Allting börjar om

Måndag, jobb dag 7 av 10.

Senaste tiden har bestått av sjukt mycket jobb, bra pengar iallfall. Har hunnit packa en del också och haft en riktigt lugn helg. Hur skönt som helst! Denna veckan är lite kaos men jag gillar det! Tre dagars jobb nu, två lediga som jag ska trycka in klippning, ikea, Ilva och flytt på fredag!

Längtar!

HEJ UTGÅNG



Sjukt mycket på jobb idag, såå heej nations utgång!



Romantiskt vs modernt?

Har lite ångest över inredningen till den nya lägenheten. Jag är kär i den romantiska stilen, vitt och stilrent. Men sen måste det vara mysigt, mycket färg och tyger.. Så det får nog bli modernt och mycket färg och levande ljus iallfall i mitt stora rum. I köket vill jag ha ett vitt bord i högglans, lite högre barbord med fyra vita stolar och i taket ska min kristal krona hänga. Nu gäller det bara att hitta allt jag vill ha, bolagret hade faktiskt snygga soffor så får åka runt och titta lite. Prio ett blir ny soffa, matbord och stolar, soffbord, tv bänk och cykel. Kommer bli dyrt men tänker bara köpa sånt jag verkligen vill ha den här gången.

Men mest av allt vill jag att dom här två veckorna ska gå fort.. för mitt rum är redan flyttkaos gånger tio. Och min lillebror försöker redan få mig att bo i hans rum så han kan flytta ner. Kärlek det. Nu ska jag fortsätta märka kartonger och sen blir det en sväng inom gymmet.

Stop thinking and start acting

Imorgon är jag äntligen ledig. Jag är helt slut, positivt. Imorgon ska jag sova bort halva dagen och sen köra och träna, ibland behöver jag sånna dagar där jag helt enkelt inte gör ett skit. Rehab ggr tio! Mina naglar måste jag fixa också, ordentligt trashigt nagellack just nu. ( Helgen var hård)....

Förhoppningsvis blir det att skriva på de sista papprena imorgon eller i helgen till lägenheten sen återstår bara betalningen om två veckor.. Behöver jag ens säga hur fattig jag är efter det? SÅÅ värt det. Investering, investering...




Det började med en oskyldig puss utanför bildsalen...


För jag har köpt en lägenhet!!

Jag kan knappt fatta det själv, i söndags tittade jag på en lägenhet i Malmö.. Och i måndags budade jag och idag ringde säljaren så nu är den min! Helt ofattbart! OCH helt underbart! :D Så den 30 sept får jag nycklarna, wiho!

Mitt nya kök:D



Nu blir det jobb och träning ikväll! Livet är ganska bra just nu!!!!!!!!!


Hej gymmet, det var längesen

Hej gymmet!
Hundra år sen jag var där, nä men iallafall tre månader. Min fot har mått lite bättre och den fixade träningen idag! Braaaaa! Kan inte springa ännu men finns ju annat! Kändes verkligen att det var längsen, har blivit svag.. Bara att ta tag i det nu! Annars har det varit jobb idag och är fortfarande äckligt nervös. Imorgon vet jag och det kan sluta hursom..

Idol nu, kaos i Båstad sen..








När man har ett lyckorus

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/710322/pauline?claim=jgnwmy6k29x">Följ min blogg med Bloglovin</a>
Vilken helg, vilken söndag. ÅH! Spenderade min lördag hos Sandra och Micky, blev bjuden på god mat och sen blev det film mys! Mysig lördag helt enkelt :) Idag har det varit jobb och vi hade mycket att göra dessutom blev det strömavbrott mitt i allt. haha! Alltid kaos när jag jobbar med T! Kalas blev det efter jobbet för lilla Ville, världens sötaste unge jag lovar! Han sprang runt i tshirt och blöja hela kvällen med sin brandman hatt, handskar och yxa... Kolla PLINE KOLLA! Hela han är ett lyckopiller, herregud. Räcker att hänga där en timme sen är man fylld med kärlek och lycka. Att en unge kan bli så överlycklig av en glasspinne, vilken lycka.

Har även hunnit med en annan sak idag. Jag vill bara hoppa runt av lycka, det gäller att inte ta ut något i förskott. Men den här veckan kan ändra mycket i mitt liv, om sådär en två dagar vet jag mer. Ni får veta direkt! ;)

Nu blir det sängen, upp tidigt och ringa imorgon sen kör vi jobb 4 dagar i rad nu! Avslutar detta inlägget med en fin bild på en fin vän.

 


Och så var det lördag

Fredag igår. Bra fredag. Ska iväg så uppdaterar lite senare :) ni får nöja er med lite bilder nu!






Nu ska jag åka iväg på lördagsmys! :)


Fredag. Behöver jag säga något mer?

Friday, I´m inlove.

Solen skiner och jag är ledig. Har haft en lång sovmorgon, hur skönt?! Måste göra lite tråkiga saker nu, typ städa och tvätta.. Men känns okej när jag vet vad som väntar, utgång med Lotten och Karin! :) Min dumma fot bråkar fortfarande så istället för en pw i dag blir det cykeln ner till systemet och solariumet. Behövs!

Har hittat två nya lägenheter att kolla på, så slängde precis iväg lite mejl. Vilken djungel det är, har kollat på många nu.. Men tillslut hittar jag väl något, dessa två är bra i pris, hyra och har bra planlösning. Viktigast! Måste också ha enormt bra garderob och förvarings möjligheter. Syftar på min stora klädsamling.. och skor. Drömmen om en walk in closet kan jag fet glömma nu när jag ska flytta själv. Hej en liten etta eller tvåa med tur.

Nu ska jag kötta Rihanna i öronen resten av dagen och cykla ner till systemet i hopp om att ingen jag känner ser mig. Hej solbrillor och fettigt hår.



Rihanna- complicated


Outfit of today

Lång dag på jobb. Mycket att göra så gick därifrån helt slut i huvudet. Åkte till Sape efter jobbet, slutade med en sväng till Väla. Har blivit jätte fint där och töntig som jag är ibland bara var jag tvungen att springa in i vår butik och kolla runt. Jag vill också ha så fint! Fick inte med mig något hem till mig själv faktiskt, var nog Sapes förtjänst eftersom hon inte orkade med min velighet.. Blev två par jeans till lillebror, får se om han godkänner dom imorgon brukar bli en hit när jag har handlat!

Måste säga att jag blev enormt besviken igår, såg att H&M hade jeans för 99 kronor nu. Tänkte direkt, perfekta jobb jeans!! Till min besvikelse fanns inte dom i svart i butiken och dom mörka jeansen såg jag inte klok ut i. Funderar på att beställa hem dom i svart i minsta storleken och hoppas på det bästa för den jag provade i butiken var sjukt mycket förstora.. Jeans töjer ju sig dessutom. Dilemma!

Ligger i sängen nu och ser Criminal Minds, favvo programmet just nu. Borde sova, är ledig imorgon. HUR underbart?! Dessutom blir det utgång på kvällen.





Tröja från H&M
Jeans från Tommy Hilfiger
Skor från din Sko
Armband från H&M

Världens bästa låt

Kommer alltid vara världens bästa låt för en gång betydde orden något. En gång var det inte bara ord utan det kom från hjärtat.





don´t know what to say anymore.

It did rain today but inside the sun was shining

Bra dag. Lever i ett mer eller mindre kaos förtillfället men jag gillar det. Letar lägenhet 24/7 hoppas jag hittar något snart! Beställde halsbandet precis, blev inget av texterna i inlägget nedan. Blev istället: PAULINE I CREATE MY OWN WAY. ♥ Känns mer som jag och ibland är det extra viktigt att bli påmind om det.




Nu blir det sängen, jobb imorgon också. Älska extra dagar. Ledig tre dagar på tre veckor. Hej Pengar!

LOVE

Hittade en blogg precis, en tjej som gör super fina smycken. Sitter och tänker ut nu hur just mitt ska se ut, blir en lång kedja me en rund ring i än sålänge har jag bara kommit fram till att mitt namn ska stå i ringen men vill ha något mer. Just nu velar jag mellan " PAULINE, LYCKA FRIHET" eller "PAULINE, FRAMTIDEN ÄR LJUS". Vilket ska jag ta?


On repeat






This day has been

Very good.

Har nog världens bästa jobb faktiskt, världens bästa kollegor iallfall. Bra daag! Det går bra nu, fått fler timmar high five! Blev en fika med bästa Sandra efter jobb, mys! :) Blev även en sväng inom Emma innan jag åkte hem, tyckte synd om sjuklingen så köpte med lite Krya på dig saker!





Denna veckan ber jag att lägenheten jag vill ha blir min. Att dom slutar buda. Wish me luck haha.


När man inte får välja

När man måste ta beslut som är mot den inre viljan.





Saker jag behöver?

Nej men vill ha!

Hittade dom här söta skålarna från PiP Studio, ett kakfat som varit perfekt till smycken och en tjusig lampa.






www.bluebox.se 


It can only get better

True story.

Hetsig söndag på jobb men det gillas. Mycket tankar men det går över. Haft en lugn kväll, blev en fika med Karin i Lund, behövdes! :) Denna veckan lär bli intensiv, mycket jobb och får nog bli några lägenhetsvisningar. Har tappat intresset lite just nu, man får verkligen kolla på hur många som helst för att hitta något.. Bilderna ser alltid mycket bättre ut såklart. Men finns några hopp faktiskt. Så denna veckan får bli jobb, lägenhetsvisningar, lite träning förhoppningsvis och vänner. Ordna upp mitt kaos till liv ;)

A friday night out

En lugn fredag skulle det bli. Middag hos Emma, vin med vår favorit till brie ost, kex och fikonmarmelad. Riktig mys prat kväll och efter ha spanat fotboll i 90 minuter gick vi till Myntha. Skulle bara bli något glas vin, blev några fler.... och fina vänner dök upp! Bra kväll! Somnade rätt hårt vid två, fick ett härligt sms halv fem imorse har jag R att tacka för. Trodde på fullaste allvar att det var väckarklockan, high five!

Riktigt sliten idag, halft sjuk forfarande och vinet satte sina spår. Fick bli mys med Hannes och mormor, behövs ibland. Jobb hela helgen dessutom, 6 1/2 helg i rad nu. Älska livet, men heeej lägenhet!








I wanna believe.

Jag kan om jag vill








A walk in the sun to clear my mind

Myror i benen. Precis det jag lider av, enorm rastlöshet. Idag kände jag enormt sug av skogen framförallt efter att röra på mig. Kan inte springa ännu med min dumma fot och det lär nog dröja.. Den mådde inte så bra efter. Fast jag kan iallfall gå ordentligt på den nu. Plus i kanten!

Min hund har blivit extremt olydig, han får gå i den hårda skolan nu om han ska få följa med fler gånger. Innan sprang vi ihop men idag var han totalt omöjlig.........Blev en runda ner till mitt favvo ställe också, bara andas havs luft och rensa tankarna, behövs ibland.












fina fina.

Den nakna sanningen







The sun is shining

Ledig dag. Sjuk såklart men idag tänker jag ha en riktig ta hand om mig själv dag. Bara vara själv, få tid att andas ut lite och tänka klart. Sommaren är i princip över, vart tog den vägen? Tiden har bara runnit iväg och jag har jobbat hela tiden. Mitt nya schema börjar nu, lite mer ledighet vilket kan behövas just nu iallfall.

Väntar spänt på ett samtal från banken, kommer avgöra min höst... Är ganska trött på att leva i flyttkartonger och med saker överallt. Livet kommer förändras lite mer vilket känns skönt, det behövs. Idag kommer min dag för mig själv bestå av en lång promenad med musik, laga mat, mysa med film ikväll och sen tänkte jag pyssla lite. Ska göra en tavla och klistra på alla saker jag vill uppnå detta året. Vision board!

Idag går orden "Jag kan själv" och "Det kan bara bli bättre" runt runt i mitt huvud.



RSS 2.0