Hey the rain came

Blev bitter på regnet blev ett svettigt pass på gymmet. 40 min intervall träning sen mage och ben träning! Ska försöka ta tag i det igen och gå dit minst tre ggr i veckan. Ska börja äta annorlunda också, det onyttiga sätter sina spår för mycket på bara nån månad har min kropp förändrats mycket. Och jag har för lite energi att jag ibland inte orkar ta ut mig fullt på ett pass. Så mer tallriksmodellen för mig, lite mindre kolhydrater mer kött och grönt! Mer vatten. Har märkt stor skillnad på träningen efter vad jag stoppar i mig. Ska införa en äta vad jag vill dag varje helg( äta vad jag vill till måtta).. Tanken är inte att gå ner utan omvandla det jag gått upp den senaste månaden till muskler. Har det ultimata läget till att bli vältränad nu så nu tar jag tag i det! Nya mat vanorna börjar imorgon och startar dagen med en pw eller ett löp pass på gymmet imorgon:) ska fortsätta skriva i bloggen om mina tränings pass, middagar osv!!

Mys onsdag

Vaknade av fint väder. Frukost i soffan med film sen blev jag rastlös och bestämde mig för att ut och gå, klädde på mig hur mycket som helst kom ner och då kom ös regnet. Fick gå upp igen, fastnade i soffan. Såg biggest loser och blev rastlös igen, ledighet funkar inte! Så nu är jag påväg till gymmet! Tanken är löpträning och lite styrka!

Farewell somebody gonna miss you

Tisdag och ledig. Somnade extremt tidigt igår men vaknade rätt många gånger så var helt slut imorse. Stod storstädning på schemat idag och det blev det, tog några timmar. Mormor kom hit med lite julsaker och vi fikade lite. Fick höra några gånger att det inte är bra att vara så pedant.. Men ska man städa kan man lika bra göra det extremt noga eller hur?.. Har även fått upp lite jul saker idag, röda gardiner, stjärnor till mina fönster, lite små pynt, röda handdukar till badrummet och ett rött fint hjärta! Nu är det bara en fet julgran som saknas! Har lyssnat på Michael buble hela dagen, julsånger.. Hann även med julbordet på Ikea med mormor och sara:) fick med mig lite saker hem också.. Nu blir det sängen, imorgon är det träning och helst pw som gäller. Ska även handla lite presenter, har hittat en söt inrednings butik nära mig! Farligt....

SMS-inlägg

img_7296 (MMS)


SMS-inlägg

img_7018 (MMS)


När något måste hända för att man ska inse

Hade världens mys kväll igår hos mamma och pappa. Jul mys med familjen och mormor och morfar! Fick dock inte i mig så mycket eftersom att bak fyllan från festen i lördags var enorm.. Mysig kväll iallafall, sov över ganska skönt eftersom att det var kaos ute! Körde till jobbet imorse och påväg dit är det en smal landsväg, mötte en mini lastbil son körde över på min vägbana. Antar att personen sysslade med annat eller somnade.. I ren panik tryckte jag på bromsen och la mig på tutan, räddade nog mitt liv för i sista sekund väjde lastbilen.. Det var så sjukt nära, krocka framifrån i 90 km/h det hade inte slutat bra. Jag blir enormt djup när sånt händer, vissa saker är så sjukt onödiga att läggs ner tid på när det finns saker som är så mycket viktigare. Och att ta vara på det man har.. Vara tacksam.. Uppskatta. Nu ska jag sova, börjar min kväll med att ta hand om mig själv.

Today I look silly in my pony tail..

img_7453 (MMS)

Today I look silly in my pony tail..


En riktigt bra helg














Lite godis? Vip kväll på center syd, får j...

img_3520 (MMS)

Lite godis? Vip kväll på center syd, får jobba över till 23! Hej 11 timmars pass;) hem till mammi efter så lär inte vara hemma fråns tolv halv ett. Gilla livet!


Rihanna gör det igen

Talk that talk levererar!






Middag!! Lax i ugn med tomat och örtsås, r...

img_2417 (MMS)

Middag!! Lax i ugn med tomat och örtsås, ris till det!


Godmorgon bloggen, eller typ hej lunch!  S...

img_4690 (MMS)

Godmorgon bloggen, eller typ hej lunch!  Sista lediga dagen, ska göra lunch nu, dricka några koppar kaffe och måla det sista! Blir nog en sväng inom Ikea också. Mitt hem är kaos, kläder överallt.. Så garderoben får gärna torka snabbt!:) träning står på schemat ikväll..


Foto dag

Lite foton från idag som vi tog! Började dagen med sovmorgon, Sara kom hit så fixade vi mina garderobs dörrar var helt enkelt för svårt att sätta tillbaka dom själv.. tur med en kompis så nära! Blev sedan en sväng ner till ribban, till pildammsparken, värnhem, willys, emmaus och slutade hos Sara. Var inne i en djuraffär också och där lär jag aldrig sätta min fot igen, jag avskyr ormar. Såklart hade dom inte en utan typ tio och vid ett fönster såg det ut som där inte fanns något så jag tittade rakt in på den feta ormen. Lär ha feta mardrömmar om den inatt, uuusch! Det bästa var nog i slutet när vi kollade på ödlorna och fiskarna så ligger där en äckel orm såklart och jag såg bara den snabbt men började skrika.. Och en som jobbade i affären stod bakom mig. Yes! Är man livrädd så är man!

Har även hunnit med ett Yoga pass med Sandra idag, underbart skönt!













Somethings we don´t forget or forgive


Det börjar lika något! Ligger inne med feb...

img_5413 (MMS)

Det börjar lika något! Ligger inne med feber. Så har varit soff läge halva dagen men sen kliade det för mycket i fingrarna. Målade klart dörren och började måla på den vita färgen! Bara dom stora luckorna kvar nu. Och det ser ut som en helt annan hall!:) jag har börjat gilla mina målar kvällar med mysig musik, bra för själen! nu ska jag försöka duscha av all färg, har i håret på knäna i ansiktet överallt!


Jag har grund målat garderoberna och min t...

img_9381 (MMS)

Jag har grund målat garderoberna och min toalett dörr idag. Varit på bauhaus och köpt saker till kristall kronan så det blir fixat innan helgen. Jag kan själv! Har lyssnat på lugna låtar hela kvällen och målat. Jag klarar att lyssna på allt nu t.o.m Melissa horn. Alltså har jag kommit en bit påvägen, jag är starkare och det känns skönt!


Fredags mys deluxe

Jobb sen hämtade jag upp Ella för fredags mys, hon sov även här. Världens sötaste sjuåring! Blev chips och hajar som hajar tills hon somnade... Idag har jag städat hela lägenheten, så skönt nu! Hunnit träna lite, tvättat och lämnat Ella hemma. Riktigt skönt med ledig helg och en lugn helg! Behövs ibland!

Kan inte annat än älska barn ibland, under dom här två dagarna har hon sagt; "ÅH , pappa jag har sett ett soppnedkast idag!!!!" Imorse såg vi barnkanalen och så säger hon " Pauline, nu kommer det snart en pojke, en pojke i en guldig klänning, alltså han är en pojke".. så kom Dileva ut!

Måste säga att jag har hittat det bästa power yoga passet ever! Var på gymmet i torsdags och passet var riktigt bra, lagom med folk, bra utformat pass och avslappningen i slutet var något extra haha. Blir att gå dit varje torsdag nu! Yoga är bra för stryka, balans men även för själen. När man är där tänker man inte på något annat och när man går därifrån så känner man sig lättad.

Nog om det, blir duschen nu sen laga mat! Ikväll ska jag ha mys med Karin och Sara! :)

Somedays are longer then others

But the sun did shine today.

Kristall kronan måste förlängas i sladden för mitt tak är för högt=lampan hänger för högt upp, älska 3 m i takhöjd. Det kommer iallfall bli riktigt häftigt när skiten är uppe! Helgen får bli en fixar helg, halva tvätt påsen kvar, mina garderober ska äntligen målas vita och min ena dörr! Kommer bli väldigt stor skillnad, ni ska få se! Har även kommit fram till att jag hatar mitt ben till bordet i köket, tur pappa är lätt övertalad för den skiten åker i helgen. In med ett nytt snyggare och högre ben!

Jag har faktiskt haft en skit dag. Men det har alla ibland, jag gjorde det bästa av det och vann! Blev träning ikväll också, perfekt! Nu måste jag sova, pw imorgon om vädret tillåter sen jobb och yoga med bästaste Sandra!



Älska lediga dagar. Tvätt högen är enorm, ...

img_3529 (MMS)

Älska lediga dagar. Tvätt högen är enorm, lägenheten måste städas. Snart får jag fin besök! En kristall krona ska sättas upp, lär ta tid men åh så fint det kommer bli!!


Tagga måndag och jobb!.......

img_0240 (MMS)

Tagga måndag och jobb!.......


Hej gymmet!  Helt död efter igår och jobbe...

img_1333 (MMS)

Hej gymmet!  Helt död efter igår och jobbet idag. Blev en sväng inom mamma och pappa, åt middag med pappi och Hannes.. Mamma var sjuk så åkte hem, skulle tvätta nä då har nån jävel snott min tid;) fasoner!!  Blev 45 min intervall träning på löpbandet istället, hej spagetti ben och utslag i hela ansiktet. Men jäklar vad skönt! Walking dead nu sen sängen!


Hej fjäder!

img_1570 (MMS)

Hej fjäder!


Fredag. Grönt hår, några timmar hos frisör...

img_4616 (MMS)

Fredag. Grönt hår, några timmar hos frisören= blondare.. Super:) mys fredag med min bättre halva och jag ska även bli med fjäder! Bild kommer sen!


Sometimes we get tired

Idag har jag spenderat min dag med Saara. Först en sväng till Lund och pappas jobb, willys och frukost hos Sara! Sen började vi evighets projektet, sätta i löshår med vax hemma själv... Det tog tid, vi körde paus lite då och då, glögg paus, pepparkaka paus.. Efter några timmars slit blev vi klara och jag är nöjd! Det blev faktiskt väldigt bra för att vara första gången, kanske inte rätt sätt men det ser jämt och snyggt ut! Vi kan!!! Nu väntar vi bara på våra fjäder extensions som vi inte kunde låta bli att beställa.. jag vill ha! Måste erkänna att det kliar i fingrarna nu, jag vill också ha långt hår men jag vet hur det blir så NEEEEJ....











Some days are longer then others

Måndag. Hatar måndagar. Jobbat till stängning, mormor kom förbi med lunch, gulligt! Är brutalt död nu så blir duschen och sängen.. Är ledig två dagar nu, kan inte minnas sist jag var det. Underbart:) tvätta, städa wiho! Tänkte dra mig till gymmet iallafall och imorgon blir det frukost hos sara:) och jag ska lyckas sätta i löshår med vax på henne.. Det blir nog bra;) Aahh.. Sängen nu!

So why don't you..

Söndag. Soffan har varit min bästa vän ikväll och walking dead. På tal om död, hård helg får bli lite lugnt nu ett tag. Utgång i fredags och lokal fest igår. Och jobb idag... Död tjej.se.. Fast helgen har varit hur rolig som helst och jag har fått lite mer insikt om några saker. Denna veckan är lugn, tre lediga dagar det händer typ aldrig.. Tänkte ta tag i träningen nu, råkade dessutom handla pizza med sara innan.. Fast till mitt försvar är det söndag!! Sängen nu.

En vägg i köket klar! :)

img_5385 (MMS)

En vägg i köket klar! :)


Jobb outfit! Nu städdags och förfest sen!!

img_3995 (MMS)

Jobb outfit! Nu städdags och förfest sen!!


Ibland måste jag stoppa mig själv

Kaos. Är inte ens tillräckligt för att förklara röran jag skapade i min lägenhet igår, älskar min spontana, jag kan själv, enorma vilja sidan. Men inte alltid, My gaad! Tur så kommer pappa och räddar mig imorgon, måste borra nya hål till båda lamporna, få upp hyllorna i köket.. Som just nu består av tre hål med pluggar i. Snyggt! Sätta upp några tavlor och sen har vi terapi kronan som jag kallar den. Kristall kronan som är i tusen bitar, terapi för kroppen! Gillar extra mycket att vi tappat bort bilden som vi tog på den innan vi plockade isär den. Oh yeah!! Mycket gnäll på mig nu känner jag. Borde kanske lära mig att bromsa mig själv när jag får sånna fantastiska idéer.. Får panik städa nu och sova.. Imorgon blev det visst heldags jobb!

Ljuvlig kofta eller vad?

img_4215 (MMS)

Ljuvlig kofta eller vad?


Power week

Ibland behöver jag ladda om batterierna. Så från och med idag är detta min power vecka, ska sova mycket, ta långa promenader, träna och äta rätt och bara ägna mig åt dom som ger mig positiv energi. Reload!!!

Sometimes we feel strong but some days jus...

img_3035 (MMS)

Sometimes we feel strong but some days just suck. Blir en natt hos mamma och pappa, familjen är bäst!


Taggad tjej! Middag på bakfickan och vin m...

img_6248 (MMS)

Taggad tjej! Middag på bakfickan och vin med mammi. Rihanna blev inställd, sjukt besviken.. Blev lilla torg istället och en sväng till båten med lina. Har konstaterar att alla dagar utom lördagar funkar inte mer, jag är gammal nu.... Hej sängen och 11 timmars jobb snart!


RSS 2.0