna av Alexandra.. Och vad gick jag hem i ?

Jo trosor och tshirt! Som tur var var tshirten lite längre, men gällde att inte böja sig..

Så kan det gå i mitt glamorösa amerikanska liv ;)

Väldigt glammigt eller inte!!


Pauline


Cause I love you, whether it’s wrong or right

Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side.


JAG ÄLSKAR DIG!





Natti, natti!

Pauline

You know I need to shop

I just need to shop!



Armband från en smyckesaffär här( minns inte namnet) Ett brunt med små nitar i brons & ett orange med detaljer på, ja ni ser själv! :) Allt tillsammans kostar runt 15 dollar.

 ( tröjan är inte ny)

Shorts , svarta från H&M ca. 13 dollar.

   

Jeans shorts ca. 30 dollar och svarta strand(pool) shorts ca. 10 dollar



Bikini från H&M, turkos.. Bakgrunden gör att bikinin ser tråkig ut.. men den är verkligen klar turkos! ca. 30 dollar.

Sen köpte jag ett nytt nagelack!



Säg vad ni tycker! :)

Pauline

Idag är en sån där dag

Idag är en sån där dag, en gång i månaden när man inte vill lämna sängen på hela dagen och kvällen. För att unvika depp har jag köpt hem en Häagen- Dazs sorbet glass och tänkte lägga in lite bilder från helgen, blogga lite mera och kolla på ngn bra film! Lite depp blev det ändå, var riktigt sugen på att lyssna på James Blunt vilket är = depp! Men jag kan inte låta bli, men får S i tankarna ännu mer.. Eftersom när han åkte till New York för tre år sen? måste vara tre, så lyssnade jag på James Blunt konstant.

Nog om det, nu ska jag lägga in lite bilder, uppdaterar lite mer sen.. Och nu ska jag äta min glass innan den smälter helt! Muums! :) Dem är ganska roliga här, står fat free sorbet.. Men sen är där 36 gram socker i istället.. haha!

      


Ni ser hur sliten jag är va? usch sängen tidigt ikväll!!


Pauline

And talk with your hips

Dessa låtarna måste ni lyssna på, dem spelas konstant här! Och jag har faktiskt börjat gilla musiken här mer och mer.. konstigt när man lyssnar på 99, 5 som spelar samma låt om och om igen?

Miley Cyrus- The climb

3OH!3- Don´t trust me

The all-american rejects- Gives you hell

Sean Kingston- fire burning

Kid Cudi- Day N night





Nu ska jag duscha, fota mina nya inköp, köra till posten och skicka iväg mina paket till Sweeeden. Ikväll blir det grillning och jazuzzi hos Åsa :)

Pauline

The hangover

Igår var jag på bio med några kompisar härifrån.. Vi såg "The hangover" haha NI måste se den!! måste måste måste se den!

Den var skit rolig, jag skrattade igenom hela filmen, helt utflippad, helt galen och så extremt rolig.

Om ni undrar vad den handlar om så handlar den om en kille som ska gifta sig så han åker med sina kill kompisar till Las Vegas för att fira innan han gifter sig. Och sen dagen efter minns dem absolut ingenting från gårdagen..

Jag lovar, ni måste se den!!


Pauline

Vad är det med 40 åringar?

Det är ääckligt.

Varenda gång jag är någonstans ensam, med mina vänner eller med David så kommer det slisk och tror att dem kan ragga.

För det första kunde dem varit min pappa. ÖE

För det andra så har dem oftast familj, vilka svin!

För det tredje vem fan vill ha en 40 plusare när man är 20 år?

NOBODY..

Idag har jag redan råkat ut för två äckel i mataffären.. ÅH.. Detta landet säger jag bara !!!

Pauline

En torsdag

En lång dag men en rolig dag med Ida och barnen.

En lång och mysig fika på musumet och massor av prat.

Och ikväll var jag på power yoga så skönt!  :)

Jag lovar, ikväll ska jag fota mina inköp och lägga upp..

Jag behöver bara sova ikväll, ska upp tidigt och har en väldigt lång dag imorgon och massor att hinna med..


Önska mig lycka till typ..

Förresten jag och Ida kanske ska gå och se Lady Gaga i september här, haha känns så himla "här" för oss, varenda dag på radion konstant spelar dem PAPPAPPAPPA pokerface!

Pauline

Jag vet..

Jag har nog lite blogg torka, en kamera som är stendöd och ingen tid alls längre?

Jag har fullt upp med David hela dagarna, jag ligger helldre vid poolen och steker när han sover ( fick reda på att de har bredband där.. så nu kan jag ta med nördandet dit också), jag sover helldre så fort jag får chans och jag tränar på gymmet 4-5 ggr per vecka på kvällstid..  Och ibland undrar jag var all tid försvinner?

herregud.

Ni anar inte hur fort tiden går här för mig, det är så sjukt! Idag har jag varit här i 100 dagar, etthundra jäkla dagar av trehundrasextiofem.. Hur sjukt känns inte det? Nästan en tredjedel. Och om 25 dagar kommer min familj, men sen.. sen lär bli jobbigt..

Som denna veckan och nästa har varit jobbig, riktigt jobbig.. Med alla baler som jag hade velat gå på, alla studenter jag missar nästa vecka, speciellt en.. Som gör mest ont i hjärtat.. och om jag hade kunnat hade jag åkt hem en vecka, om om om.. men tyvärr funkar det inte så.

Nä nog om detta nu, nu är klockan elva och jag är helt död sen träningen ikväll med Ida så nu blir det sängen för hela slanten!

Gonatt!

Pauline


En pool dag

Har precis kommit tillbaka från poolen, har varit där halva dagen med David .. Vilket jobbigt jobb jag har va? Sitta på kanten till barnpoolen en hel dag.. Kan man stå ut med va?

Nu ska jag packa upp allt sen om en kvart ska jag åka till gymmet, ska springa, köra på crosstrainern och göra magövningar.. Det behövs! Får se om jag orkar passet innan också.. 'är ganska slut och kaffet är slut här hemma..

Förresten så har jag ssommar shoppat lite, lägger in bilder sen !

Pauline

RSS 2.0